Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Microsoft'un şirket içi test ekibinin Windows 10 pc için Yapı 11102 sürümünün ardından Yapı 14251 sürümünü test ettiği iddia ediliyor. Yapı numarasında bu kadar büyük bir sıçrama hiç hayra alamet değil.
Özelliklerle değilde buglarla dolu bi build olur gibime geliyor. Daha önce de hem mobil hem de pcye sürüm numarasını birden arttırıp özellik olmayan bir build vermiştiler diye hatırlıyorum.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
here maps drive ve groupme güncellendi dostlar

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve Sensation
efeler12

efeler12

Üye
Hepsi için olmuyor ama. Mesela az önce kamera uygulamasıda sapıttı (yakında hepsi gidecek diye korkuyorum inşallah yarın yeni build gelirde düzelir belki) bende lumia camera 5 yükledim appx ile ama hiçbir uygulama desteklemediği için saydam yapamadım. Kendisinden saydam zaten ama eski sürüm olduğu için mor renkli yeni sürümler deploy olmuyor donanım uyumsuz :ehe

Şuan excel uygulamasını açtığımda sistem sapıtıyor ve ekran 16ya bölünüyor sonrada telefon resetliyor kendini. Ms her uygulamayı diğer sistemlere daha iyi olarak sunduğu için psikolojik olarak bizim uygulamalar kötü gibi gelmeye başladı artık.
Ama şunu kabul edin en kötü Skype uygulaması bizim platformda. Neyse ki sistemle bütünleşti de Skype ile mesaj atmak daha kolay oldu.
bi benim telefon mu düzgün anlamıyorum bende bir tek şarj sorunu var ona da mi taşınabilir batarya aldım rahatladım

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bi benim telefon mu düzgün anlamıyorum bende bir tek şarj sorunu var ona da mi taşınabilir batarya aldım rahatladım
Şu 10586.63 ten önceki buildi sorunsuz 1 ay kullandım ama en sonunda oda sapıttı wifi kendi kendine kullanılamaz falan olmaya başladı bende kızdım döndüm 8.1e sonra arayüz beni bunaltmaya başladı tekrar 10a geçtim ve pişmanım keşke az daha bekleseydim de 10586.71 i yüklerdim direk.
Yine yazıyım da 10166yı tekrar yükleme imkanımız yok mu benim aklım hala orda çok sağlam builddi :ehe
FFU dosyasıda yok 635 için buldum 630 için bulamadım.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Evrensel "Zil Sesi Yaratıcı" uygulaması yolda:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Rudy Huyn da evrensel 6tag uygulaması çalışmasına başladı. Yaklaşık 2 ayda tamamlanacak. Daha önceden beta yayınlanacak.
sadece bu değil telefonda olan diğer tüm Microsoft uygulamalarının evrensel olması gerekiyor inş. kısa sürede yaparlar

• Beğen
Tepkiler: Sensation

cihat125

Üye
Windows 10 insider yuklu olan Lumia 820 markali telefonuma orjinal w10 guncellemesi gelir mi yoksa w8.1 geri mi atmaliyim"☺

dakamon

dakamon

Üye
Evrensellikle beraber bide tasarım getirseler. Çok odun gibi uygulamalar yapıyorlar. Yaptık oldu der gibi.

YkPkY

YkPkY

Üye
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Artık son halini alsa da durumun ne olduğunu görsek

braayn

braayn

Üye
wifiden nette gezerken işim çıktı telefonu masaya koydum ve 15 - 20 dk sonra telefonu elime aldığımda telefon nete bağlanmıyor !!! Tabi deneyimli olduğumuzdan dolayı wifi kısmına baktığım da kullanılabilir yazıyordu. İşte günümüzün akıllı telefonu.Kullanılabilir yazdığı halde kullanmayan ve sahibin müdahalesini bekleyen efendi düzgün sözümden ve wifi ağından çıkmayan bir akıllı telefon.Deli oldum kızını dövmeyen dizini döver atasözü aklıma geldi ve kendi kendime dedim ki ne alaka bu atasözüyle sonra bir köşede oturup o ses Türkiye'yi izlemeye başladım.İşde yukarıda saçmalamama neden olan ciha L 1520 :))

