Photoshop yapmışlar. Ama bazı yerleri değiştirmeyi unutmuşlar. Mesela Takvimdeki saatiHerkes fiyata takılmış haklı olarak, benim dikkatimi cihaz fotoğrafındaki Türkçe cortana çekti. Yakında cortana Türkçe olur bakarsınız.

O kadar para ver içine bir kulaklık koyma pes

kulaklık yok mu cidden? bu ne saçmalık bu ne ciddiyetsizliktir yahu
ayrıca 32mb hafıza diyor, dahili hafızayı cidden 32mb mi yapmışlar? sadece hafıza kartıyla uygulama ve oyun performansı nasıl olur bilemiyorum. ben micro sd'ye uygulama ve oyun yüklemeleri yaptığımda kasmaları hissedebiliyorum. bunda da böyle olmaz mı sanki? bilemedim. o kadar şeyden kısmasına rağmen de bu fiyatsa yuh![]()
valla bir an inandım yani32gb o yanlış yazmışlar .
alacak olan da vazgeçer onu görse, microsoft'un sitesinden bakayım dedim 502 hatası veriyor nedense...Bir de fiyatları 50 TL daha fazla çıktı![]()

Yazık ya.
Ya tanıtım görselindeki ofsayt duruma ne demeli
Not: İngilizce dedim ama gerek Cafe yazısı gerekse Fotoğraflar karosundaki tipler Fransız'a benziyor. Sanırım cihazın Fransa renderlarından şoplamışlar
MS Türkiye olaya fransız olduğu için Fransız "Windowz"unu tercih etmiş![]()
The end Windows Phone
İlk işim akşama lg g4 almak
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
elimde lumia620 var üç yıldır kullanmaktayım 8aydır sürekli arıza veryor yaptırdım ama hala aynı arka kapakla ekranı 2 aydır bantla tutturarak kullanıyorum sırf lumia 950 nin geleçeni duyduğumdan beri katlanmak zorunda kaldım ama fiyata bakarmısın hayal kırıklığı resmen. O sebepten dolayı vazgeçtim artık wpden.Sistemin istenen düzeye gelmesi yılsonunu bulacak gibi.
Aslında gidişat biraz da Dünya Mobil Kongresinden sonra yapıların içeriği ve sıklığına göre netleşir.
elimde lumia620 var üç yıldır kullanmaktayım 8aydır sürekli arıza veryor yaptırdım ama hala aynı arka kapakla ekranı 2 aydır bantla tutturarak kullanıyorum sırf lumia 950 nin geleçeni duyduğumdan beri katlanmak zorunda kaldım ama fiyata bakarmısın hayal kırıklığı resmen. O sebepten dolayı vazgeçtim artık wpden.
elimde lumia620 var üç yıldır kullanmaktayım 8aydır sürekli arıza veryor yaptırdım ama hala aynı arka kapakla ekranı 2 aydır bantla tutturarak kullanıyorum sırf lumia 950 nin geleçeni duyduğumdan beri katlanmak zorunda kaldım ama fiyata bakarmısın hayal kırıklığı resmen. O sebepten dolayı vazgeçtim artık wpden.
Hakikaten çıkmış doğru anlamışım bu fiyata almam samsung veya apple alacağım gibisatışa çıktımı burada ben mi öyle algıladım
satışa çıktımı burada ben mi öyle algıladım
LG G4 bile ilk çıktığında 2200 TL olarak çıktı, şu anki hali ortada. 64 GB iPhoneler de 3500 ve 3900 TL. Onlara bir şey demiyorsunuz, hatta en pahalısı 4300 TL