Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
O değile Here Drive'da ABD Krallığı yazıyor hala. Öyle bi ülke mi vardı yoksa ben başka bi dünyada mı yaşıyorum?

onursarii

Üye
B
Klavyemiz iOS'ta. Tek farkı tek elle kullanım modunun bizdeki ile farklı olması. Henüz beta ve önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacak. Android ise 2016 sonu.

Tek elle kullanım modu:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu da 2012'de Windows Phone 8.0 ile gelmesi beklenen ama gelmeyen hali: :ehe
Bu tek elle kullanım modu windows phone'a hiç gelmedi galiba değil mi? Yoksa ben mi bilmiyorum
Microsoft insiderları sabır taşı mı sanıyor nedir anlamadım gerçekten. Tam diyoruz oldu bu yapı sorunsuz tum ozellikler var diyoruz bi bakıyoruz telefon kapanıyor tarayıcı çıldırıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
B
Bu tek elle kullanım modu windows phone'a hiç gelmedi galiba değil mi? Yoksa ben mi bilmiyorum
Microsoft insiderları sabır taşı mı sanıyor nedir anlamadım gerçekten. Tam diyoruz oldu bu yapı sorunsuz tum ozellikler var diyoruz bi bakıyoruz telefon kapanıyor tarayıcı çıldırıyor.
Geldi, 5 inç üstüne var. Ayrıca klavye taşıma da var.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Gelen aramayı telefonu ters çevirerek susturabiliyorduk, hangi yapı ile iptal oldu ki bu?

efeler12

efeler12

Üye
windows insiderdeki 3. seçenek neye yarıyor bilen var mı

dakamon

dakamon

Üye
Kimsenin pek umrunda değil gali belfiore nin iphone kullanması. Bir tek benmiyim bunu skandal olarak gören.

System X

System X

Üye
adminlere sesleniyorum. windows 10 mobile windows 8.1 gibi stabil ve hızlı olamayacak.hataların eksikliklerin çoğu final sürümünde devam edecek. eğer yanılırsam beni banlayın buradan o kadar iddalıyım.adamlar bizle dalga geçiyor.durumum müsait olsa bir dk durmam android alırım.ne boş güncellemelere ne kısıtlamalara ne eksikliklere tahammülüm kalmadı benim.telefonum çürüdü ölümlerden döndü hala içi boş bozuk windows 10 alacak...
Kimsenin pek umrunda değil gali belfiore nin iphone kullanması. Bir tek benmiyim bunu skandal olarak gören.
şimdi kullanılmayacak derecede kötü eksik hatalı bir işletim sistemini kullanmaması skandal değil gayet doğal bir şeydir.biz eşekliğimizden kullanıyoruz.(üstüne kimse alınmasın)

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
adminlere sesleniyorum. windows 10 mobile windows 8.1 gibi stabil ve hızlı olamayacak.hataların eksikliklerin çoğu final sürümünde devam edecek. eğer yanılırsam beni banlayın buradan o kadar iddalıyım.adamlar bizle dalga geçiyor.durumum müsait olsa bir dk durmam android alırım.ne boş güncellemelere ne kısıtlamalara ne eksikliklere tahammülüm kalmadı benim.telefonum çürüdü ölümlerden döndü hala içi boş bozuk windows 10 alacak...

şimdi kullanılmayacak derecede kötü eksik hatalı bir işletim sistemini kullanmaması skandal değil gayet doğal bir şeydir.biz eşekliğimizden kullanıyoruz.(üstüne kimse alınmasın)
pc de hiç insider oldunuz mu ? Project to spartan delirtiyorsu insanı sistem sonuyordu Microsoft uygulamaları çok zaman çalışmıyordu ve bika. defa pc format döngüsüne girmişti. o problemli yapılara nazaran şuan Windows 7 ve Windows 8.1 dden çok daha gelişmiş ve çok daha hızlı bir yapı kullanıyoruz . pc ye bunu yapan mobile da yapar.
9. yapıdaki 1520 ile 16. yapıdaki 1520 arasında devrim gibi fark var. emin ol bu farkı kısa zaman sonra diğer cihazlar da görecek. yeter mi? HAYIR. ama adamların hakkını da yememek lazım...

ArMaGeDdOn_87

Üye
Microsoft da üst düzey yöneticide olsa işlerini halledemiyosa ve eğer sistem hala betaysa neden Lumia kullansın ? tabiiki iPhone kullancak,ancak bu bence lumia da kullanmıyo anlamına gelmez,bence 2 telefonu vardır ama asıl kullandığı tabiiki iPhone dur,bu normal bişey zaten

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bu arada Upgrade Advisor beta mağazaya yönlendiriyor artık ama indirmeye açılmamış yarın açılır muhtemelen!

