Esendağlı
Üye
Gabe bu yorumu görünce diskalifiye etmesin senibugün yok yarın yok ne zaman var !!!vermezsen verme kardaşş

Gabe bu yorumu görünce diskalifiye etmesin senibugün yok yarın yok ne zaman var !!!vermezsen verme kardaşş

Bu tek elle kullanım modu windows phone'a hiç gelmedi galiba değil mi? Yoksa ben mi bilmiyorumKlavyemiz iOS'ta. Tek farkı tek elle kullanım modunun bizdeki ile farklı olması. Henüz beta ve önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacak. Android ise 2016 sonu.
Tek elle kullanım modu:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu da 2012'de Windows Phone 8.0 ile gelmesi beklenen ama gelmeyen hali:
Geldi, 5 inç üstüne var. Ayrıca klavye taşıma da var.B
Bu tek elle kullanım modu windows phone'a hiç gelmedi galiba değil mi? Yoksa ben mi bilmiyorum
Microsoft insiderları sabır taşı mı sanıyor nedir anlamadım gerçekten. Tam diyoruz oldu bu yapı sorunsuz tum ozellikler var diyoruz bi bakıyoruz telefon kapanıyor tarayıcı çıldırıyor.
bu saydığınız özellikler wm10 ile gelecek değil mi?Geldi, 5 inç üstüne var. Ayrıca klavye taşıma da var.
Yapı ile değil, Ses güncellemesi ile kaldırıldı.Gelen aramayı telefonu ters çevirerek susturabiliyorduk, hangi yapı ile iptal oldu ki bu?
Geldi bile.bu saydığınız özellikler wm10 ile gelecek değil mi?
şimdi kullanılmayacak derecede kötü eksik hatalı bir işletim sistemini kullanmaması skandal değil gayet doğal bir şeydir.biz eşekliğimizden kullanıyoruz.(üstüne kimse alınmasın)Kimsenin pek umrunda değil gali belfiore nin iphone kullanması. Bir tek benmiyim bunu skandal olarak gören.
pc de hiç insider oldunuz mu ? Project to spartan delirtiyorsu insanı sistem sonuyordu Microsoft uygulamaları çok zaman çalışmıyordu ve bika. defa pc format döngüsüne girmişti. o problemli yapılara nazaran şuan Windows 7 ve Windows 8.1 dden çok daha gelişmiş ve çok daha hızlı bir yapı kullanıyoruz . pc ye bunu yapan mobile da yapar.adminlere sesleniyorum. windows 10 mobile windows 8.1 gibi stabil ve hızlı olamayacak.hataların eksikliklerin çoğu final sürümünde devam edecek. eğer yanılırsam beni banlayın buradan o kadar iddalıyım.adamlar bizle dalga geçiyor.durumum müsait olsa bir dk durmam android alırım.ne boş güncellemelere ne kısıtlamalara ne eksikliklere tahammülüm kalmadı benim.telefonum çürüdü ölümlerden döndü hala içi boş bozuk windows 10 alacak...
şimdi kullanılmayacak derecede kötü eksik hatalı bir işletim sistemini kullanmaması skandal değil gayet doğal bir şeydir.biz eşekliğimizden kullanıyoruz.(üstüne kimse alınmasın)
Microsoft da üst düzey yöneticide olsa işlerini halledemiyosa ve eğer sistem hala betaysa neden Lumia kullansın ? tabiiki iPhone kullancak,ancak bu bence lumia da kullanmıyo anlamına gelmez,bence 2 telefonu vardır ama asıl kullandığı tabiiki iPhone dur,bu normal bişey zatenKimsenin pek umrunda değil gali belfiore nin iphone kullanması. Bir tek benmiyim bunu skandal olarak gören.
pc de hiç insider oldunuz mu ? Project to spartan delirtiyorsu insanı sistem sonuyordu Microsoft uygulamaları çok zaman çalışmıyordu ve bika. defa pc format döngüsüne girmişti. o problemli yapılara nazaran şuan Windows 7 ve Windows 8.1 dden çok daha gelişmiş ve çok daha hızlı bir yapı kullanıyoruz . pc ye bunu yapan mobile da yapar.
9. yapıdaki 1520 ile 16. yapıdaki 1520 arasında devrim gibi fark var. emin ol bu farkı kısa zaman sonra diğer cihazlar da görecek. yeter mi? HAYIR. ama adamların hakkını da yememek lazım...

