Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Fiyat konusunda bugün de Hepsiburada.com a yoklama çektim ama yine ağızlarından laf alamadım :D

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve ceza87
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yok artık fiyatlara bak

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
eylem yapalım

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Fiyat konusunda bugün de Hepsiburada.com a yoklama çektim ama yine ağızlarından laf alamadım :D
Görsel de ekleyelim :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha bugün sormuştum fiyatını Çakallar söylememişti.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve maydinmaydin
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Valla gerçekçi olmak gerekirse bu fiyatlar maddi imkan olarak bana çok yüksek değil. Yani istersem ikisinden de birer tane alabilirim. Ama gelgelelim bu telefonlara, hak etmediklerini düşündüğüm bu fiyatları ödersem kendime olan saygımı kaybederim. Bu fiyatları akılla izah etmenin mümkünatı yok.

LG G4 ile Snapdragon 808 kullanması nedeni ile Lumia 950'yi bir tutsak, piyasada 1800 lira civarında LG G4 satılıyor. İthalatçı garantili 1400'e bile var.

Lumia 950 XL ise bakıyorum Snapdragon 810 kullanan cihazlara hepsinden en az 300 lira pahalı. Yani düşünüyorum düşünüyorum, Microsoft Türkiye bu fiyatları belirlerken neyi hesaba katmış bir türlü bulamıyorum.

Lumia 950 XL 2599 lira yani 900 dolar ediyor. Bu telefon Amerikada 100$ değerindeki Continuum Dock ünitesi ile birlikte 650$ fiyata satılıyor. Hatta son dönemde yapılan indirimleri hesaba katmadım.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, BLasTeaR ve Aybin.Kilic
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben bu fiyata 950 xl yi ancak bana hediye edilirse alabilirim:)

alaca61

Üye
Ben faturama ek olarak alıcaktım her halde 3000tl olur. Vaz geçtim almaktan belki Gürcistana yolum düşürse alabilirim oda orda satışa çıktıysa tabi

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 950/XL fiyatları (TEMSİLİ)

Temsili falan değil tam kendisi.2.300,00 - 2.600,00 tl bu cihaza verip alanın akıl ve ruh sağlığından şüphe duyarım . Hatta mümkünse bir zeka testine de sokmak lazım gibime geliyor

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve skynet

skynet

Üye
O paraya yeni çıkacak S7 veya G5 alırım

• Beğen
Tepkiler: ON9
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
İphone pahalı diyorum kendi kendime ama o parayı lumia'ya vermektense üstüne koyup ıphone almak çok ta abes olmaz . Çok pahalı . Android'de hiç kullanmak istemiyorum iphone'a kayıyor aklım yavaş yavaş .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İphone pahalı diyorum kendi kendime ama o parayı lumia'ya vermektense üstüne koyup ıphone almak çok ta abes olmaz . Çok pahalı . Android'de hiç kullanmak istemiyorum iphone'a kayıyor aklım yavaş yavaş .
Arada 100 lira kalıyor zaten. :ehe

Bu arada düşündüm de Lumia 950 ve Lumia 950 XL bu fiyattan geldiyse yıl sonunda Surface Phone çıkınca en az 3500-4000 lira olur herhalde.

• Beğen
Tepkiler: afwerker
dakamon

dakamon

Üye
Arada 100 lira kalıyor zaten. :ehe

Bu arada düşündüm de Lumia 950 ve Lumia 950 XL bu fiyattan geldiyse yıl sonunda Surface Phone çıkınca en az 3500-4000 lira olur herhalde.
o zamanda deriz ki buyrun cenaze namazına.

• Beğen
Tepkiler: dark_13, ArMaGeDdOn_87 ve nix
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o zamanda deriz ki buyrun cenaze namazına.
Bugün Özgür'le konuşurken de söyledim, bunun fiyatla ya da maddi imkanlarla alakası yok. Ben Türkiye’de asgari ücretin iki üç katını bir telefona vermeyi hem kendime hem de milletime hakaret sayarım.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, BLasTeaR ve Aybin.Kilic

stockton

Üye
Ne fiyattan çıkarsa çıksın, ne de olsa fiyatları şelale gibi düşecek!

• Beğen
Tepkiler: onursarii

onursarii

Üye
Türkiye'de 1000 adeti geçerse bunların satışları öpsünler başlarına koysunlar. Bug dolu sisteme sahip telefonları mı satacaklarmış 2500 liraya? Dalga mı geçiyorlar bunlar acaba? Ama bu çıkış fiyatları. 3 aya 2000 altına düşecek bu fiyatlar. Kararlılık yok, mağaza uygulamaları yok, tarayıcı yok gelmiş iPhone 6 fiyatı çekmiş. Aklı sıra iPhone'la rekabete giriyor da sen ilk önce sistemini kararlı hale getir, safariyle yarışabilecek tarayıcı yap, mağazana uygulama geliştiricilerini çek sonra iPhone'la aynı fiyata sat istersen. Microsoft müşterileri sadık da salak değil.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, stockton, 0343434 ve 3 diğerleri

Üst Alt