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bu here uygulamalarına noldu ya saçma sapan yol tarifi vermeye başladılar. Bütün rota ayarlarını denedim yine gidipte en uzun yoldan gösteriyor.
Rotayı farklı yerden başlatıyorum bu seferde geri döndürüyor ve tekrar uzun yollara saptırıyor.
Gmapsi açıyorum bana en kısa en kolay yolu gösteriyor.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
pc de hiç insider oldunuz mu ? Project to spartan delirtiyorsu insanı sistem sonuyordu Microsoft uygulamaları çok zaman çalışmıyordu ve bika. defa pc format döngüsüne girmişti. o problemli yapılara nazaran şuan Windows 7 ve Windows 8.1 dden çok daha gelişmiş ve çok daha hızlı bir yapı kullanıyoruz . pc ye bunu yapan mobile da yapar.
9. yapıdaki 1520 ile 16. yapıdaki 1520 arasında devrim gibi fark var. emin ol bu farkı kısa zaman sonra diğer cihazlar da görecek. yeter mi? HAYIR. ama adamların hakkını da yememek lazım...

'adamların haklarını yememek' mi? Geç bunları . Kaç milyarlık telefon aldık da ne oldu? Resmen içi boş. Asıl haklarımızı yiyenler onlar, uyanın artık.
W10M çıkalı 1 sene oldu hala RTM'yi veremediler. Adamların umurunda değiliz ki. Bildirim ekranı , ayarlar kısayolu, interaktif bildirimler, klavye değiştirebilme vs.. Ios'ta kullanıcı deneyimini derinden etkileyen pek çok ayrıntı, Android'den çok sonra ekleniyor. Tırıvırı özellikleri geçtim, temel bir çok şey Android de eskidikten sonra ekleniyor. Bunlardan bir tanesi de diğer arkadaşın dediği quick reply. Android de çok uzun süredir kullanılıyor. Bu da Android'in açık yapısından kaynaklı.. Dileyen üretici, dilediği özelliği ekleyebiliyor. Hatta quickreply'a destek veren uygulamalar markete de ekleniyor.
Ios fonksiyonellik anlamında Android'in fersah fetsah gerisinde.

Kısacası, kendi sistemini geliştirmekten aciz bir firmayla yollarımı ayırmam yakın. :dry:
Ulan Kendi sistemine iyi kötü bişiler verdin, onları da ne diye gidip diğer platformlara da verirsin? Hemde kendi OS'undan da daha iyi ve güzel olarak. Gerçekten bunların çalışma prensiplerine anlam veremiyorum! :off:

Diyecek çok söz var da, beyni olup anlayan (MS) yok.

System X

System X

Üye
windows 10 pc başarılı bir işletim sistemi değil.yine windows 8.1 den de iyi değil.windows defendiri kapatmak mümkün mü? fotoğrafları açıp scroll ile yakınlaşamamak hoşuna mı gidiyor? final sürümü diye yayınladıkları sürümün resmi donanım sürücülerinden az mı çektik? hala 2006 sürücülerini barındıran benmiyim? sağ alttaki bildirim bölgesindeki işlevsel ses penceresini kaldırıp sadece ses açma kapayama yarayan pencere de mi hoşuna gitti? uyku modundan çıkamaması güncellemelerin zorunlu olarak yapılacak olması bi iş esnasında ne yaptığına bakmaksızın güncelleme ayağına çat diye kapatması çok mu hoş? benim bunlar hiç hoşuma gitmiyor açıkcası.metro uygulamalrı windows 8de de pencere içerisinde çalışsa şuan windows 8.1 kullanıyor olurdum.

gönül ister ki sen haklı çık. ancak microsoft gibi vurdumduymaz beceriksiz bir firmanın yıllardır mobil tarafta yüzünün gülmeyişininde bir nedeni var.en basitinden bu sivrizeka şirketin şarj yüzdesini nereye koyduğuna bak.kısayolların neden en başından veri windows 10 daki gibi olmadığını sorgula...neden her yapıda doğru çalışan birşeyleri bozmak zorunda olduklarına bak...symbian gibi tuşlu telefonlardan çıkarılıp dokunmatiğe geçirildiğinde bu kadar zaman almamıştı.kopuk kopuk bu çalışma sistemiyle ancak bize show yapabilir halolens felan ile...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, ArMaGeDdOn_87 ve dakamon
System X

System X

Üye
bu konuda çok haklısın. microsoft o silahı dayayıp da bu telefonları alacaksınız dediğinde keşke biri bizi kurtarsaydı da almasaydık cihazları.