Gabe bu yorumu görünce diskalifiye etmesin seni![]()
o beni diskalifiye edebilecek kadar kalifiyeli biri değil 
windows 10 pc başarılı bir işletim sistemi değil.yine windows 8.1 den de iyi değil.windows defendiri kapatmak mümkün mü? fotoğrafları açıp scroll ile yakınlaşamamak hoşuna mı gidiyor? final sürümü diye yayınladıkları sürümün resmi donanım sürücülerinden az mı çektik? hala 2006 sürücülerini barındıran benmiyim? sağ alttaki bildirim bölgesindeki işlevsel ses penceresini kaldırıp sadece ses açma kapayama yarayan pencere de mi hoşuna gitti? uyku modundan çıkamaması güncellemelerin zorunlu olarak yapılacak olması bi iş esnasında ne yaptığına bakmaksızın güncelleme ayağına çat diye kapatması çok mu hoş? benim bunlar hiç hoşuma gitmiyor açıkcası.metro uygulamalrı windows 8de de pencere içerisinde çalışsa şuan windows 8.1 kullanıyor olurdum.pc de hiç insider oldunuz mu ? Project to spartan delirtiyorsu insanı sistem sonuyordu Microsoft uygulamaları çok zaman çalışmıyordu ve bika. defa pc format döngüsüne girmişti. o problemli yapılara nazaran şuan Windows 7 ve Windows 8.1 dden çok daha gelişmiş ve çok daha hızlı bir yapı kullanıyoruz . pc ye bunu yapan mobile da yapar.
9. yapıdaki 1520 ile 16. yapıdaki 1520 arasında devrim gibi fark var. emin ol bu farkı kısa zaman sonra diğer cihazlar da görecek. yeter mi? HAYIR. ama adamların hakkını da yememek lazım...
windows defenderi kapatmak mümkünse aynı işletim sistemini kullanmıyoruz demektir. istediğin kadar kapat otomatik olarak geri açılıyor.bu konuda çok haklısın. microsoft o silahı dayayıp da bu telefonları alacaksınız dediğinde keşke biri bizi kurtarsaydı da almasaydık cihazları.
öncelikle Windows defender i denetim masasından kapatmak mümkün. fotoğrafları açıp ctrl ye basıp yakınlaşmak mümkün. her güncelleme sonrası driver problemi yaşanır. driver i donanım sahibi yayınlar donanımlarınızın sahibinin sizin cihazınızı sallamaması siz ve üretici arasında onu nasıl w10 a bağladınız anlamadım ? asus n550jv kullanıcısıyım driver problemi yaşamıyorum. ses panaine sağ tıklayıp ses düzey karıştırıcısını aç deyince sizin mükemmel karıştırıcıyı açıyor. uyku modundan benim pc çıkıyor. evimde 2 w10 pc daha var onlarda da sıkıntı yok. güncellemenin zorunlu yapılması bence gayet iyi. güncelleme yapmayı bilmeyen vatandaşlara yardımcı ve korsanlara meydan okunmuş oluyor. ama yine de güncellemeleri yapmamak için alternatifler mümkün. çat diye güncelleme için kapanmıyor. benim güncelleme saatim gece 02.00 . farkettiysen sadece sorulara cevap verdim windows 10 ile gelen yeni özelliklerin hiçbirine değinmedim. Windows 10 un dünya çapındaki başarısı ortada olduğundan değinmeme de gerek olduğunu düşünmüyorum...
vurdumduymaz beceriksiz kullanıcıyı sallamayan bi firmaysa Linux var. OS X var ve bunları sizin pc ye bile yüklememk mümkün. bence Windows da durmanız kabahat.
4 defa cihaz servise verdim 2 cihaz değişimi 2 onarım yapıldı. bunu yapabilen başka tek servis apple ınki başka da yok. Lumia 920 yi servise gönderene bile fatura tutarı 1600 tl olduğu için 1520 gönderen bir firmadan bahsediyoruz. Windows 10 mobile hala insider derlemesi. ona zaten bişey diyemem.
Elimizde bir bardak var. Ben bu bardağın dolu kısmına bakıp boş kısmın dolmasını bekliyorum. Siz bu bardağın boş kısmına bakıp şikayet etmeyi seçiyorsunuz. Bende beklemekten sıkıldım . Ama beklemek de istyorum. Sizde sıkıldıysanız pc de ki alternatifleriniz vasat olsa da mobilde güzel alternatifler var bence onları tercih edin. Kimse 2016 ya gelmişiz neden hala sd kart girişi apple da yok diye sormuyor. Sırf bu yüzden ve fiyatları yüzünden benim apple kullanmm imkansız. Ama kullanıcıları durumdan şikayetçi değil. Bu da microsoft ya böyle kabullenmek lazım yada dediğim gibi alternatifler var.
bu konuda çok haklısın. microsoft o silahı dayayıp da bu telefonları alacaksınız dediğinde keşke biri bizi kurtarsaydı da almasaydık cihazları.
Çok değil 17 ocakta yazmışım, 26'sında gabe iphone kullanırken yakalandı haberleri yayılıyor.Kalıbımı basarım ki, microsoft yönetiyönetinin alayı iphone kullanıyodur.
Gabe değil Gabe nin de üstüÇok değil 17 ocakta yazmışım, 26'sında gabe iphone kullanırken yakalandı haberleri yayılıyor.
Joe Belfiore