atillaatilla
Üye
Guvenilmeyen Bir Saglayicidan Alinan Korumali Uygulama Yuklenemez(SERTIFIKA HATASI)
sizinde son gunlerde sikca karsilastiniz sertifika hatalarindan biridir..sis dosyasini imzalayip(signed) sisx haline getirmenize ragmen telefon uygulamayi kabul etmez,,bil hassa n95 ve n95 8gb da oluyor bu sertifika hatasi...cozum sis dosyanizi sisx haline getirmeden once dosyanin korumali(protected) yada korumasiz(unprotected) olmadina iyi bakin..programin korumasiz(unprotected) olmasi gerekiyor.""0x20011E52 - 0x20011E52"""olay bu rakam ve harflerle ilgili bu sis dosyanizi korumasiz hale getiriyor yani sizin ihtiyaciniz olan duruma...eger anlayanlar varsa vede symbian signed a uye olanlar AYNI DEV CER SERTIFIKASINI ALDINIZ YERDEKI LISTEDE UIDS BASLIGI ALTINDAKI DOSYA...ama inanin nasil calistigini bilmiyorum..ayni sorunu bende yasiyorum,, rotate me ve nokmate uygulamalarini imzalayip(signed) yapmama ragmen telefonumda acamadim" GUVENILMEYEN BIR SAGLAYICIDAN ALINAN KORUMALI UYGULAMA YUKLENEMEZ DIYOR..egerki sorunu cozen arkadaslar olursa lutfen bu baslik altinda paylassin bilgilerini..iyi calismalar
)