Guvenilmeyen Bir Saglayicidan Alinan Korumali Uygulama Yuklenemez(SERTIFIKA HATASI)

Sponsorlu Bağlantılar

husrev6

husrev6

Üye
yav symbian sitesi için nası bi email almalıyız onun için bi yardımcı olur musunuz o tür email leri nerden alabilirim?

legendaly

Üye
easy sis creatordan UIDS deişiyorum ancak destinationda program yeni sis i yaratmıyor.. ayrıca bu yöntem gerçekten bu hatanın düzelmesini sağlayabilyor mu?

ferdikan

ferdikan

Üye
selam arkadaslar.. oncelikle easy sis creater 3 programini bilgisayiriniza yukleyin..onemli olan symbiansigned sitesine uye olmaniz gerekiyor ve ordan UIDS dosyasi icin istek yapmaniz lazim,eger uyeyseniz my symbian signed bolumunden ayni cer sertifikasina istek istedimiz yerin altinda bu baslik var UIDS..evet egerki problemimiz bu yani GUVENILMEYEN BIR SAGLAYICIDAN ALINAN KORUMALI UYGULAMA YUKLENEMEZ ise.. unprotected range yazan yerden UIDS dosyasina istek istiyoruz..sonraki is sis creater programini acmak... telefonunuza yukleyeceginiz programi sis createrdan tekrar geciriyorsunuz(sis olsun olmasin tekrar) cunku UIDS i degistiricez. yani yukleyeceniz program unprotected hale gelecek. siz symbiandan aldiniz oui dosyasini(unprotected range) easy sis creater 3 deki oui bolumune kopyalayin..arkadasin biri resimli bir sekilde anlatmis forum sitesinin birinde,, ama tekrar aradim bulamiyorum,,isallah siz bulursunuz..fazla nete giremiyorum bu aralar arkadaslar ,eger yinede bi sorun olursa buraya yazin ben hala bu sertifika hatalari hakkkinda calisiyorum....heee unutmadan symbian signed sitesinden aldiniz bu UIDS dosyasini telefonunuzdaki sadece bir program icin kullanabilirsiniz, eger tekrar bir program yuklemek isterseniz diger bir UIDS istegi isteyin symbiandan.. anlamayan arkadaslar olacak aranizda belki ama,, ben tekrar tekrar birseyler yazmaya calisacam..kolay gelsin

:heyo: Selam Bu Konuda Anlatığın Çözüm Biraz Karışık :allalla: Geldi Yapamadım :bye2: Sana Dosyayı Gondersem Benim İçin Düzeltirmisin. :bilmm

Bu Konudaki Dosya Düzeltilicek Tabi Sen Düzeltirsen
http://www.maxicep.com/s60-3rd-vide...mobile-player-v0-93-yeni-versiyon-287272.html

PM ATICAKTIM ATAMADIM.

mavibeta

Üye
kardeş dediğin herşeyi başarıyla yaptım. programı da yüklüyor telefona ama uygulamalarda filan hiçbi simge çıkmıyor. uygulama yöneticisinden bakıorum orada da yüklü görünüyor ama telefonda bulamıyorum. neden acaba?

one2one2

one2one2

Üye
yaw bu olaya baska cozum yokmu bu nokia niye kullanicilari bukadar ugrastiriyo anlamadim :off:

crazyspym

Üye
o iş çok zahmetli

frowell

frowell

Üye
Hack yapınca geçer

dali5800

Üye
dediklerinizden bişey anlamıommmmmmmmmm

power_memo

Üye
hocam benim telefon Nokia N86 8MP GB ve hacklenemiyor
aynı sorunla bende karşı karşıyayım(güvenilyene sağlayıcıdan alınan....)
2 tane pro yükledim sorunsuz çalışıyolar imzasız prolar sıkıntı işte... çözüm???

opda dan alınan sertifikada da telefonun seri no'su isteniyor ve ne kadar güvenli kurumsal hat vs kullanıyorum
şimdiden tşk ler.garantiyi de engeller sanırsam başka çözüm yolu yok mu ;)

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
yaf şu tüm sorunların çözümü için telefonu hack'leyin meselesi yokmu!bence hastayı iyleştirmeyipte,bir an önce nasıl kapı dışarı atarımın aynısı (: ltf ark. yaa vardır bunun bi dalgası,hemen sorunu halının altına atmayalım deilmi?

