Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

jetgil

jetgil

Üye
Çarşı karıştı :ehe Windows destekten tut official insider hesabı, xbox destek, lumia community bile işin içinde

hacı bildiğin yarıldım :D :D tam anlamıyla çarşı karışmış :D

versino2

versino2

Üye
...decode...

...decode...

Üye
Güvendiğin dağlara kar yağması demek ki aynen böyle oluyor. Microsoft da Apple'laşıyor artık anladığım kadarıyla. Sorun şu ki ne telefonları, ne de yazılımı onların yanına yaklaşabilecek seviyede. Piyasada üste oynayıp, premium bir kullanıcı kitlen olsa bunu yapabilecek özgüvene sahip olduğunu düşünürdüm ama gerçek şu ki ne Microsoft piyasada üste oynuyor ne de Apple gibi bir kullanıcı kitlesi var. 820-920-1020 gibi senin kullanıcı kitlenin %50-60'ını oluşturan kullanıcılarına " mobilde çıta atlıyoruz " diye çığırtkanlığını yaptığın bir güncellemeyi vermemek kendi ayağına sıkmaktır, kimse kusura kalmasın. Yazın da fırsatını bulur bulmaz iOS'a geçiyorum.

• Beğen
Tepkiler: versino2
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Apple yollari açıldı demek

• Beğen
jetgil

jetgil

Üye
güncelleme cillop gibi olmuş tam anlamıyla, tel çevirirken artık tuşlarda takılma olmuyor. Telefon uygulamasının live titlesi artık 950XL deki gibi çoklu yuvarlak resimli vs. daha sürdürülüyora rastlamadım

Sosyete16

Üye
Birisi diyor windows10 ilk dalga daki cihazlardan başka cihazlara gelmeyecek birisi diyor 512 mbli cihazlara gelmeyecek birisi diyor insider alan tüm cihazlara gelecek hangisine inanalım ya benim tel L820 windows 10 gelecek mi gelmeyecek mi tek ve net bi yanıt bekliyorum arkadaşlar?

• Beğen
dücane

dücane

Üye
Sen yenisin galiba, WindowsPhone 10 güncellemesi ilk çıktığında bütün bloglarında ve facebook sayfalarında 520 den en son çıkan bütün cihazlara kadar alınacağı söylendi. Kaldı ki 512mb ve tek çekirdek demiş kel amcam ama 920 ve sonrası 1gb ve çift çekirdeğe sahip ama yinede güncellemeyi alamıyor. ilginç teoriler. bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum.

Yok yeni degilim. Bloglar ve facebook sayfalari yazmis olabilir. Ama resmi agizdan hicbir zaman o söz cikmadi, yaniliyorsun. Sadece tüm cihazlara güncellemeyi vermeye calisacaklarini söylediler

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Lumia 720de desteklemiyor diyor :ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Birisi diyor windows10 ilk dalga daki cihazlardan başka cihazlara gelmeyecek birisi diyor 512 mbli cihazlara gelmeyecek birisi diyor insider alan tüm cihazlara gelecek hangisine inanalım ya benim tel L820 windows 10 gelecek mi gelmeyecek mi tek ve net bi yanıt bekliyorum arkadaşlar?
Şu anda hayır. Fakat aynı sürümü Insider olarak yükleyebilirsiniz.

KenanK

KenanK

Üye
Yok yeni degilim. Bloglar ve facebook sayfalari yazmis olabilir. Ama resmi agizdan hicbir zaman o söz cikmadi, yaniliyorsun. Sadece tüm cihazlara güncellemeyi vermeye calisacaklarini söylediler

sen kendini kandırmaya devam et. resmi bloglarında yazı vardı. insider alan bütün cihazlarda alacak diye.

jetgil

jetgil

Üye
beyler insider ile aynı sürümde cihaza özel iyileştirmeler almış değil mi sonuçta, artık arama ekrarnında tuşlarda anlık takılma yaşanmıyor. geçişler daha yumuşak rahatlamış.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Şimdi bu liste dışındaki cihazlar hiçbir zaman Windows 10 alamayacak mı?

dücane

dücane

Üye
sen kendini kandırmaya devam et. resmi bloglarında yazı vardı. insider alan bütün cihazlarda alacak diye.

Kendimi kandirmaya gerek degilim, telefonum güncellemeyi buldu. Yinede bu konuda yanlisin var

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
beyler insider ile aynı sürümde cihaza özel iyileştirmeler almış değil mi sonuçta, artık arama ekrarnında tuşlarda anlık takılma yaşanmıyor. geçişler daha yumuşak rahatlamış.
İlk yüklemede düzgün oluyor. Birkaç hafta sonra yine aynı oluyor. Gelişmeleri bekliyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şimdi bu liste dışındaki cihazlar hiçbir zaman Windows 10 alamayacak mı?

Microsoft büyük bir kitleyi dolandırdı.
Herkese gecmis olsun.
Listede yer alanlar disindakiler resmi w10m guncellemesini alamayacakmis.

Elinizde kalan onizleme surumu varsa onunla devam edeceksiniz yada isterseniz 8.1e dönün diyor.

Q:I’m currently using a Windows 10 Insider build on my device, but it is not on the list of devices that will receive a formal Windows 10 update.What should I expect in the future?
A:If you already have the Windows 10 Mobile Insider Preview build on your device, you may keep using your device in an unsupported state. We will not be offering build updates beyond the Current Branch build 10586. At some point in the future these devices will also stop receiving updates to the Windows 10 Mobile Insider Preview build.

• Beğen
Tepkiler: ...decode...
Krnl386

Krnl386

Üye
Yapmayın arkadaşlar. Daha yeni aldım ikinci el. Emin misiniz. Microsofta mail falan atslım. Boşuna mı para verdim ben ya

caner1010

Üye
iyiki 2 ay önce note 5 e geçmişim..ilk windows 7 ile yarıyolda bırakmıştı ms...920 kenarda bekliyordu, w10 gelmeyeceğine göre benim için ms bitmiştir...birdahada ne alırım nede etraffımdaki kimsye aldırmam..920 de yeğenime vereyim hesap makinası niyetine kullanır..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kıvıra kıvıra sonunda dansöze bağladılar.
Daha çoğu kişi detayları okumadi, bu olay ortaligi cok sallar.
Dogrudan cevap verecek yuzleri yok, cevap olarak insanlara sayfa linkleri veriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, ...decode..., skynet ve 1 kişi daha

Üst Alt