Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
Kıvıra kıvıra sonunda dansöze bağladılar.
Daha çoğu kişi detayları okumadi, bu olay ortaligi cok sallar.
Dogrudan cevap verecek yuzleri yok, cevap olarak insanlara sayfa linkleri veriyorlar.
Abi ilk eligible devices dediğinde içime bi şüphe düşmüştü, ulan acaba sadece bunlara mı gelecek güncelleme diye, bi de üstüne upgrade advisor cihazınız güncelleme için yetersiz dediğinde iyice şüphelerim artmıştı. Şimdi ayyuka çıktı iş. 7.8'den 8'e geçerken nasıl kazık atıldıysa 800, 900 gibi cihazlara şimdi aynı kaderi biz yaşıyoruz. Bunların işine gelse 820-920 için 1 ayda firmware'i adam edip finali yollarlar da anca dediğin gibi kıvırıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Abi ilk eligible devices dediğinde içime bi şüphe düşmüştü, ulan acaba sadece bunlara mı gelecek güncelleme diye, bi de üstüne upgrade advisor cihazınız güncelleme için yetersiz dediğinde iyice şüphelerim artmıştı. Şimdi ayyuka çıktı iş. 7.8'den 8'e geçerken nasıl kazık atıldıysa 800, 900 gibi cihazlara şimdi aynı kaderi biz yaşıyoruz. Bunların işine gelse 820-920 için 1 ayda firmware'i adam edip finali yollarlar da anca dediğin gibi kıvırıyorlar.

İnsanların güveni ancak bu kadar yerle yeksan edilebilir.
Bayağı bildiğin dolandırıcılık bu, ötesi yok.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve ErturkSahin
Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar biri bizlere de gelecek desin.

merkel02

Kapalı Hesap
gençler ben neden göremiyorum güncellemeyi? Lumia 1520 8.1 kullanıyorum

...decode...

...decode...

Üye
Bu konu hakkında son mesajım olacak burada, daha sonra uzun bir süre buralarda dolaşmam artık çünkü bu yanlıştan dönülünceye kadar ne Microsoft'un ne de WP'nin gözümde gram değeri yok. Birinci olarak umarım 1. nesil denilen -1520 dışındaki- x20'li cihazlara bir şekil güncellemeyi er ya da geç verip bu yanlıştan dönerler. 2016'da bile bu adamların en çok kullanılan telefonu Lumia 520. Yani buradan anlayın 1. nesil telefonu olanların ne kadar çoklukta olduğunu bu sistemde. İkincisi Gabriel Aul'un açıklamalarını hiçbir zaman tatmin edici bulmuyorum, bulmayacağım da. Aynı bizim gibi soran elemanlara " ya biz 12 hafta boyunca 1. nesil telefonlardan çoğunlukla olumsuz geri dönüt aldık, işte bu yüzden şu anlık güncellemeyi yayınlamama kararı aldık. " demek " Biz bu telefonlar için uğraşmak istemiyoruz. " anlamına geliyor benim için, sen ki dünyanın en iyi yazılım firmalarından birisi olarak sana kullanıcılardan olumsuz geri dönüşler geliyorsa bunu er ya da geç çözeceksin, yoksa ben senin ne yazılım devi sıfatına inanırım, ne de güvenilirliliğine. Zaten Joe Belfiore'nin gidişinden beri mobil sisteminize üvey evlat muamelesi çekiyordunuz, şimdi bu yaptığınızla elinizdeki sınırlı kullanıcı sayısını da kaybedeceksiniz. Bu stratejileri hangi kafayla yapıyorlar onu da anlamak güç. Mobil işine rakiplerinden çok sonra girdin, geridesin ve bu yüzden olabildiğince hızlı ilerleyip kendini iyi bir konuma getirmek varken hep bunun tersini yapıyorsun. Yavaş davranıyorsun, üstüne bi de alay eder gibi üstte yazdığım açıklama ile " ne şiş yansın, ne kebap " modunda kaçamak cevaplarla işten sıyırmaya çalışıyorsun. Umarım bu yaptıklarının çok ama çok hatalı bir karar olduğunun farkına erkenden varırlar.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Uygulamadan ana menüye geçişlerde sürdürülüyor yazısı her seferinde çıkıyor

rainman3545

rainman3545

Üye
wdrt nin teli görmesini nasıl yapıyorduk arkadaşlar ben bir türlü yapamadım?

rcxy

Üye
Valla ne denir ki, alamayacak tüm arkadaşlara geçmiş olsun. Benim eski 920 yi kullanan kardeşim de böylece avucunu yalamış olacak. 920 nin insider sürümleri de berbattı gözlemleyebildiğim kadarıyla.

