selam arkadaslar.. oncelikle easy sis creater 3 programini bilgisayiriniza yukleyin..onemli olan symbiansigned sitesine uye olmaniz gerekiyor ve ordan UIDS dosyasi icin istek yapmaniz lazim,eger uyeyseniz my symbian signed bolumunden ayni cer sertifikasina istek istedimiz yerin altinda bu baslik var UIDS..evet egerki problemimiz bu yani GUVENILMEYEN BIR SAGLAYICIDAN ALINAN KORUMALI UYGULAMA YUKLENEMEZ ise.. unprotected range yazan yerden UIDS dosyasina istek istiyoruz..sonraki is sis creater programini acmak... telefonunuza yukleyeceginiz programi sis createrdan tekrar geciriyorsunuz(sis olsun olmasin tekrar) cunku UIDS i degistiricez. yani yukleyeceniz program unprotected hale gelecek. siz symbiandan aldiniz oui dosyasini(unprotected range) easy sis creater 3 deki oui bolumune kopyalayin..arkadasin biri resimli bir sekilde anlatmis forum sitesinin birinde,, ama tekrar aradim bulamiyorum,,isallah siz bulursunuz..fazla nete giremiyorum bu aralar arkadaslar ,eger yinede bi sorun olursa buraya yazin ben hala bu sertifika hatalari hakkkinda calisiyorum....heee unutmadan symbian signed sitesinden aldiniz bu UIDS dosyasini telefonunuzdaki sadece bir program icin kullanabilirsiniz, eger tekrar bir program yuklemek isterseniz diger bir UIDS istegi isteyin symbiandan.. anlamayan arkadaslar olacak aranizda belki ama,, ben tekrar tekrar birseyler yazmaya calisacam..kolay gelsin