Haber Samsung Galaxy S7 Ve S7 Edge Fiyatları Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

turancen

turancen

Üye
Len ne biçim millet olduk bee, firmalar paraları cukka ediyor, boş laf edenler bizleriz, bırakın bu boş işler saçmalığını, bu telefonlara verilen paralara yazık....

man20

man20

Üye
Her ne olursa olsun, ister devlet firmadan vergi alsın isterse de devlet bizden. Sonuç olarak her şekilde biz zararlı çıkıyoruz. Farkındaysanız olasılık kurarken bile ortak olarak "devlet" kelimesini kullanmış oldum.

Emre

Üye
USB Type C niye koymazsın be samsung...

osicik

Üye
Arkdaşlar boşuna taryışmayın firmalar belli fiyattan çıkarıyor zaten haaa daha uygun olur mu olur tabi ama bizde çok pahalı olmasının firmayla ilgisi yok tek sebebi kendi devletimiz tarafından öpülmeye alışmışız olay bu..
Devletin öpücüğü acıtmaz diyelim :))
Velasıl samsung en amiralin hakkı 2000 i geçmez hadi bu batarya falanda iyi de 250 daha koydum 2250 üstü verilen para haramdır bence tabi her görüşede saygımız vardır...!!!

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Edgenin Fiyatına Bakmıyorum Bu Ne Böyle Nikahi Daha Neler Arkadaş

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
fiyatlar bugün itibari ile kesinleşti
s7 2799:tl:
s7edge 3299:tl:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Maşallah maşallah fiyatlara bak be. Bunlar ufaktan ufaktan kulak arkasına da girişmişler!!!!
İnadına almayacaksın ellerinde patlasın diyeceğim de en yüksek donanımlısı en iyisidir mantığını yıkamayacağımız için firmaların ar-gelerinin ellerine kuvvet...
Şimdi sırada ki en yüksek donanımlı cihazlar için de fiyat belirleyeyim oda burda dursun.
S8 : 2999
S8 Plus: 3800

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
satışa sunulduktan 2 ay falan ortalama 200-300 tl ucuzlar bence

osicik

Üye
satışa sunulduktan 2 ay falan ortalama 200-300 tl ucuzlar bence
En güzel cevap bu işte
Alınc2-3 ay kullanmayacaksın 2-3 yıl kullanacaksın 5 ay sabretse millet 2000 altına iner ama birlik olacak herkes asıl kar ilk satışta oluyor bence...

• Beğen
Tepkiler: 0rqin4L ve Aybin.Kilic
0MG90

0MG90

Üye
Seneye en az 700 lira ucuza alabilirsiniz. Bence bu kadar para vermeye değmez.

byAndroid

byAndroid

Üye
valla bencede değmez bakın s6 ya 1800 lere düşmüştü en son seneye bu da düşer .

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Halen devlet diyorsun :D devlet kovalasin seni :box :D
İPhone modelleri neden fark etmiyor?
İtalya , Hollanda ve diğer ülkelerde aynı Türkiye içinde aynı fiyata satılıyor
sen olaylara çok farklı bakiyorsun
Bana göre firma sana göre devlet.
malesef iphone larda da fark ediyor diğer ülkelerle fiyat onun için millet özel yurt dışından iphone alıyor onlar da 600-690 dolar arası çıkıyor burda 3bin civarı oluyor

VengeanceFalls

VengeanceFalls

Üye
1 sene bekleyin 1000 lira daha ucuza alırsınız diyosunuz da, o mantıkla şuan herkesin s6 alması lazım :D En azından 2-3 ay bekleyip belli bi miktar ucuza almak daha mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
1 sene bekleyin 1000 lira daha ucuza alırsınız diyosunuz da, o mantıkla şuan herkesin s6 alması lazım :D En azından 2-3 ay bekleyip belli bi miktar ucuza almak daha mantıklı.
o da birşey mi 5 sene sonra gör sen beleşe bile verirler :D :D

Koradam

Üye
Arkadaşlar S7 ve S7 Edge çoktan gelmiş

Şahsi fikrim şu yönde
Telefon elde güzel bir his veriyor azcık kaygan
S6 ya göre kesinlikle daha az ısınıyor mağaza da telefonlara resmen işkence cektiriyorlar. (Tüm gün ekran açık tanıtım modu da açık ve şarja takılı )
Kamera da pozlama sırasında ya hata var ya da illa sizin el atmanız gerekiyor .(el atınca çok güzel fotoğraf çekiyor hakkını asla yiyemem )

Üst Alt