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ooooo Microsoft hız yapmış ben 2040 da bekliyordum finali :)

AYRICA build değil YAPI (TÜRKÇE KELİME KULLANIN)

• Beğen
Tepkiler: mp2934
enterneoll

enterneoll

Üye
sistemi sevmiyorum bana görede değil ama sırf bir yazılımın geliştiğini görmek için bir wp telefon alıcam galba :D cidden forumda takip ettiğim sayılı başlıktan birisi bu neden bilmiyorum ama seviyorum burayı takip etmeyi önceki wp deneyimlerim hiç iyi değildi ama şu beta olayı hoşuma gidiyor her ne kadar final 1 yıldır çıkmasada

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
sistemi sevmiyorum bana görede değil ama sırf bir yazılımın geliştiğini görmek için bir wp telefon alıcam galba :D cidden forumda takip ettiğim sayılı başlıktan birisi bu neden bilmiyorum ama seviyorum burayı takip etmeyi önceki wp deneyimlerim hiç iyi değildi ama şu beta olayı hoşuma gidiyor her ne kadar final 1 yıldır çıkmasada
sen bakma burdaki sitemlere. sevmese kimse 1 dk durmaz (istisnalar hariç). insan sevdiğini eleştirirmiş. bence bura da o hesap . herkes seviyor herkes bişeyler bekliyor ama işlemlerin yavaş olması sıkıyor insanı....

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, symbianbelle, BLasTeaR ve 5 diğerleri
enterneoll

enterneoll

Üye
sen bakma burdaki sitemlere. sevmese kimse 1 dk durmaz (istisnalar hariç). insan sevdiğini eleştirirmiş. bence bura da o hesap . herkes seviyor herkes bişeyler bekliyor ama işlemlerin yavaş olması sıkıyor insanı....
en başından beri çok karşıyım sisteme ama bilmiyorum gelişme süreci ilgimi çekiyor androidde de gidip en problemli romu kullanırdım güncellenip stabil olunca başka deneysel bir rom'a geçerdim

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve sfgnrl
Aybars1979

Aybars1979

Üye
zaten sistemi sevmiyoruz diyen yok ki herkes işlerin yavaşlığından dem yanıyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, BLasTeaR ve maydinmaydin
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Zoom uygulamasıda bozuldu hiçbişey yapamıyorum uygulamada :(
Noluyo bu telefona anlamıyorum ki yarın yeni buildi yüklerim düzelir diye düşünüyordum da yarına kadar dayanmayacak sanırım.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu özelliği aslında daha önce de görmüştük: Microsoft'tan Mesajlaşma+ Uygulaması Mağaza'da

Maalesef biz kullanamıyoruz ama destekleyen operatörleri görmek isterseniz:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, BLasTeaR, YkPkY ve 3 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Klavyemiz iOS'ta. Tek farkı tek elle kullanım modunun bizdeki ile farklı olması. Henüz beta ve önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacak. Android ise 2016 sonu.

Tek elle kullanım modu:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu da 2012'de Windows Phone 8.0 ile gelmesi beklenen ama gelmeyen hali: :ehe

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386, BomberMAn TR01, BLasTeaR ve 2 diğerleri
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Klavyemiz iOS'ta. Tek farkı tek elle kullanım modunun farklı olması. Henüz beta ve önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacak. Android ise 2016 sonu.

Tek elle kullanım modu:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bana mı öyle geliyor yoksa bizimkinden daha mı şık olmuş?

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
microsoft sizleri bekletmekten bıkmış galiba bizi de beklemeye alıştıracak gibi 2016 sonu ve bir klavye :gun1:

Takipçi Satın Al

Üst Alt