Haber Samsung Galaxy S7 Ve S7 Edge Fiyatları Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7 Ve S7 Edge Fiyatları Belli Oldu
galaxy s7 fiyatı:

galaxy s7 edge fiyatı:

17 mart teslim tairihi olarak gösteriliyor

The Pancar

The Pancar

Üye
s7 : 2899

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
S7 Temmuz'a Kadar 2500:tl: Olurmu Bilemem Ama Biraz Pahalı. S7 Edge Çok Çok Pahalı 3399:tl: Nedir Yazık Günah

xmustx

xmustx

Üye
%33 vergi olunca böyle ne yazık ki

man20

man20

Üye
yazık günah ya ahirette bunun hesabını nasıl verecekler?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
bence fiyatı çok şişirilmiş. bu nedir yaa

osicik

Üye
çok beğenmiştim ama bu fiyatlar yalan ilgi olacağını sanmam o fiyatlardan ve kısa sürede büyük indirim gelir bu tellere hele edge o fiyata hiç sanmam....

0MG90

0MG90

Üye
Kazık. Bakalım G5 ne kadar olacak.

hikmet366

hikmet366

Üye
Fiyatları samsung abartmıyor sonuçta bunu yapan devlet .

• Beğen
Tepkiler: Koradam
kadikoy

kadikoy

Üye
2500 üstünde birkaç kişi alır diğerleri inmesini bekler.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
uff fiyata bak edge fiyatı 3400 lira :D Lg g5 fiyatının 2200 lira olacağı öngörülüyor fiyatlar bu şekilde olursa g5 satış patlaması yapar :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Abi o para çok bee!

İnanmassan Dayıya Sor :hmmm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
S7 Temmuz'a Kadar 2500:tl: Olurmu Bilemem Ama Biraz Pahalı. S7 Edge Çok Çok Pahalı 3399:tl: Nedir Yazık Günah
Gerçekten çok pahalı, bu tip yüksek fiyatlı cihazları insanların almaması gerekiyor ki fiyatları düşürsünler.

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Fiyatlara hiç şaşırmadım, tahmin ettiğim gibi fakat N11 bildiğim kadarıyla 100 lira ucuza satıyordu
bu fiyatlarda 50 lira daha artış olabilir
G5 te en az 3.100 lira ile gelir.

Gelelim vergilere
şahısların itirazları veya tepkileri ile olacak iş değil, devlet vergisi elbette alacak devlete ödenen vergi daha iyi hizmet içindir
Bu vergiler bizlere değil firmalara kesiliyor fiyat farkını çıkaran devlet değil firmalardır
adamlar isterse 600 dolarlık cihazı 400 dolara satabilir neden yapmıyorlar
işlerine gelmiyor da ondan
Amerika da bu cihazların fiyatı nedir bilen varmı? Ya hindistan da?
demekki devlet değil firmalar yapıyor

Ben her yerde büyük firmalara tepkimi gösterdim sizlerde gosterirseniz bu fiyat farkları uçuk olmaz.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Vergiler firmalara kesiliyor ama firmalar enayimi çatır çatır bütün vergi paralarınıda biz ödüyoruz devlet firmaya firma halka ilişkisi işte :dry:

Koradam

Üye
Fiyatlara hiç şaşırmadım, tahmin ettiğim gibi fakat N11 bildiğim kadarıyla 100 lira ucuza satıyordu
bu fiyatlarda 50 lira daha artış olabilir
G5 te en az 3.100 lira ile gelir.

Gelelim vergilere
şahısların itirazları veya tepkileri ile olacak iş değil, devlet vergisi elbette alacak devlete ödenen vergi daha iyi hizmet içindir
Bu vergiler bizlere değil firmalara kesiliyor fiyat farkını çıkaran devlet değil firmalardır
adamlar isterse 600 dolarlık cihazı 400 dolara satabilir neden yapmıyorlar
işlerine gelmiyor da ondan
Amerika da bu cihazların fiyatı nedir bilen varmı? Ya hindistan da?
demekki devlet değil firmalar yapıyor

Ben her yerde büyük firmalara tepkimi gösterdim sizlerde gosterirseniz bu fiyat farkları uçuk olmaz.
Her yere ürün taşımak göndermek kur değeri mali yönü bir mi ?
Türkiye'nin vergileri meşhur bırak ayakları :D
Bu konu çook detaylı bir şekilde konuşulup tartışılır fakat konu siyasi yönede kaçar. En basit petrolün varil fiyatına bakın sonra Türkiye'de ki ücretine o zaman anlarsınız vergi olayını.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Her yere ürün taşımak göndermek kur değeri mali yönü bir mi ?
Türkiye'nin vergileri meşhur bırak ayakları :D
Bu konu çook detaylı bir şekilde konuşulup tartışılır fakat konu siyasi yönede kaçar. En basit petrolün varil fiyatına bakın sonra Türkiye'de ki ücretine o zaman anlarsınız vergi olayını.
iş yapıyorsanız gönderirsiniz bu bir ticaret
bana bırak bu ayakları diyorsun ya sadece güler gecerim :oke:

Koradam

Üye
iş yapıyorsanız gönderirsiniz bu bir ticaret
bana bırak bu ayakları diyorsun ya sadece güler gecerim :oke:
Ürünlerin belli bir kar oranı var sadece ürünü yapıp yaptığı malzemeden satsaydı ohoo :D Patent parasını çıkarıyor arge parasını çıkarıyor onu çıkarıyor bunu çıkarıyor derken adamlar birde biz kar edek diyor fiyat kabarıyor sana şunu söyleyim TR de ki fiyatı vergisiz baz alırsak diğer ülkelerden en fazla 100 dolar fark edecektir.Zaten fiyatı şişiren devlet.300-400 lira vergi mi olur telefona
600 Euro 1.935 Türk lirası ediyor bilmem anlatabildim mi

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Ürünlerin belli bir kar oranı var sadece ürünü yapıp yaptığı malzemeden satsaydı ohoo :D Patent parasını çıkarıyor arge parasını çıkarıyor onu çıkarıyor bunu çıkarıyor derken adamlar birde biz kar edek diyor fiyat kabarıyor sana şunu söyleyim TR de ki fiyatı vergisiz baz alırsak diğer ülkelerden en fazla 100 dolar fark edecektir.Zaten fiyatı şişiren devlet.300-400 lira vergi mi olur telefona
600 Euro 1.935 Türk lirası ediyor bilmem anlatabildim mi
Halen devlet diyorsun :D devlet kovalasin seni :box :D
İPhone modelleri neden fark etmiyor?
İtalya , Hollanda ve diğer ülkelerde aynı Türkiye içinde aynı fiyata satılıyor
sen olaylara çok farklı bakiyorsun
Bana göre firma sana göre devlet.

djhiguramos

djhiguramos

Üye
ispanya mediamarkt da s7 edge virtual reality zımbırtısıyla 819 euro 3.2 ile çarparsak 2637 tl eder. 200tl de telefon kayıt için verince 2838 lira eder. 3.400- 2.838=562tl yapar.Aradaki fark ile ispanya'ya gidiş dönüş bilet alabilir 1 gün ispanyayı gezebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Koradam

Üst Alt