Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
türkiyede satışa çıkmış bu cihazlar. ithalatçı dora yazıyor. elemanlar tr garantili almışlar
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Almak isteyenler
Lumia 950 XL: 2599 TL
Lumia 950: 2299 TL
Lumia 550:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl

remzi33

remzi33

Üye
Almak isteyenler
Lumia 950:
Lumia 550:
Son aldığım telefon L930'u 1650'ye almıştım. aradaki 1000 TL 'lik fiyat farkına değecek bir cihaz olsalardı keşke 950 ve 950XL... Ah MS ah.. Sendeki imkanlar bende olacak o elma'yla armut google a göz açtırır mıyım bee :dry:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Almak isteyenler
Lumia 950:
Lumia 550:

Fiyatlar çok uçuk.

0MG90

0MG90

Üye
950XL yerine gider Z5 Premium alırım gerçek premium keyfi yaşarım

alaca61

Üye
O paraya okadardaha ekler sahin alrırım

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, dark_13, maydinmaydin ve 1 kişi daha
dakamon

dakamon

Üye
Bencede çok yüksek bide kasa olarak 650 nin kasasını kullansalardı bi nebze olsun olması gereken fiyatla olan fiyat arasındaki fark daha da kapanırdı :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu fiyatlardan Lumia 950 ve Lumia 950 XL alınmaz arkadaşlar.

Bu iki telefonu satışa çıktığı tüm ülkelerde takip ediyorum. Şunu gördüm ki Microsoft'un fiyat politikası biraz değişik. Aynı uçak şirketlerinin promosyonu bilet uygulaması gibi ama tam tersi. Misal uçak biletleri her uçak için grup grup fiyatlandırılır. İlk grup en ucuz fiyata sahip olur. Sonraki her grup için fiyat kademeli olarak artar.

Microsoft da aynı şekilde ilk grup cihazları tavan fiyattan sattıkları sonra kademeli olarak fiyatları düşürüyor. Misal Lumia 950 XL'nin Abd fiyatı 750$'dan başladı. Şu anda 585$ bunun gibi bir çok Avrupa ülkesinde de peş peşe indirimler geldi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dakamon

dakamon

Üye
Dertleri telefon satmak değil gibi geliyor TR de

alaca61

Üye
Gürcistan da satışa cıktımı acaba bilgisi olan varmı

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bu fiyatlardan Lumia 950 ve Lumia 950 XL alınmaz arkadaşlar.

Bu iki telefonu satışa çıktığı tüm ülkelerde takip ediyorum. Şunu gördüm ki Microsoft'un fiyat politikası biraz değişik. Aynı uçak şirketlerinin promosyonu bilet uygulaması gibi ama tam tersi. Misal uçak biletleri her uçak için grup grup fiyatlandırılır. İlk grup en ucuz fiyata sahip olur. Sonraki her grup için fiyat kademeli olarak artar.

Microsoft da aynı şekilde ilk grup cihazları tavan fiyattan sattıkları sonra kademeli olarak fiyatları düşürüyor. Misal Lumia 950 XL'nin Abd fiyatı 750$'dan başladı. Şu anda 585$ bunun gibi bir çok Avrupa ülkesinde de peş peşe indirimler geldi.
Diğer ülkelerde yaptığı indirim kadar TR de direkt indirip yapıp öyle satışa sunsa cihazlar hem insanların biraz ilgisini çeker hemde gönlünü almış olurdu.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bence bu 950 serisi karambole bir cihaz oldu ve gereksiz yani. İçi boş cihaza ve boş bir OS'a o kadar parayı kim verir?:dry:
Ben de şahsen L1520 cihaz olduğu için bu cihazın yanından dahi geçmem. Tüm ihtiyaçlarımı 'fazlasıyla' karşılıyor.
Elinizdekilerle idare edip yıl sonuna kadar az daha bekleyip Surface Phone'nun durumuna göre hareket edin daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Aybin.Kilic, Esendağlı ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bence bu 950 serisi karambole bir cihaz oldu ve gereksiz yani. İçi boş cihaza ve boş bir OS'a o kadar parayı kim verir?:dry:
Ben de şahsen L1520 cihaz olduğu için bu cihazın yanından dahi geçmem. Tüm ihtiyaçlarımı 'fazlasıyla' karşılıyor.
Elinizdekilerle idare edip yıl sonuna kadar az daha bekleyip Surface Phone'nun durumuna göre hareket edin daha iyi.

Açıkçası Lumia 1520 bana daha hoş geliyor. En azından wp 8.1 + Denim ile sonuna kadar zorlayabilirsin. Wp 10 ne zaman final yapar ve cihazlara optimize edilirse o zaman 950 serisi cihazlara bakılabilir.
Ayrıca surfaceler gelse bile aşırı uç fiyatlardan gelir. Bizlerde ancak kuru kuru bakmaya devam ederiz....

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Esendağlı

skynet

Üye
O kadar para ver içine bir kulaklık koyma pes

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, enessrsy, BLasTeaR ve 1 kişi daha
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu telefonu bir yakınına aldıracan sonra mağazadan bir kaç uygulama indirecen onun yanında birde andorid veya ios kullan uygulamaları kıyasla telefonu sattır ikinci el ucuzdan al :) bunun dışında sıfır için bencede alınacak bir cihaz değil

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bu telefonu bir yakınına aldıracan sonra mağazadan bir kaç uygulama indirecen onun yanında birde andorid veya ios kullan uygulamaları kıyasla telefonu sattır ikinci el ucuzdan al :) bunun dışında sıfır için bencede alınacak bir cihaz değil
Bu cihaza 2500.00 tl verecek bir yakınım yok benim, senin var mı?:)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu cihaza 2500.00 tl verecek bir yakınım yok benim, senin var mı?:)
benim yok da olan varsa söyliyeyim aslında belki bu telefonu ilk çıktığında bizim türk forum siteleride temin edip inceleme video falan çekip satarlar diye düşünüyorum oralardan falan ucuza bir şey bulursun belki 2500 değil de 1250 alırsın haralde zaten alan pek olmaz bu cihazları

ON9

ON9

Üye
Bu bir işaret olabilir mi
Microsoft Lumia 950 ve Microsoft Lumia 950XL 15 Şubat itibariyla önce online kanallarda olmak üzere satışa sunulacak.
Hiçbir kişi sevgilisine 14 Şubatta alamasın da aileler ve yuvalar dağılmasın diye alınmış bir karar gibi resmen :)

• Beğen
Tepkiler: 0343434, BLasTeaR ve Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Ben açıkçası ciddi bir indirim bekliyordum. 950'nin 2000 TL'nin altına 1800'ler bandına çekilerek piyasaya sürüleceğini umuyordum. Anlaşılan o ki o fiyatlara inmesi 6 ayı bulacak. 6 ay sonrada piyasada cihaz kalmayacak. Kötü oldu bu durum :cry::cry::cry:

alaca61

Üye
6ay sonra ne cihazlar çıkar kimbilir

Üst Alt