Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Finalin geleceği yok bari yeni yapıdan haber var mı :)

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar telefonum güncellemeleri bulmuyor neden acaba hesap makinesi ve bugün ki Office uygulamalarını felan bulmuyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
piyasada gözüktü

dakamon

dakamon

Üye
Beyler twitter da bi sıkıntı var pc de giremiyorum yani evdeki wirelesten faceye de aynı şekilde sizde durum nedir.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Beyler twitter da bi sıkıntı var pc de giremiyorum yani evdeki wirelesten faceye de aynı şekilde sizde durum nedir.
Yayın yasağından dolayı deniliyor vpn ile giriyorum ben her zamanki gibi.

dakamon

dakamon

Üye
Yani sadece sorun bende değilmiş. Herkes giremiyor

System X

System X

Üye
siteye biri tecavüz ediyor. bi girdim mobil sürüm açıldı masaüstünde... sitenin genel durumu zaten iyi bence kurcalamayın derim.

bu arada office uygulamarı ve posta güncellendi.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Yani sadece sorun bende değilmiş. Herkes giremiyor
Evet, facebook da aynı durumda muhtemelen patlamadan dolayı :(
Bu arada sizde hotspot shield çalışıyor mu w10 da bende dönüp duruyor protection disabled diyor sonra da

ishanemir

ishanemir

Üye
dünden beri sıkıntı var :( dokunmatik çalışmıyor illa ki reset gerekiyor ve bazen de titremeler oluyor yine reset atmak zorunda kalıyorum..son verilen güncellemeden sonra iyice keyfim kaçtı
Evet, facebook da aynı durumda muhtemelen patlamadan dolayı :(
Bu arada sizde hotspot shield çalışıyor mu w10 da bende dönüp duruyor protection disabled diyor sonra da
ben şimdi denedim sorun yok..siz silin sonra tekrar yükleyin bence

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 950, Lumia 950 XL ve Lumia 550 için Yapı 10586.107 sürümü insider olmayan kullanıcılar için yayınlandı.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar, insider kullanan arkadaşlar için söylüyorum, zaten final ile elimizdeki sürüm arasında çok bi fark olmayacak. Final için heyecan yapmaya gerek yok. Biz redstone ile gelecek yeniliklere odaklanmalıyız :).
Bu arada bakalım bu gelen office güncellemeleri ile, ücretliye dönüşmüş olan ofis uygulamalarım tekrar ücretsize dönüşecek mi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Final sürümü bu mu olur yani?
Aslında teorik olarak "final sürümü" diye bir şey yok. Ama Windows Phone 8.1 cihazlar için bu sürüm mü yayınlanacak derseniz, orası belli olmaz. Bu hafta yayınlanacak olsa, evet bu sürüm Windows Phone 8.1 için de yayınlanacak diyebilirdim. Ama bir sürüm daha ilerisi de olabilir.

Sonuçta Windows Phone 8.1 cihazlar için Windows 10 Mobile yayınlansa da bu Redstone güncellemesine kadar başka güncelleme olmayacak anlamına gelmez. Tam tersine Windows Insider yapıları gibi Windows 10 Mobile güncellemesi de aylık toplu güncelleştirmeler almaya devam edecek. O yüzden final güncellemesi yok demek daha doğru olur. :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

skynet

Üye
OneNote da güncellendi. O değilde bu xbox uygulaması baya geç açılıyor bu sorun genel mi yoksa 512 olduğu için mi böyle

versino2

versino2

Üye
Aslında teorik olarak "final sürümü" diye bir şey yok. Ama Windows Phone 8.1 cihazlar için bu sürüm mü yayınlanacak derseniz, orası belli olmaz. Bu hafta yayınlanacak olsa, evet bu sürüm Windows Phone 8.1 için de yayınlanacak diyebilirdim. Ama bir sürüm daha ilerisi de olabilir.

Sonuçta Windows Phone 8.1 cihazlar için Windows 10 Mobile yayınlansa da bu Redstone güncellemesine kadar başka güncelleme olmayacak anlamına gelmez. Tam tersine Windows Insider yapıları gibi Windows 10 Mobile güncellemesi de aylık toplu güncelleştirmeler almaya devam edecek. O yüzden final güncellemesi yok demek daha doğru olur. :)
İlk adımı atıp geçelimde 8.1 den kararlı 10 a gerisi umrumda değil açıkçası isterse günde 1 versin güncelleme :D

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt