Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

volumezoom

volumezoom

Üye
Herkes fiyata takılmış haklı olarak, benim dikkatimi cihaz fotoğrafındaki Türkçe cortana çekti. Yakında cortana Türkçe olur bakarsınız.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Herkes fiyata takılmış haklı olarak, benim dikkatimi cihaz fotoğrafındaki Türkçe cortana çekti. Yakında cortana Türkçe olur bakarsınız.
Photoshop yapmışlar. Ama bazı yerleri değiştirmeyi unutmuşlar. Mesela Takvimdeki saati :ehe

versino2

versino2

Üye
Maşşallah bee fiyatlara bak daha finali gelemeyen bir sisteme sahip olan telefona peşin 2299.01 tl verecek "akıllı" kullanıcılar vardır herhalde...Evlerine ekmek almasınlar bundan alsınlar.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
enessrsy

enessrsy

Üye
O kadar para ver içine bir kulaklık koyma pes

Apple diyene kızıyoruz ama adamlar nasıl daha iyi kulaklık yaparız diye ayrı ar-ge ekibi kurmuşlar (kulaklıkları iyi ya da kötü konu bu değil) bunlar da sözde maliyet azalsın diye kutu içeriğinden çıkarıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: skynet

onursarii

Üye
kulaklık yok mu cidden? bu ne saçmalık bu ne ciddiyetsizliktir yahu
ayrıca 32mb hafıza diyor, dahili hafızayı cidden 32mb mi yapmışlar? sadece hafıza kartıyla uygulama ve oyun performansı nasıl olur bilemiyorum. ben micro sd'ye uygulama ve oyun yüklemeleri yaptığımda kasmaları hissedebiliyorum. bunda da böyle olmaz mı sanki? bilemedim. o kadar şeyden kısmasına rağmen de bu fiyatsa yuh :D

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
kulaklık yok mu cidden? bu ne saçmalık bu ne ciddiyetsizliktir yahu
ayrıca 32mb hafıza diyor, dahili hafızayı cidden 32mb mi yapmışlar? sadece hafıza kartıyla uygulama ve oyun performansı nasıl olur bilemiyorum. ben micro sd'ye uygulama ve oyun yüklemeleri yaptığımda kasmaları hissedebiliyorum. bunda da böyle olmaz mı sanki? bilemedim. o kadar şeyden kısmasına rağmen de bu fiyatsa yuh :D

32gb o yanlış yazmışlar .

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bir de fiyatları 50 TL daha fazla çıktı :ehe

Ya tanıtım görselindeki ofsayt duruma ne demeli :kıskıs:

Not: İngilizce dedim ama gerek Cafe yazısı gerekse Fotoğraflar karosundaki tipler Fransız'a benziyor. Sanırım cihazın Fransa renderlarından şoplamışlar :)
MS Türkiye olaya fransız olduğu için Fransız "Windowz"unu tercih etmiş :kop2:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Dexter Morgan, KırmızıBeyaz60 ve 3 diğerleri
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Belli ki Microsoft bizi cezalandırmak istemiş de biz naptık ki ona? 3 yıldır çilesini çekiyoruz. Piyasada tutulan 1000-1500 liraya alınabilecek Android cihazlar varken WP seviyoruz diye plastik bir telefona 2600 lira fiyat çekilir mi? Yapamadığı satışın acısını bizden mi çıkarmak istiyor?

dakamon

dakamon

Üye

Ya tanıtım görselindeki ofsayt duruma ne demeli :kıskıs:

Not: İngilizce dedim ama gerek Cafe yazısı gerekse Fotoğraflar karosundaki tipler Fransız'a benziyor. Sanırım cihazın Fransa renderlarından şoplamışlar :)
MS Türkiye olaya fransız olduğu için Fransız "Windowz"unu tercih etmiş :kop2:
Yazık ya.

alaca61

Üye
The end Windows Phone
İlk işim akşama lg g4 almak

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
The end Windows Phone
İlk işim akşama lg g4 almak

Sistemin istenen düzeye gelmesi yılsonunu bulacak gibi.
Aslında gidişat biraz da Dünya Mobil Kongresinden sonra yapıların içeriği ve sıklığına göre netleşir.

dakamon

dakamon

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: enessrsy, suyunsesi, BLasTeaR ve 2 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

O paraya hakkaten öküz alınır.

