Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
bende yollamak istiyorum ama fatura bedeli 700 tl acaba benim lumia 925'i hangi model ile değiştirirler? Tırsıyorum doğrusu

only scholar

only scholar

Üye
alayım mı gönderirlerse yoksa ücretini mi talep etsem windowstan çok soğudum

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
925 yeniden hepsiburadadan satisa girmiş

afwerker

afwerker

Üye
925 yeniden hepsiburadadan satisa girmiş
Ms Türkiye yi aradığımda 950 xl bizim stoklarımızda yok ama hepsiburada da satışta ama nereden temin ettikleri hakkında bi bilgimiz yok dediler. Ellerinde 1520 nin de mevcut olduğunu söylediler

only scholar

only scholar

Üye
Ms Türkiye yi aradığımda 950 xl bizim stoklarımızda yok ama hepsiburada da satışta ama nereden temin ettikleri hakkında bi bilgimiz yok dediler. Ellerinde 1520 nin de mevcut olduğunu söylediler
sen değişim cihazını ne kadar süredir bekliyorsun benim bir hafta oldu teleservice yi beklemeden microsoft türkiyeyi arasam yardımcı olurlar mı cihaz gönderimi konusunda

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
sen değişim cihazını ne kadar süredir bekliyorsun benim bir hafta oldu teleservice yi beklemeden microsoft türkiyeyi arasam yardımcı olurlar mı cihaz gönderimi konusunda

olmazlar ben denedim ille de 20 ıs gunu gececek ondan sonra ararsınız diyorlar

afwerker

afwerker

Üye
pazarlar hariç 20 iş günü diye biliyorum benim 1.5 ay olacak bekliyor bakalım

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
ana servis Maltepe istanbul
sağol şimdi formu doldurmaya başlıyorum yanlız bir sıkıntı var benim kamerada sıkıntı yok sadece ısınmadan kaynaklı erkan renkleri gidip geliyor sence ne yazayım?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
sağol şimdi formu doldurmaya başlıyorum yanlız bir sıkıntı var benim kamerada sıkıntı yok sadece ısınmadan kaynaklı erkan renkleri gidip geliyor sence ne yazayım?
yukarda yazdığınızın aynısını yazmanız yeterli. ben 920 ve 1320 kullanırken çok ısındığında telefon reset atıyordu. öyle bir problem varsa yazabilirsiniz. yada 1520 de yalnızca beyaz ekranda gözüken beyaz lekeler vardı ( nedense benden başkası kolay göremiyordu) varsa ona da bakın ( gerçi problem amoled yazması sizin retina da olmaz ama siz yinede bi kontrol edin )
l920 de microfondan ses kısık gitme problemi vardı o sizde de varmı diye kontrol edin. Lumia 930 da video çekimlerimde kamera sağa sola durduk yere kayıyordu. onu da kontrol edin. ...

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
yukarda yazdığınızın aynısını yazmanız yeterli. ben 920 ve 1320 kullanırken çok ısındığında telefon reset atıyordu. öyle bir problem varsa yazabilirsiniz. yada 1520 de yalnızca beyaz ekranda gözüken beyaz lekeler vardı ( nedense benden başkası kolay göremiyordu) varsa ona da bakın ( gerçi problem amoled yazması sizin retina da olmaz ama siz yinede bi kontrol edin )
l920 de microfondan ses kısık gitme problemi vardı o sizde de varmı diye kontrol edin. Lumia 930 da video çekimlerimde kamera sağa sola durduk yere kayıyordu. onu da kontrol edin. ...
Aslında telefonumdan çok memnunum sadece oyun oynadığımda çok ısınıyor o zaman renkler gidip geliyor ve şarjı resmen sömürüyor. Yoksa 10 numara cihaz

only scholar

only scholar

Üye
Aslında telefonumdan çok memnunum sadece oyun oynadığımda çok ısınıyor o zaman renkler gidip geliyor ve şarjı resmen sömürüyor. Yoksa 10 numara cihaz
bence göndermeyin bende de 925 vardı sesde parazitlenme yapıyordu tamir i.in gönderdim değişim çıktı şuan pişmanım yolladığıma uğraşıp tamir etmiyorlar değişim yazıyorlar değişseler bile yerine gönderecekleri cihaz 925 in performasından çok uzak olur tavsiyem göndermeyin

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Kardeşimin 930 cihazında şebeke problemi var. Yazın servise vermeyi planlıyorum bende

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi

Tamam iste ayni sorundan gonderdim bende direk degisime girmesi garanti. Sitesinden kayit actir yarinda yurticiye karsi odemeli gonderdin mi tamamdir

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Hayırlısıyla yolladık bakalım

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

Üst Alt