Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Zaten ilk nesil modellere win10'u verdikten sonra tekmeyi basarlar

• Beğen
Tepkiler: versino2

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

SurfacePhone için hazırlanmış bir konsept.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve sfgnrl
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Geçenlerde verilen ofis programlarının (word excel PowerPoint) güncellemelerini şimdi buldu cihaz. Acaba terslik bende mi diye merak etmeye başladım!!!

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

stockton

Üye
Bende de bu güncellemer 3 gün boyunca tek tek geldi :)

enessrsy

enessrsy

Üye
Telefondaki fotoğrafları bilgisayara attım keserek, fakat telefonda görülüyor hala, normalde silinmiş olması gerek. Uzunca bir süre eşitleme yaptı ama galeride hala fotoğraflarda. Pc'den girip açmaya çalışınca da hata veriyor ve silmiyor da.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefondaki fotoğrafları bilgisayara attım keserek, fakat telefonda görülüyor hala, normalde silinmiş olması gerek. Uzunca bir süre eşitleme yaptı ama galeride hala fotoğraflarda. Pc'den girip açmaya çalışınca da hata veriyor ve silmiyor da.
Fotoğraflar / Ayarlar - OneDrive’dan buluttan saklanan ögeleri göster seçeneğini kapatıp bir dene istersen

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu arada gittigidiyor uygulaması mağazaya gelmeyecek

• Beğen
Tepkiler: braayn
dakamon

dakamon

Üye
3 parti bir uygulama var windows 10 için bence güzel çalışıyor denedim şimdi
sonra oradan alışveriş yap alsınlar banka kartı bilgilerini :) gelsin paracıklar paracıklar :)

skynet

Üye
El feneri dokunduğum anda açılmıyor bir 3-4 saniye geçtikten sonra açılıyor

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
El feneri dokunduğum anda açılmıyor bir 3-4 saniye geçtikten sonra açılıyor
o kadar a takılmaya gerek yok bence ki çok da geç açılmıyor, şu an daha büyük sorunlarımız var mesela bu yazıyı yazmak tam bir işkence dokunduklarım sonradan geliyor ekrana ve eksik geliyor harfler yanlış yazınca silme tuşuna basmaya çekiniyorum zira kendileri önceki sayfayı açmak gibi bir saçmalık yapıyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
resmi güncelleme başladığına göre pozumu verip bu mahalleyi terk etme zamanım gelmiştir :ehe :ehe
:sirit: :sirit:

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte

skynet

Üye
o kadar a takılmaya gerek yok bence ki çok da geç açılmıyor, şu an daha büyük sorunlarımız var mesela bu yazıyı yazmak tam bir işkence dokunduklarım sonradan geliyor ekrana ve eksik geliyor harfler yanlış yazınca silme tuşuna basmaya çekiniyorum zira kendileri önceki sayfayı açmak gibi bir saçmalık yapıyor.
Evet edge rezalet durumda bende de :( Keşke şu mtalk olayını bitirmeselerdi

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Bu arada gittigidiyor uygulaması mağazaya gelmeyecek
Az önce mesaj yolladım. Ebay uygulaması var sizin yok uygulamanız gelene kadar alışveriş yapmayacağım dedim bakalım cevap ne olacak
Siteyi kullanmasanız bile herkes bir mesaj yollasa belki etki eder

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Pc için Yapı 14267 sürümü yayınlandı ve oldukça uzun bir what's New listesi var.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Üst Alt