Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
1400 tlye almıştım ben zamanında
çabuk biten batarya şikayeti ile gönderdim servise sizce bana değişim çıkar mı çıkarsa ne çıkar
Değişim çıkar mı bilmiyorum ama çıkarsa büyük ihtimalle Lumia 1520 olur. En son satış fiyatı 1399₺ idi Lumia 1520. Oradan kurtarırsınız.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Değişim çıkar mı bilmiyorum ama çıkarsa büyük ihtimalle Lumia 1520 olur. En son satış fiyatı 1399₺ idi Lumia 1520. Oradan kurtarırsınız.
çıkmasa da sıkıntı yok seviyorum bu cihazı ama değişim diye de 640 falan dayarlarsa küfrederim sevmiyorum o cihazı satar 1520 falan alırım :D ya da daha farklı bişey

only scholar

only scholar

Üye
bende lumia 925 cihazımı cumartesi gönderdim bende de değişim cihazı bekleniyor yazıyor değişim sürecini hızlandırmak için herheangi bir yeri aramak gerekiyor mu acaba.bu arada ben cihazı 800 tl ye almıştım tahminen ne gönderirler yada üzerine para versek üst model gönderirler mi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
20 işgünü geçince direkt Microsoft'u arayın, onlarla halledin. Teleservice ile uğraşılmaz, telefon değişiminde bile cihazı geç gönderiyor.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
only scholar

only scholar

Üye
20 günden önce birşey olmaz diyosun yani

only scholar

only scholar

Üye
20 günden önce değişim yaptıkları olmamış mı yani onu soruyosum 20 gün bekleyeceksem yavaştan yeni telefon bakmaya başlayayım diyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
20 günden önce değişim yaptıkları olmamış mı yani onu soruyosum 20 gün bekleyeceksem yavaştan yeni telefon bakmaya başlayayım diyorum
Öyle bir şey demedim. 20 işgünü geçerse daha sonra yapılacakları anlatmak istedim :)

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Şimdi faturaya göre mi özelliklere göre mi bu değişim meselesi? Benim lumia 925'i 700₺ aldım banada 520'mi verecekler

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Fatura tutari diyorlar ancak muadili veya ustu olmasi gerek degil mi yine de

only scholar

only scholar

Üye
aacaba üzerine para verip üst model alabiliyormuyuz.demin teleservice nin facebook sayafasındaki değerlendirmeleri okudum 30-40 gündür bekleyenler var sıkıntı çıkaracaklar gibime geliyor

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Serefsiz herifler

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Teleservice değişim yaparsa cihaz modeline göre yapıyor. Mesela siz 925 gönderdiniz servise değişim kararı çıktı, artık 925 üretimi yapılmadığı için size 930 vermek zorunda yada o da yoksa 1520. Ancak Teleservice değişimi 20 iş gününde yapmazsa, değişimi MS kendisi yapıyor ve cihaz modeline bakmaksızın fatura tutarına göre yapıyor. Mesela faturanız 1000₺ dir size 640XL verir. 1400-1500₺dir Lumia 1520 verir.

2 ay önce hepsine şahitlik ettim, 925 verdim TS'e 20 iş gününde değişim yapamadı, MS yi aradım Lumia 1520 gönderdiler. Faturam 1704₺ idi.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice değişim yaparsa cihaz modeline göre yapıyor. Mesela siz 925 gönderdiniz servise değişim kararı çıktı, artık 925 üretimi yapılmadığı için size 930 vermek zorunda yada o da yoksa 1520. Ancak Teleservice değişimi 20 iş gününde yapmazsa, değişimi MS kendisi yapıyor ve cihaz modeline bakmaksızın fatura tutarına göre yapıyor. Mesela faturanız 1000₺ dir size 640XL verir. 1400-1500₺dir Lumia 1520 verir.

2 ay önce hepsine şahitlik ettim, 925 verdim TS'e 20 iş gününde değişim yapamadı, MS yi aradım Lumia 1520 gönderdiler. Faturam 1704₺ idi.

Şimdi daha netleşti durum

blastx

blastx

Üye
Konu almış yurumus ne kadar teleservice mağduru varmış meğer

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Bende dün gönderdim telefonu şarj soketi çalışmama sıkıntısından bakalım neresini bozup gönderecekler.

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
şef süreç 20 iş günü Teleservice de ama c.tesi dahil değil.

Microsoft ise 30 işgününden sonra işlem yapıyor. c.tesiler dahil.
İlk kez sizden duydum bunu. Dediğim şekilde 21 gün olunca aramaya başlıyorum ve onlarda doğru olduğumu söylüyorlar.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Değişimden gelen cihazım sıkıntılı olmasına rağmen servise göndermedim adamı öyle bezdiriyorlar

Üst Alt