Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ben dönüyorum 8.1e bunların keyfini bekleyemem telefon şuan yalvarıyor resmen 8.1e geç diye. İlk defa bu kadar sorun yaşadım şu windows 10la. Başka zamanda delirtiyordu ama bi kapat aç olayı çözüyordu.

dakamon

dakamon

Üye
Belfiore iphne kullanımıyla ilgili cevabında sistemdeki ekiklikleri gormek için diğer plaformların telefonlarını da kullanıyorum demiş. Yersen.... Ulan 3-4 yıldır göremezdiniz mi. 1 gecede anlayacağınız eksiklikleri 4 yıldır mı anlayamadınız. İlginç. Ben inanamıyorum zaten bu adamın normalde lumia kullandığına. Para var huzur var neden lumia kullansın ki. Evde çoluğu çocuğu karısı iphone kullanıyordur. Buda kullanır

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, symbianbelle, Aybars1979 ve 1 kişi daha
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Belfiore iphne kullanımıyla ilgili cevabında sistemdeki ekiklikleri gormek için diğer plaformların telefonlarını da kullanıyorum demiş. Yersen.... Ulan 3-4 yıldır göremezdiniz mi. 1 gecede anlayacağınız eksiklikleri 4 yıldır mı anlayamadınız. İlginç. Ben inanamıyorum zaten bu adamın normalde lumia kullandığına. Para var huzur var neden lumia kullansın ki. Evde çoluğu çocuğu karısı iphone kullanıyordur. Buda kullanır
Zaten günlük hayatta 2-3 saat Lumia kullanmış olsa MS yöneticileri şuan Windows 10 çoktan tamamlanmış eksikler tamamlanmış olurdu. Sms uygulamasında 3-4 yıldır iletim raporunu sms ile alıyoruz. Bunu düzeltmek, bir iletim raporu haline getirmek bu kadar mı zor yani. Zor değil ama sen sistemi kullanım bunun eksikliği farketmezsen düzeltemezsin.

• Beğen
Tepkiler: versino2
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence belfiore iphone de olmayan özellikleri tespit ederek bize vermek için de kullanıyor olabilir...YERSEN:)

erhanercan

erhanercan

Üye
Gabe bas şu düğmeye

braayn

braayn

Üye
belfiore iphone kullanıyor çünkü MS uygulamaları İphonede daha iyi çalışıyor :)) adam işi biliyor.Boşuna yönetici değil.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, ceza87, .BlueTR ve 1 kişi daha
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Burası baya bir kalabalık olmaya başladı demek ki gelme ihtimali epey yüksek.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bence belfiore iphone de olmayan özellikleri tespit ederek bize vermek için de kullanıyor olabilir...YERSEN:)
banada Ayfon da olmayan özellikleri tespit edip önce Ayfon a veriyorlar gibi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Gabriel Aul bugün yeni Mobile Yapı yok demişti ama:hmmm

islermehmet

islermehmet

Üye
bugünde yeni yapı yokmuş kaynak twitterdan gabe in bir kullanıcıya verdiği cevap bir saat önce

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
gelmeyecek bu akşam adam söyledi no new build today dedi gabe, boşa UMUTLANMAYIN arkadaşlar.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Ama yine de teselli olarak masaüstü kararlı sürüm için bugün Yapı 10586.71 ve .75 yayınlanabilir.

dakamon

dakamon

Üye
@papakudioflu Nawzil bir şeyler demiş önemli şeyler gibi tam anlayamadım ne demiş?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
buyrun link i,

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Windows 10 Mobile ile satışa sunulan cihazlar yakında firmware güncellemelerini de Insider programı üzerinden alabilecek. İlk Lumia 950 ve Lumia 950 XL ile Başlıyor.

@papakudioflu Nawzil bir şeyler demiş önemli şeyler gibi tam anlayamadım ne demiş?
Windows 10 Mobile yüklü cihazlar için firmware güncellemeleri de Windows Insider programı ile yüklenecek. Yani bir sebepten dolayı en son firmware güncellemesini alamayan cihaz-lar varsa Windows Insider programından "Production" seçeneğini seçip yeniden başlattıkları sonra güncelleme kontrolü yaparak en son firmware güncellemesini yükleyebilir.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Keltoş'un hoşuna gidiyor bugün yeni yapı yok demek

braayn

braayn

Üye
bugün yok yarın yok ne zaman var !!! :) vermezsen verme kardaşş

Takipçi Satın Al

Üst Alt