Gerçekten çok pahalı, bu tip yüksek fiyatlı cihazları insanların almaması gerekiyor ki fiyatları düşürsünler.S7 Temmuz'a Kadar 2500Olurmu Bilemem Ama Biraz Pahalı. S7 Edge Çok Çok Pahalı 3399
Nedir Yazık Günah
Her yere ürün taşımak göndermek kur değeri mali yönü bir mi ?Fiyatlara hiç şaşırmadım, tahmin ettiğim gibi fakat N11 bildiğim kadarıyla 100 lira ucuza satıyordu
bu fiyatlarda 50 lira daha artış olabilir
G5 te en az 3.100 lira ile gelir.
Gelelim vergilere
şahısların itirazları veya tepkileri ile olacak iş değil, devlet vergisi elbette alacak devlete ödenen vergi daha iyi hizmet içindir
Bu vergiler bizlere değil firmalara kesiliyor fiyat farkını çıkaran devlet değil firmalardır
adamlar isterse 600 dolarlık cihazı 400 dolara satabilir neden yapmıyorlar
işlerine gelmiyor da ondan
Amerika da bu cihazların fiyatı nedir bilen varmı? Ya hindistan da?
demekki devlet değil firmalar yapıyor
Ben her yerde büyük firmalara tepkimi gösterdim sizlerde gosterirseniz bu fiyat farkları uçuk olmaz.
iş yapıyorsanız gönderirsiniz bu bir ticaretHer yere ürün taşımak göndermek kur değeri mali yönü bir mi ?
Türkiye'nin vergileri meşhur bırak ayakları
Bu konu çook detaylı bir şekilde konuşulup tartışılır fakat konu siyasi yönede kaçar. En basit petrolün varil fiyatına bakın sonra Türkiye'de ki ücretine o zaman anlarsınız vergi olayını.

Ürünlerin belli bir kar oranı var sadece ürünü yapıp yaptığı malzemeden satsaydı ohooiş yapıyorsanız gönderirsiniz bu bir ticaret
bana bırak bu ayakları diyorsun ya sadece güler gecerim![]()
Patent parasını çıkarıyor arge parasını çıkarıyor onu çıkarıyor bunu çıkarıyor derken adamlar birde biz kar edek diyor fiyat kabarıyor sana şunu söyleyim TR de ki fiyatı vergisiz baz alırsak diğer ülkelerden en fazla 100 dolar fark edecektir.Zaten fiyatı şişiren devlet.300-400 lira vergi mi olur telefonaHalen devlet diyorsunÜrünlerin belli bir kar oranı var sadece ürünü yapıp yaptığı malzemeden satsaydı ohooPatent parasını çıkarıyor arge parasını çıkarıyor onu çıkarıyor bunu çıkarıyor derken adamlar birde biz kar edek diyor fiyat kabarıyor sana şunu söyleyim TR de ki fiyatı vergisiz baz alırsak diğer ülkelerden en fazla 100 dolar fark edecektir.Zaten fiyatı şişiren devlet.300-400 lira vergi mi olur telefona
600 Euro 1.935 Türk lirası ediyor bilmem anlatabildim mi
devlet kovalasin seni