-_SEFA_-
Üye
teleservice 20 iş gününde göndermez ise ms Türkiye 640 yada640xl gönderirben 925 gönderdim cihaz değişimi yazıyor fatura 800 tl tahminen ne gönderirler
teleservice 20 iş gününde göndermez ise ms Türkiye 640 yada640xl gönderirben 925 gönderdim cihaz değişimi yazıyor fatura 800 tl tahminen ne gönderirler
Ms Türkiye yi aradığımda 950 xl bizim stoklarımızda yok ama hepsiburada da satışta ama nereden temin ettikleri hakkında bi bilgimiz yok dediler. Ellerinde 1520 nin de mevcut olduğunu söylediler925 yeniden hepsiburadadan satisa girmiş
sen değişim cihazını ne kadar süredir bekliyorsun benim bir hafta oldu teleservice yi beklemeden microsoft türkiyeyi arasam yardımcı olurlar mı cihaz gönderimi konusundaMs Türkiye yi aradığımda 950 xl bizim stoklarımızda yok ama hepsiburada da satışta ama nereden temin ettikleri hakkında bi bilgimiz yok dediler. Ellerinde 1520 nin de mevcut olduğunu söylediler
sen değişim cihazını ne kadar süredir bekliyorsun benim bir hafta oldu teleservice yi beklemeden microsoft türkiyeyi arasam yardımcı olurlar mı cihaz gönderimi konusunda
pazarlar hariç 20 iş günü diye biliyorum benim 1.5 ay olacak bekliyor bakalımsen değişim cihazını ne kadar süredir bekliyorsun benim bir hafta oldu teleservice yi beklemeden microsoft türkiyeyi arasam yardımcı olurlar mı cihaz gönderimi konusunda
Neredeki teleservice yolladın cihazı bende birazdan formu dolduracağım.olmazlar ben denedim ille de 20 ıs gunu gececek ondan sonra ararsınız diyorlar
ana servis Maltepe istanbulNeredeki teleservice yolladın cihazı bende birazdan formu dolduracağım.
sağol şimdi formu doldurmaya başlıyorum yanlız bir sıkıntı var benim kamerada sıkıntı yok sadece ısınmadan kaynaklı erkan renkleri gidip geliyor sence ne yazayım?ana servis Maltepe istanbul
yukarda yazdığınızın aynısını yazmanız yeterli. ben 920 ve 1320 kullanırken çok ısındığında telefon reset atıyordu. öyle bir problem varsa yazabilirsiniz. yada 1520 de yalnızca beyaz ekranda gözüken beyaz lekeler vardı ( nedense benden başkası kolay göremiyordu) varsa ona da bakın ( gerçi problem amoled yazması sizin retina da olmaz ama siz yinede bi kontrol edin )sağol şimdi formu doldurmaya başlıyorum yanlız bir sıkıntı var benim kamerada sıkıntı yok sadece ısınmadan kaynaklı erkan renkleri gidip geliyor sence ne yazayım?
Aslında telefonumdan çok memnunum sadece oyun oynadığımda çok ısınıyor o zaman renkler gidip geliyor ve şarjı resmen sömürüyor. Yoksa 10 numara cihazyukarda yazdığınızın aynısını yazmanız yeterli. ben 920 ve 1320 kullanırken çok ısındığında telefon reset atıyordu. öyle bir problem varsa yazabilirsiniz. yada 1520 de yalnızca beyaz ekranda gözüken beyaz lekeler vardı ( nedense benden başkası kolay göremiyordu) varsa ona da bakın ( gerçi problem amoled yazması sizin retina da olmaz ama siz yinede bi kontrol edin )
l920 de microfondan ses kısık gitme problemi vardı o sizde de varmı diye kontrol edin. Lumia 930 da video çekimlerimde kamera sağa sola durduk yere kayıyordu. onu da kontrol edin. ...
bence göndermeyin bende de 925 vardı sesde parazitlenme yapıyordu tamir i.in gönderdim değişim çıktı şuan pişmanım yolladığıma uğraşıp tamir etmiyorlar değişim yazıyorlar değişseler bile yerine gönderecekleri cihaz 925 in performasından çok uzak olur tavsiyem göndermeyinAslında telefonumdan çok memnunum sadece oyun oynadığımda çok ısınıyor o zaman renkler gidip geliyor ve şarjı resmen sömürüyor. Yoksa 10 numara cihaz
Aslında telefonumdan çok memnunum sadece oyun oynadığımda çok ısınıyor o zaman renkler gidip geliyor ve şarjı resmen sömürüyor. Yoksa 10 numara cihaz
Eyvallah, formu doldurdum yarında yurtiçi ile yollarım hadi bakalım hayırlısıTamam iste ayni sorundan gonderdim bende direk degisime girmesi garanti. Sitesinden kayit actir yarinda yurticiye karsi odemeli gonderdin mi tamamdir
Eyvallah, formu doldurdum yarında yurtiçi ile yollarım hadi bakalım hayırlısı sadece cihaz ve faturayı yolluyorum yeterli mi sence
Eyvallah, formu doldurdum yarında yurtiçi ile yollarım hadi bakalım hayırlısı
Hayırlısıyla yolladık bakalım