öncelikle Windows defender i denetim masasından kapatmak mümkün. fotoğrafları açıp ctrl ye basıp yakınlaşmak mümkün. her güncelleme sonrası driver problemi yaşanır. driver i donanım sahibi yayınlar donanımlarınızın sahibinin sizin cihazınızı sallamaması siz ve üretici arasında onu nasıl w10 a bağladınız anlamadım ? asus n550jv kullanıcısıyım driver problemi yaşamıyorum. ses panaine sağ tıklayıp ses düzey karıştırıcısını aç deyince sizin mükemmel karıştırıcıyı açıyor. uyku modundan benim pc çıkıyor. evimde 2 w10 pc daha var onlarda da sıkıntı yok. güncellemenin zorunlu yapılması bence gayet iyi. güncelleme yapmayı bilmeyen vatandaşlara yardımcı ve korsanlara meydan okunmuş oluyor. ama yine de güncellemeleri yapmamak için alternatifler mümkün. çat diye güncelleme için kapanmıyor. benim güncelleme saatim gece 02.00 . farkettiysen sadece sorulara cevap verdim windows 10 ile gelen yeni özelliklerin hiçbirine değinmedim. Windows 10 un dünya çapındaki başarısı ortada olduğundan değinmeme de gerek olduğunu düşünmüyorum...

vurdumduymaz beceriksiz kullanıcıyı sallamayan bi firmaysa Linux var. OS X var ve bunları sizin pc ye bile yüklememk mümkün. bence Windows da durmanız kabahat.

4 defa cihaz servise verdim 2 cihaz değişimi 2 onarım yapıldı. bunu yapabilen başka tek servis apple ınki başka da yok. Lumia 920 yi servise gönderene bile fatura tutarı 1600 tl olduğu için 1520 gönderen bir firmadan bahsediyoruz. Windows 10 mobile hala insider derlemesi. ona zaten bişey diyemem.
Elimizde bir bardak var. Ben bu bardağın dolu kısmına bakıp boş kısmın dolmasını bekliyorum. Siz bu bardağın boş kısmına bakıp şikayet etmeyi seçiyorsunuz. Bende beklemekten sıkıldım . Ama beklemek de istyorum. Sizde sıkıldıysanız pc de ki alternatifleriniz vasat olsa da mobilde güzel alternatifler var bence onları tercih edin. Kimse 2016 ya gelmişiz neden hala sd kart girişi apple da yok diye sormuyor. Sırf bu yüzden ve fiyatları yüzünden benim apple kullanmm imkansız. Ama kullanıcıları durumdan şikayetçi değil. Bu da microsoft ya böyle kabullenmek lazım yada dediğim gibi alternatifler var.
windows defenderi kapatmak mümkünse aynı işletim sistemini kullanmıyoruz demektir. istediğin kadar kapat otomatik olarak geri açılıyor.
kontrole basıp yaklaşmak mümkünmüş?ben fotoğrafa yakınlaşamıyorum dediğimi hiç hatırlamıyorum.
bilgisayarına microsoft imzası olmayan sürücü yüklemeyezsin.sürücülerin doğru düzgün çalışıp çalışmaması microsoftuda ilgilendirir.
senin makinan uyku modundan sorunsuz çıkıyorsa şanslısın demektir.çünkü benim windows7de ve 8de sorunsuz çalışan makinam 10 da ara sıra uykudan çıkamıyor. ücretsiz 10 a geçiş sağlayan microsoftun bu konuda da önlemler alması gerekir ki görünen o ki bu konuda başarısız.
kendi kişisel bilgisayarında birşeyin sana zorunlu olarak yaptırılmasının hiç bir iyi tarafı olamaz.zamanı geldiğinde ve o sıra işin olsa bile bilgisayarın çat diye kapanırsa beni hatırlarsın inşallah.

windows 10 için ücretsiz geçiş sunulmasaydı o zaman görürdük başarıyı...microsoft ilk defa bunu windows 10 ile yaptı.zira gelen başlat menüsü ve metro programlarının pencere içerisinde çalışması haricinde son kullanıcıyı doğrudan etkileyen hiç bir yeniliği yok.aynı windows 10 mobile gibi...evrensel bir platformdan önce işlevsel bir platform yaratmanın önemini androidin o uçsuz bucaksız pazar payını dikkate alarak görebilirsin.

söz konusu windows 10 olduğunu göre göre ve hali hazırda windows 7 ve 8 varken linux osx kullan demeni konuyu bile anlamadığınızı gösteriyor.

neyse microsoftun 2010dan beri var olan mobil platformu daha temel seviyeye bile gelemediyse size iyi beklemeler iyi umutlar diliyorum.
bu konuda çok haklısın. microsoft o silahı dayayıp da bu telefonları alacaksınız dediğinde keşke biri bizi kurtarsaydı da almasaydık cihazları.

funnel

Üye
Kalıbımı basarım ki, microsoft yönetiyönetinin alayı iphone kullanıyodur.
Çok değil 17 ocakta yazmışım, 26'sında gabe iphone kullanırken yakalandı haberleri yayılıyor.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve enterneoll
dakamon

dakamon

Üye
Çok değil 17 ocakta yazmışım, 26'sında gabe iphone kullanırken yakalandı haberleri yayılıyor.
Gabe değil Gabe nin de üstü :D Joe Belfiore
Ama Ali Kemal abi de Joe Belfiore gibi WP dışında da başka android te kullanıyor iki sistem arasında farkları eksiklikleri daha iyi görebilmek için :D :islik:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, enterneoll ve Esendağlı
Takipçi Satın Al

Üst Alt