Ancak MS kendine o parayı verecek öküz arıyor.

İnşallah fiyatları makul düzeye çekerler.
Yoksa cihazların ikisi de vitrin de mahzun mahzun durup depoya kalkacaklar.

• Beğen
Tepkiler: ceza87

alaca61

Üye
Sistemin istenen düzeye gelmesi yılsonunu bulacak gibi.
Aslında gidişat biraz da Dünya Mobil Kongresinden sonra yapıların içeriği ve sıklığına göre netleşir.
elimde lumia620 var üç yıldır kullanmaktayım 8aydır sürekli arıza veryor yaptırdım ama hala aynı arka kapakla ekranı 2 aydır bantla tutturarak kullanıyorum sırf lumia 950 nin geleçeni duyduğumdan beri katlanmak zorunda kaldım ama fiyata bakarmısın hayal kırıklığı resmen. O sebepten dolayı vazgeçtim artık wpden.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
elimde lumia620 var üç yıldır kullanmaktayım 8aydır sürekli arıza veryor yaptırdım ama hala aynı arka kapakla ekranı 2 aydır bantla tutturarak kullanıyorum sırf lumia 950 nin geleçeni duyduğumdan beri katlanmak zorunda kaldım ama fiyata bakarmısın hayal kırıklığı resmen. O sebepten dolayı vazgeçtim artık wpden.

MS'nin Türkiye'deki tanıtım, satış ve pazarlama stratejisi zaten kullanıcıyı bu cihazlara teşvik etmekten ziyade uzaklaştırmaya yönelik.
Ben de sistem düzene oturana kadar 21 Şubat'ta tanıtılacak olan LG G5'e geçmeyi düşünüyorum. (Tabii onun fiyatı da önemli)
Ancak G5'in oturmuş bir sistemi olacağı için en azından belli fiyat düzeyine kadar alınmaya değer.

Windows Mobile'ın yılsonundaki durumuna ve o dönemdeki cihaz fiyatlarına göre geri dönebilirim belki.

Her şey bir yana, MS Türkiye'deki elemanlar bu fiyatları makul görüyor mu, bi kendilerine sormak lazım.
Hangi akla hizmet böyle fiyatlar belirlendi?

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye

Aynen kardeşim ben de 3 yıldır 820 kullanıyorum ve telefon 4-5 aydır "beni değiştir" havalarına girmişti. 950 tanıtılınca ısrarla bekledim ama senin de dediğin gibi fiyat yönünden ciddi bir hayal kırıklığı oldu.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Fiyatlar 2 aydır belliydi zaten ama herkese yeni hayal kırıklığı olmuş :ehe LG G4 bile ilk çıktığında 2200 TL olarak çıktı, şu anki hali ortada. 64 GB iPhoneler de 3500 ve 3900 TL. Onlara bir şey demiyorsunuz, hatta en pahalısı 4300 TL :ehe

Bu telefonları kimler almasın?
- 930 ve 1520 kullananlar
Kimler alabilir?
- Windows telefondan başka telefon kullanamam diyenler.
Diğer Windows telefonlardan farkları ne?
- Continuum, Windows Hello, USB OTG, hızlı şarj, arama ses kaydı, donanım, daha uzun güncelleme desteği, daha hızlı LTE, daha iyi kamera performansı.

Kendimi düşününce bu fiyatlara hiçbir telefonu almam. Elimdeki telefon fazlasıyla işimi görüyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl, dark_13 ve maydinmaydin

Üst Alt