O tekme basılalı çok olduZaten ilk nesil modellere win10'u verdikten sonra tekmeyi basarlar
Bende de yeni bulduGeçenlerde verilen ofis programlarının (word excel PowerPoint) güncellemelerini şimdi buldu cihaz. Acaba terslik bende mi diye merak etmeye başladım!!!

Fotoğraflar / Ayarlar - OneDrive’dan buluttan saklanan ögeleri göster seçeneğini kapatıp bir dene istersenTelefondaki fotoğrafları bilgisayara attım keserek, fakat telefonda görülüyor hala, normalde silinmiş olması gerek. Uzunca bir süre eşitleme yaptı ama galeride hala fotoğraflarda. Pc'den girip açmaya çalışınca da hata veriyor ve silmiyor da.
Şaşırmadım.Bu arada gittigidiyor uygulaması mağazaya gelmeyecek

3 parti bir uygulama var windows 10 için bence güzel çalışıyor denedim şimdiBu arada gittigidiyor uygulaması mağazaya gelmeyecek
sonra oradan alışveriş yap alsınlar banka kartı bilgilerini3 parti bir uygulama var windows 10 için bence güzel çalışıyor denedim şimdi
gelsin paracıklar paracıklar 
o ayrı bir konu tabiki bir an unutmuşumsonra oradan alışveriş yap alsınlar banka kartı bilgilerinigelsin paracıklar paracıklar
![]()
o kadar a takılmaya gerek yok bence ki çok da geç açılmıyor, şu an daha büyük sorunlarımız var mesela bu yazıyı yazmak tam bir işkence dokunduklarım sonradan geliyor ekrana ve eksik geliyor harfler yanlış yazınca silme tuşuna basmaya çekiniyorum zira kendileri önceki sayfayı açmak gibi bir saçmalık yapıyor.El feneri dokunduğum anda açılmıyor bir 3-4 saniye geçtikten sonra açılıyor
Redstone var ?resmi güncelleme başladığına göre pozumu verip bu mahalleyi terk etme zamanım gelmiştir![]()
![]()
![]()

Evet edge rezalet durumda bende deo kadar a takılmaya gerek yok bence ki çok da geç açılmıyor, şu an daha büyük sorunlarımız var mesela bu yazıyı yazmak tam bir işkence dokunduklarım sonradan geliyor ekrana ve eksik geliyor harfler yanlış yazınca silme tuşuna basmaya çekiniyorum zira kendileri önceki sayfayı açmak gibi bir saçmalık yapıyor.
Keşke şu mtalk olayını bitirmeselerdiAz önce mesaj yolladım. Ebay uygulaması var sizin yok uygulamanız gelene kadar alışveriş yapmayacağım dedim bakalım cevap ne olacakBu arada gittigidiyor uygulaması mağazaya gelmeyecek