manialog
Üye
Kamerası nasıl peki win 10'da sırf kamera için bekliyorum 8.1 deki netlik yok 10'da resmen çamur gibi çekiyor bariz kötüAklıma gelen bir kaç şey var.
1- Telefon ile SD card içerisinde yani dahili ve harici bellek ünitelerinin kapasitelerini kontrol et. Telefonun çalışmasını engelleyecek kadar doluluk var ise vazgeçebildiğin ya da fazla kullanmadığın uygulama, fotoğraf vb. verileri sil.
2- SD Cart kaliteli ve telefona takılacak ve o özellikleri taşıyacak kapasiteye sahip mi değil mi? Örneğin Hız oranı nasıl, örneğin kaliteli bir SD Cart mı?
3- Son zamanlarda yüklediğin uygulamaları kontrol edebilirsin.. Bunlardan da sorun çıkaran olabilir.
Eğer, tüm bu ve benzeri şeyleri kontrol ettikten veya sorun giderici şeyler yaptıktan sonra aynı sorun devam ediyor ise telefonu sıfırlamakta yarar var.
4- Telefonun arka plan veya kilit ekranıyla ilgili yaptığınız ayarları kontrol edin.
Örneğin arka plan resmini kaldırıp, resimsiz hale getirin, örneğin kilit ekranını boşaltın ve default ayarına geri dönderecek şekilde tüm oradaki uygulamaları kaldırın..
NOT: Bir arkadaşımın L 820 si var, Windows 10 Mobile yüklü ve hiç bir sorun yaşamıyor.. Telefondan kaynaklanan bir sorun da olabilir.

Daha önce appx dosyası ile güncellemiştim ama hangi sayfada kaldı unuttum indirme linki