Zaten günlük hayatta 2-3 saat Lumia kullanmış olsa MS yöneticileri şuan Windows 10 çoktan tamamlanmış eksikler tamamlanmış olurdu. Sms uygulamasında 3-4 yıldır iletim raporunu sms ile alıyoruz. Bunu düzeltmek, bir iletim raporu haline getirmek bu kadar mı zor yani. Zor değil ama sen sistemi kullanım bunun eksikliği farketmezsen düzeltemezsin.Belfiore iphne kullanımıyla ilgili cevabında sistemdeki ekiklikleri gormek için diğer plaformların telefonlarını da kullanıyorum demiş. Yersen.... Ulan 3-4 yıldır göremezdiniz mi. 1 gecede anlayacağınız eksiklikleri 4 yıldır mı anlayamadınız. İlginç. Ben inanamıyorum zaten bu adamın normalde lumia kullandığına. Para var huzur var neden lumia kullansın ki. Evde çoluğu çocuğu karısı iphone kullanıyordur. Buda kullanır
Bence belfiore iphone de olmayan özellikleri tespit ederek bize vermek için de kullanıyor olabilir...YERSENBelfiore iphne kullanımıyla ilgili cevabında sistemdeki ekiklikleri gormek için diğer plaformların telefonlarını da kullanıyorum demiş. Yersen.... Ulan 3-4 yıldır göremezdiniz mi. 1 gecede anlayacağınız eksiklikleri 4 yıldır mı anlayamadınız. İlginç. Ben inanamıyorum zaten bu adamın normalde lumia kullandığına. Para var huzur var neden lumia kullansın ki. Evde çoluğu çocuğu karısı iphone kullanıyordur. Buda kullanır

banada Ayfon da olmayan özellikleri tespit edip önce Ayfon a veriyorlar gibi geliyor.Bence belfiore iphone de olmayan özellikleri tespit ederek bize vermek için de kullanıyor olabilir...YERSEN![]()
Hazır kalabalık toplanmışken güncelleme duası yapabiliriz aslında.Burası baya bir kalabalık olmaya başladı demek ki gelme ihtimali epey yüksek.

Windows 10 Mobile ile satışa sunulan cihazlar yakında firmware güncellemelerini de Insider programı üzerinden alabilecek. İlk Lumia 950 ve Lumia 950 XL ile Başlıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows 10 Mobile yüklü cihazlar için firmware güncellemeleri de Windows Insider programı ile yüklenecek. Yani bir sebepten dolayı en son firmware güncellemesini alamayan cihaz-lar varsa Windows Insider programından "Production" seçeneğini seçip yeniden başlattıkları sonra güncelleme kontrolü yaparak en son firmware güncellemesini yükleyebilir.@papakudioflu Nawzil bir şeyler demiş önemli şeyler gibi tam anlayamadım ne demiş?
Sadece bu gün yok mu dedi...başka bir bilgi vermedi mi?gelmeyecek bu akşam adam söyledi no new build today dedi gabe, boşa UMUTLANMAYIN arkadaşlar.
mobille ilgili başka bilgi yokSadece bu gün yok mu dedi...başka bir bilgi vermedi mi?