jetgil
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızÇarşı karıştıWindows destekten tut official insider hesabı, xbox destek, lumia community bile işin içinde
hacı bildiğin yarıldım
tam anlamıyla çarşı karışmış 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızÇarşı karıştıWindows destekten tut official insider hesabı, xbox destek, lumia community bile işin içinde
tam anlamıyla çarşı karışmış 
Eee şimdi WM10 da mı gelmeyecek şaka mı bu yaİçermiyor gibi.
Güncelleme dağıtıldı ve bitti demek. 512 MB cihazları anlarım ama olan 525, 820, 920, 925, 1020 ve 1320'ye oldu.
Sen yenisin galiba, WindowsPhone 10 güncellemesi ilk çıktığında bütün bloglarında ve facebook sayfalarında 520 den en son çıkan bütün cihazlara kadar alınacağı söylendi. Kaldı ki 512mb ve tek çekirdek demiş kel amcam ama 920 ve sonrası 1gb ve çift çekirdeğe sahip ama yinede güncellemeyi alamıyor. ilginç teoriler. bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum.
Şu anda hayır. Fakat aynı sürümü Insider olarak yükleyebilirsiniz.Birisi diyor windows10 ilk dalga daki cihazlardan başka cihazlara gelmeyecek birisi diyor 512 mbli cihazlara gelmeyecek birisi diyor insider alan tüm cihazlara gelecek hangisine inanalım ya benim tel L820 windows 10 gelecek mi gelmeyecek mi tek ve net bi yanıt bekliyorum arkadaşlar?
512ler için ses seda varmı?Şu anda hayır. Fakat aynı sürümü Insider olarak yükleyebilirsiniz.
Yok yeni degilim. Bloglar ve facebook sayfalari yazmis olabilir. Ama resmi agizdan hicbir zaman o söz cikmadi, yaniliyorsun. Sadece tüm cihazlara güncellemeyi vermeye calisacaklarini söylediler
Gelmeyecek. Insider ile aynı sürüm zaten.512ler için ses seda varmı?
sen kendini kandırmaya devam et. resmi bloglarında yazı vardı. insider alan bütün cihazlarda alacak diye.
İlk yüklemede düzgün oluyor. Birkaç hafta sonra yine aynı oluyor. Gelişmeleri bekliyorum.beyler insider ile aynı sürümde cihaza özel iyileştirmeler almış değil mi sonuçta, artık arama ekrarnında tuşlarda anlık takılma yaşanmıyor. geçişler daha yumuşak rahatlamış.
Şimdi bu liste dışındaki cihazlar hiçbir zaman Windows 10 alamayacak mı?