Bence daha yapı vermezler. Build etkinliği yaklaşıyor. Redstone'u tanıtırlarFinalin geleceği yok bari yeni yapıdan haber var mı![]()
Yayın yasağından dolayı deniliyor vpn ile giriyorum ben her zamanki gibi.Beyler twitter da bi sıkıntı var pc de giremiyorum yani evdeki wirelesten faceye de aynı şekilde sizde durum nedir.
Evet, facebook da aynı durumda muhtemelen patlamadan dolayıYani sadece sorun bende değilmiş. Herkes giremiyor

dokunmatik çalışmıyor illa ki reset gerekiyor ve bazen de titremeler oluyor yine reset atmak zorunda kalıyorum..son verilen güncellemeden sonra iyice keyfim kaçtıben şimdi denedim sorun yok..siz silin sonra tekrar yükleyin benceEvet, facebook da aynı durumda muhtemelen patlamadan dolayı
Bu arada sizde hotspot shield çalışıyor mu w10 da bende dönüp duruyor protection disabled diyor sonra da
Hospot w10da çalışmıyorEvet, facebook da aynı durumda muhtemelen patlamadan dolayı
Bu arada sizde hotspot shield çalışıyor mu w10 da bende dönüp duruyor protection disabled diyor sonra da
sorun yok ben bağlandım çalışıyor.Hospot w10da çalışmıyor
Çatır çutur çalışıyor...Hospot w10da çalışmıyor
Final sürümü bu mu olur yani?Lumia 950, Lumia 950 XL ve Lumia 550 için Yapı 10586.107 sürümü insider olmayan kullanıcılar için yayınlandı.
Bu güzel oldu desene hiç gelmeyecekBence de 30 şubatta TR de bu güncelleme.

.Aslında teorik olarak "final sürümü" diye bir şey yok. Ama Windows Phone 8.1 cihazlar için bu sürüm mü yayınlanacak derseniz, orası belli olmaz. Bu hafta yayınlanacak olsa, evet bu sürüm Windows Phone 8.1 için de yayınlanacak diyebilirdim. Ama bir sürüm daha ilerisi de olabilir.Final sürümü bu mu olur yani?

İlk adımı atıp geçelimde 8.1 den kararlı 10 a gerisi umrumda değil açıkçası isterse günde 1 versin güncellemeAslında teorik olarak "final sürümü" diye bir şey yok. Ama Windows Phone 8.1 cihazlar için bu sürüm mü yayınlanacak derseniz, orası belli olmaz. Bu hafta yayınlanacak olsa, evet bu sürüm Windows Phone 8.1 için de yayınlanacak diyebilirdim. Ama bir sürüm daha ilerisi de olabilir.
Sonuçta Windows Phone 8.1 cihazlar için Windows 10 Mobile yayınlansa da bu Redstone güncellemesine kadar başka güncelleme olmayacak anlamına gelmez. Tam tersine Windows Insider yapıları gibi Windows 10 Mobile güncellemesi de aylık toplu güncelleştirmeler almaya devam edecek. O yüzden final güncellemesi yok demek daha doğru olur.![]()