KırmızıBeyaz60
Üye
Önden bakınca biraz LG Optimus L5, eski Java Samsunglar gibi falan duruyor ama genel duruşunu beğeniyorum bu telefonun.Lumia 650 resmi görseller:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Önden bakınca biraz LG Optimus L5, eski Java Samsunglar gibi falan duruyor ama genel duruşunu beğeniyorum bu telefonun.Lumia 650 resmi görseller:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
950'lerden sonra insanın gözüne mükemmel geliyorÖnden bakınca biraz LG Optimus L5, eski Java Samsunglar gibi falan duruyor ama genel duruşunu beğeniyorum bu telefonun.

Valla ilk gördüğümden beri diyordum samsung a benziyor diye bak sende öyle düşünüyormuşsuntipi samsung S2 gibi güzel tasarımı ama almam o ayrı bir konu

Aslında tasarım Lumia 950 ile aynı. Ama mozo kapak takılmış Lumia 950 ile950'lerden sonra insanın gözüne mükemmel geliyor![]()
on tarafın benzediğini göstermek istemişiyi de bunlar ne alaka?
![]()
Çiftleşmiş link Hüseyin abi bi el at, ben buradan düzeltirim.
Bence hiçte benzememiş, ne üst kısmı, ne altı nede yanları, hatta arkası bile hatta ve hatta renk tonları bileon tarafın benzediğini göstermek istemiş

Çiftleşmiş link Hüseyin abi bi el at, ben buradan düzeltirim.
Bence hiçte benzememiş, ne üst kısmı, ne altı nede yanları, hatta arkası bile hatta ve hatta renk tonları bile![]()
Yok be arkadaşım kızdığım yokDostum ben öyle demek istemiş diye tahmin ettim bana ne kızıyon![]()
O tahminle bile olsa benzemiyor diye size dedim, yoksa yeri burası değil ki o görsellerin 
Aslında tasarım Lumia 950 ile aynı. Ama mozo kapak takılmış Lumia 950 ile
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada yeni görseller
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aranan kan bulundu. alt seviye için büyük cihazlara bayılıyorum. 1320 kullanırken ekran büyük çözünürlük küçük diye pixellerin ayrıldığını görüyordum. 640xl de galiba 1320 ile aynı çözünürlük ama pixeller ayrılmıyor. fiyat performans ve tasarım açısından en iyi lumialardan biri olacak bence. tıpkı şuanki 640xl gibi...Lumia 650XL
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sokacak yer bulamamışlar sanki...bu ikisi anca abi kardeş olur segment farklıGüzel cihaz olmuş ama benim gözümde hala benim 1520 cihazım KİNG![]()
1520 yi anca orda seviye olarak çıkacak 850 ile kıtaslarız , tabii onun da xl ı olursa