Ben 1520'yle 8.1'e döndüm. Upgrade advisor güncelleme kontrol ettikten sonra "müjde telefonunuz windows 10 alacak. Operatörünüzle birlikte çalışıyoruz, hazır hale geldiğinde size bildirecez" tarzı bir uyarı verip duruyor. Ayarlardan güncelleme kontrolünde de çıkan birşey yok. Yanlış ya da eksik yaptığım birşey mi var acaba? Yükleyen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Krnl386

Krnl386

Üye
O zaman aldığım gibi satıyorum bu telefonu. Wp benim için bitmiştir

• Beğen
Tepkiler: onursarii ve .BlueTR
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Wm artık öldü gözümde. W10'u verse bile şu kargaşadan sonra bitti artık. 2016 Ekiminde Androide geçerim napalım sonuda böyle olacakmış.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yeni geldim arkadaşlar 920 yi neyse bir nebze geçtim ama 1020 demi almayacak bare ona verselerdi 2 gb ram var çift çevirdek neyi yetersiz geliyormuş ya sinir oldum şimdi bu nasıl bir saçmalık o kadar birebir insider yapılarını oyladık şey yaptık düzğün bir yapı çıksın diye o kadar zorluklar çektik adamlar güncelleme yayınlamıyor ha

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Lan 1320'ye yok mu şimdi bu güncelleme? W10M gelmeyecek mi?

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Krnl386

Krnl386

Üye
Yazık ya yazık harbiden. Koca bir devin yaptığına bak. İki uç kodlama yapacaksın ya. Bu kadar zor muydu. Harbiden delirdim.

theseusx

theseusx

Üye
1520 8.1 kullanıyorum ama UpdateAdviser programını ilk sayfadan linke tıklayarak yükleme sayfasına gidiyorum orada uygulama al butonunun yanında bu uygulama için W10 yüklü olması gerekiyor diyor ?? Ne alaka ben zaten W10 a uygun mu değil mi ona bakmak için yüklemeyecek miyim ?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Kullanıcı baskısına falan dayanamayıp verirler belki diyeceğimde kullanıcısı yokki baskı yapsın. Zaten ms gibi yüzsüz bi firma kullanıcısını dinlemez. Dinlese şuan insider buildleri böyle olmazdı.
%2 kullanım oranları var ve yaptıklarına bak ya sinir oldum. Şu insider buildleri düzgün çalışsa neyse insider var diyeceğimde onlarda *ok gibi çalışıyor. Daha fazla kobaylıkta yapamam kusura bakmasınlar. İnsider programındanda çıktım geribildirim yapardım arada onuda bırakıyorum. Şimdiden androidlere bakmaya başlayım ben. Çok değil 5-6 ay sonra kullanılmaz olacak telefonlar indirim kovalarım artık.

• Beğen
Tepkiler: versino2, onursarii ve Krnl386
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hayırlı Olsun 50 Üye 28 Misafir :D

• Beğen
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Telefon 8.1'e göre bayağı yavaş şarj oluyor normal mi bu?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
herşeyi geçtim tamam güncelleme vermesinler ama kullanıcılara ilk başta verilecek diye söv verildi neyse onu geçtim kullanıcılara bir kolaylık sunulması lazım mesela 920 veya vb bir cihazı verip belirli bir ücretten sayıp min. alındığı fiyatın yarısı kadar bence farklı bir cihaz veya indirim sağlaması gerekiyor ama bunu da türkiyede yapacak ms nin kendi ofisi yok mstr var ama bir işe yaradığı yok yarın ben satya ve gabrial meil atıcam birebir değişim istiyorum diye güzel bir şekilde İngilizce yazı yazıcam veya çok iyi derece İngilizcesi olan varsa orta bir şey oluştursun herkez aynı mesajı atalım baskı kuralım bu böyle olmaz arkadaşlar ya güncelleme gelecek ya yeni telefon verecekler ben şuan 640xl yye bile razıyım yeterki yeni telefon olsun

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, onursarii, versino2 ve 1 kişi daha

Üst Alt