sweet_boy_yigit

Üye
yıne kesın bı sonuç yok

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bnde deniyom uyelik kabul edmiyor

wolkan123456789

Üye
saol

xlipknot

Üye
Öncelikle SA.Kardesim bn naptım ettiysem yapamadım eğer razı olursan sana bir antivürs programı atacam.Beni şu güvenilmeyen bir sağlanıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez derdinden kurtarabilirsen çok sevinirim.Bndeki antivirüs programını çok aradım türkçesini sonunda buldum fakat bu seferde bu sorunu veriyor eğer yardımcı olmak istersen sana programın ismini söyleyeyim sen kendi pc de halledip bana sunarsan sevinirim. Msn adresim Salla_gitsin_762@hot... ekleyip yardımcı olursan sevinirim

kral_can

Üye
galdaş güvenilmeyen sağlayıcıdan uygulama hatası veriyor programı sertifikalayıp imzaladığım halde:megafon: resimli anlatıcak varsa lütfen yardım etsin +rap veririm...:naughty:

hasan9

Üye
ya kardeşim bounce oyununu yüklemek istiyorum sertifikaladım ama güvenilmeyen sunucudan alınan uygulama yüklenemez hatası alıyorum yha yok mu bunun çözümü bilen varsa lütfen resimli anlatır mı ??????????????:off::vur kafayı yedim yha delircem yakında bi oyun bu kadar zor mu yüklenir lütfen resimli nalatın
LÜTFENNN
LÜTFENNN
LÜTFENNN:off:

----------Eklendi @ 14:12:07 ---------- Yazıldı @ 13:21:46 ----------

:off::off::off::off::off:+ rep in babasını veririm yeter ki olsun şu:off::off::off::off::off:LÜTFEN:off::off::off::off::off:hadi yha:off::off::off::off:

lütfen yapın hadi:off::off::off::off::off:

joseph_61

Üye
''ama tekrar aradim bulamiyorum''
sis creater 3 kullanımı

dingil34,5

dingil34,5

Üye
kardeş ya ben yapamıyorum bi el atsan :hmmm

serkashop

Üye
Arkadaşlar ben atillanın dediği gibi yaptım ndesk ed versiyonunu bulmuştum unsigned bunu sigend yapmıştım telefona atmıştım güvenilmeyen kaynaktan .. sorununu verdi.

şimdi yaptıklarımı anlatayım:
ilk symbiansigned.com üyesi olmanız lazım
siteye giriş yapıngirince zaten manage UIDS yazan yer var oraya ben üste 12345 yazdım alttan unprotected range yi seçtim ve UIDS istedim yeni sayfa açıldı 0x... gibi kod çıktı ben üstteki UID range end kodunu kopyaladım burası bitti

şimdi easy sis creator 3 programını indirin kurun açın ve şu yolu takip edin
File > Wizard . açılan ekranda UID yazan yere symbiansigned den aldıgımız kodu yapıstırın (hergun bir tane UID veriyor site galiba benim anladıgım kadarıyla )
Next > Add Files'e tıklayın buradan sis/sisx dosyamızı seçip ekliyoruz ve next ile devam ediyoruz pencere açılacak OK basın 3 kere daha next e basın ve ana pencereye döneceksiniz File > Build SIS ile sis dosyamızı yaratıyoruz bundan sonrası da signed yapma işlemi
( bende 30 yıllık SelfSign sertifikası var isteyene özelden atarım ama fazla giremiyorum buraya ek olarak eklesem yönetici kızar mı bilemiyorum .s )

şimdi sıra SignSIS-GUI programını yukleyin ve açın:
imei bölümüne imei numarasınızı yazın (*#06# ile telden öğrenebilirsiniz)
devcert ve keyfile bölümüne symbiansignedden aldıgınız sertifikayı ekleyin problem olursa bendeki sertifikayı yollarım size
(sertifika alma işlemi forumda anlatılıyor ben konu uzamasın diye anlatmıyorum)
k*ey yazan yere 12345 yazın
input sis den sis dosyamızı seçiyoruz ve output sis den nereye kayıt edeceğini soruyor ve son olarak signsis ile programımızı signed hale getirmiş oluyoruz telefona rahat rahat kurabiliriz artık. Yardımcı Olabildiysem ne mutlu bana..

Üst Alt