Guvenilmeyen Bir Saglayicidan Alinan Korumali Uygulama Yuklenemez(SERTIFIKA HATASI)

Sponsorlu Bağlantılar

atillaatilla

atillaatilla

Üye
    Konu Sahibi
Guvenilmeyen Bir Saglayicidan Alinan Korumali Uygulama Yuklenemez(SERTIFIKA HATASI)
sizinde son gunlerde sikca karsilastiniz sertifika hatalarindan biridir..sis dosyasini imzalayip(signed) sisx haline getirmenize ragmen telefon uygulamayi kabul etmez,,bil hassa n95 ve n95 8gb da oluyor bu sertifika hatasi...cozum sis dosyanizi sisx haline getirmeden once dosyanin korumali(protected) yada korumasiz(unprotected) olmadina iyi bakin..programin korumasiz(unprotected) olmasi gerekiyor.""0x20011E52 - 0x20011E52"""olay bu rakam ve harflerle ilgili bu sis dosyanizi korumasiz hale getiriyor yani sizin ihtiyaciniz olan duruma...eger anlayanlar varsa vede symbian signed a uye olanlar AYNI DEV CER SERTIFIKASINI ALDINIZ YERDEKI LISTEDE UIDS BASLIGI ALTINDAKI DOSYA...ama inanin nasil calistigini bilmiyorum..ayni sorunu bende yasiyorum,, rotate me ve nokmate uygulamalarini imzalayip(signed) yapmama ragmen telefonumda acamadim" GUVENILMEYEN BIR SAGLAYICIDAN ALINAN KORUMALI UYGULAMA YUKLENEMEZ DIYOR..egerki sorunu cozen arkadaslar olursa lutfen bu baslik altinda paylassin bilgilerini..iyi calismalar

• Beğen
Tepkiler: ysf82, legendaly ve ugur.amca

atillaatilla

atillaatilla

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar sorunu cozdum!! eger bu sertifika sorunu olan olursa..buraya yazsin...simdi anlatamiyorum uzun..aciklamam lazim.. selamlar

beau1

Üye
arkadasim bendend ayni sorun var nasil yaptigini bir zahmet anlatabilir misin

papi11

Üye
evet bende de aynı sorun var

ortioktay

ortioktay

Üye
aynen bende de var o sorun deli oluyorum ya 5700 var bende aynı hatayı verio

atillaatilla

atillaatilla

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaslar.. oncelikle easy sis creater 3 programini bilgisayiriniza yukleyin..onemli olan symbiansigned sitesine uye olmaniz gerekiyor ve ordan UIDS dosyasi icin istek yapmaniz lazim,eger uyeyseniz my symbian signed bolumunden ayni cer sertifikasina istek istedimiz yerin altinda bu baslik var UIDS..evet egerki problemimiz bu yani GUVENILMEYEN BIR SAGLAYICIDAN ALINAN KORUMALI UYGULAMA YUKLENEMEZ ise.. unprotected range yazan yerden UIDS dosyasina istek istiyoruz..sonraki is sis creater programini acmak... telefonunuza yukleyeceginiz programi sis createrdan tekrar geciriyorsunuz(sis olsun olmasin tekrar) cunku UIDS i degistiricez. yani yukleyeceniz program unprotected hale gelecek. siz symbiandan aldiniz oui dosyasini(unprotected range) easy sis creater 3 deki oui bolumune kopyalayin..arkadasin biri resimli bir sekilde anlatmis forum sitesinin birinde,, ama tekrar aradim bulamiyorum,,isallah siz bulursunuz..fazla nete giremiyorum bu aralar arkadaslar ,eger yinede bi sorun olursa buraya yazin ben hala bu sertifika hatalari hakkkinda calisiyorum....heee unutmadan symbian signed sitesinden aldiniz bu UIDS dosyasini telefonunuzdaki sadece bir program icin kullanabilirsiniz, eger tekrar bir program yuklemek isterseniz diger bir UIDS istegi isteyin symbiandan.. anlamayan arkadaslar olacak aranizda belki ama,, ben tekrar tekrar birseyler yazmaya calisacam..kolay gelsin

aliucgul

Üye
sen o programı signed nasıl yaptın onu söyle ?

laycon

Üye
arkadaşlar güvenlik sertifikalarını silmeyi denedinizmi ;)

atillaatilla

atillaatilla

Üye
    Konu Sahibi
anlattim yaa ali ucgul kardesim! diyorum ki oncelikle symbiansigned uyesi olman gerekiyor,,ha uyeysen sertifika istedin yerin altinda uids basligi var oraya gir ve unprotected range" i sec ve cikan rakam ve harfleri kopyala(0xA0005281 - 0xA0005281) bunun gibi bisey cikacak) ve bilgisayarina indirdigin easy sis creater 3 programini ac telefonuna yukleyecen proyu oraya gir( cok kolay programi acarsan hersey kolayca gozukuyor) sonra uids bolumundekilerini sil symbiandan aldigin uids i oraya kopyala ve hep next de en sonunda build sis e tikla tamam..simdi uids i deistirmis oldun..yani sorunun bu((Guvenilmeyen Bir Saglayicidan Alinan Korumali Uygulama Yuklenemez)) ise o sorunu hallettin simdi programi imzala teline yukle..unutma deistirdin uids sadece bir pro icin ,,tekrar ayni sorunu veren baska bi program olursa tekrar yeni bi uids numarasi alacaksin symbian signed tan..yardimci olduysam biraz daha ne mutlu bana..kolay gelsin

mesut_tr

Üye
siteye nasıl üye olunuoo kardeş deniom ama olmuoo:S

azmaniacs

Üye
Arkdaşım siteye üye olurken e-posta adresinin herkesin kullanımına açık olan hotmail, mynet, gmail, yahoo ve bunun gibi e-posta sağlayacılarından olmadığına dikkat et ;)

seytanhackerr

Üye
arakdaşlar ben siteye üye oldum dosyayıda aldım ama proğramın kullanımını yani sis dosyasına ekleme işini yapamadım yardım ederseniz sevinirim

oguzhane

oguzhane

Üye

buraya tıklayın dosyanızı seçin mailinize yazın maile gelen aktivasyona tıklayın sonra 1 dakika içinde mailinize signed olarak gelen dosyanızı indirme linki gelsin :))

USAForever

USAForever

Üye
daha kolay bir yolu olmalı ...

ertu55

ertu55

Üye
yaw arkadaşlar bu sertifika işi n70 te falan yoktu n95 aldım bu sorunla karşılaştım telden soğudum resmen sorunu çözemedim zaten deli olcam yaw ne biçim iştir n96 alcaktım ondanda vazgeçtim sony ericsonn alacam

ByAbsn

ByAbsn

Üye
ya arkadaşlar biri dosyayı koyabilirmi

jeki01

jeki01

Üye
selam. bende de oluyor bu sorun N79 da.

ozguvercin

Üye
Symbian v2 v3 oluyor ama v5 nasıl olacak easy sis creater 3 v5 desteklemiyor.

Üst Alt