Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
O zaman yarın bize de gelebilir mi

.BlueTR

.BlueTR

Üye

Outlook.com'da çıkan reklam. Utanç verici.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, suyunsesi, OnurYurdakul ve 2 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Bİr sitede gördüm android ve ios lu cihazlar yüzde 98 i geçmiş sayıca

Rainesto

Rainesto

Üye
Denime geçtim kafam rahat

mami_61_29

mami_61_29

Üye
bende geçeceğim de bi türlü windows recovery toolu kuramadım hata veriyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mami_61_29

mami_61_29

Üye
başka internet yok ama ne tesadüf benim ki superonline.superonline olunca ne oluyor ki başka çözüm yok mu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
başka internet yok ama ne tesadüf benim ki superonline.superonline olunca ne oluyor ki başka çözüm yok mu
Telefonun interneti varsa onu paylaş, superonline bağlantısında dosya indirilirken bozuluyor.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
nasıl yaparım ki l820 var 1gb de internetim,nasıl olacak

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Papa Pear Saga oyunu Windows 10 için indirmeye sunuldu:
Todoist uygulaması Windows 10 Mobile için aktifleştirildi:

BaySerkan

BaySerkan

Üye
insider den çıkmıştım WP10 yapı 107 yüklü 830 a tekrar fast seçip güncelleme kontrolü yaptım Configuration güncellemesi buldu ?? yükleyelim bi kenarda dursun belki yeni birşeyler gelir bellimi olur..

skynet

Üye
Msn hava durumu güncellendi.

mp2934

mp2934

Üye
Yeni ve daha önce karşılaşmadığım bir sorunum var ne zaman arka plandaki uygulamaların tamamı kapalı da olsa geri tuşuna her bastığımda fotoğraflar uygulaması açık oluyor kapattığım halde dahil bi soft resetle düzeliyor anca

4MaGuS

4MaGuS

Üye
mtalk-msn hava durumu-spor-finans-healt-haber-telegram güncellendi

skynet

Üye
Fotoğraflar uygulaması cidden sıkıntılı bende de uygulamaya girip çıktığımda telefon donup kalıyor ve soft reset atmak zorunda kalıyorum

Sosyete16

Üye
Benim de telefon L820 konumu her açıp kapatışımda telefon kitleniyor bataryayı çılarkmal zorunda kalıyorum aynı sorunu yaşayan var mı

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Benim de telefon L820 konumu her açıp kapatışımda telefon kitleniyor bataryayı çılarkmal zorunda kalıyorum aynı sorunu yaşayan var mı
Aklıma gelen bir kaç şey var.
1- Telefon ile SD card içerisinde yani dahili ve harici bellek ünitelerinin kapasitelerini kontrol et. Telefonun çalışmasını engelleyecek kadar doluluk var ise vazgeçebildiğin ya da fazla kullanmadığın uygulama, fotoğraf vb. verileri sil.
2- SD Cart kaliteli ve telefona takılacak ve o özellikleri taşıyacak kapasiteye sahip mi değil mi? Örneğin Hız oranı nasıl, örneğin kaliteli bir SD Cart mı?
3- Son zamanlarda yüklediğin uygulamaları kontrol edebilirsin.. Bunlardan da sorun çıkaran olabilir.
Eğer, tüm bu ve benzeri şeyleri kontrol ettikten veya sorun giderici şeyler yaptıktan sonra aynı sorun devam ediyor ise telefonu sıfırlamakta yarar var.
4- Telefonun arka plan veya kilit ekranıyla ilgili yaptığınız ayarları kontrol edin.
Örneğin arka plan resmini kaldırıp, resimsiz hale getirin, örneğin kilit ekranını boşaltın ve default ayarına geri dönderecek şekilde tüm oradaki uygulamaları kaldırın..

NOT: Bir arkadaşımın L 820 si var, Windows 10 Mobile yüklü ve hiç bir sorun yaşamıyor.. Telefondan kaynaklanan bir sorun da olabilir.

Son düzenleme:

skynet

Üye
Bu win10 piyango gibi kimde ne çıkacağı belli olmuyor

Üst Alt