4MaGuS
Üye
o modelden modele göre değişir bende mesela 1A yazıyor 2A olanlar olması lazım 1020 de falanBizim adaptörlerin amper çıkışı 1.3 mü ?
o modelden modele göre değişir bende mesela 1A yazıyor 2A olanlar olması lazım 1020 de falanBizim adaptörlerin amper çıkışı 1.3 mü ?
Benim 620'nin ki 1.3Ao modelden modele göre değişir bende mesela 1A yazıyor 2A olanlar olması lazım 1020 de falan
Hayırlı olsun. Eklendiherkese iyi geceler öncelikle lumia 950 xl sonunda elime geçti bir lumia 950 xl daha listeye eklermisiniz

Adamlar kendi sistemi hariç herkese çalısıyorMicrosoft'un yeni klavyesi güzelmiş
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Geldi de hiç bulaşma. Tam bir facia.Şu yeni klavye androide gelsede denesem ehehehe![]()
Şu yeni klavye androide gelsede denesem ehehehe![]()
Geldi de hiç bulaşma. Tam bir facia.
onu da satın aldı yarın bi gün onu da mağazadan çekerWP klavyesi kadar olmasa da Swiftkey idare ediyor androidde. Ama bir WP klavyesi olamaz. 830'dan sonra G4'te eksikliğini hissettiğim iki şeyden biriydi klavye. Diğeri de Glance Screen

WP klavyesi kadar olmasa da Swiftkey idare ediyor androidde. Ama bir WP klavyesi olamaz. 830'dan sonra G4'te eksikliğini hissettiğim iki şeyden biriydi klavye. Diğeri de Glance Screen
herkese iyi geceler öncelikle lumia 950 xl sonunda elime geçti bir lumia 950 xl daha listeye eklermisiniz
Arama geçmişinde iken numaranın üstüne basılı tutunca numarayı engelle çıkıyor.8.1'de rehberdeki bir kişiyi aramaması için engelleyebiliyor muyuz ?
Win10'da oluyordu ama 8.1'de bulamadım
Hocam teşekkürlerArama geçmişinde iken numaranın üstüne basılı tutunca numarayı engelle çıkıyor.

Oooo hayırlı uğurlu olsun. Güzel günler de kullan...cihaz servisten geldi , Lumia 950 kullanıcılarına beni de ekleyebilir miyiz@papakudioflu