Sygic_v15.6.7_2Go (premium versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Sygic_v15.6.7_2Go (premium versiyon)

Sınırsız Premium Sürüm 2

Sınırsız Premium Sürüm 2
Tüm Sesler (Celebrity Voices-ünlü sesler), Dünya Haritaları, DashCam,
HUD, Seyahatname, Canlı Trafik, Canlı Speedcam.Hiç bir dosyaya
ihtiyacınız yok. kendiliğinden dosyaları indirecek.
harita indirilmesinden sonra her şey açık.
yada asagiya ekledigim maps indirme programiyla yada ülkeleri ekledim onlari indirip
Sygic/Maps klasörünün icine atiniz

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: Eren_ismail, mesuttoprak, orkun85 ve 2 diğerleri

SHS

SHS

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: memoli6767

egzantrik1453

Üye
Kendi indirdiği maps de 3D mi? Yoksa senin paylaştıklarında mı sadece 3d var?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Kendi indirdiği maps de 3D mi? Yoksa senin paylaştıklarında mı sadece 3d var?
benim paylastiklarimda var istersen Sygic OSM buildings - [2015.09] 3D indirdiginiz maplarin icine atiniz
üzerindende indirip maps klasörünün icine atabilirsin var oldugunu yazar üzerine yazdiracaksin..

kempa

Üye
Teşekkürler memoli üstat, eline sağlık. Bunun Sygic Navi v15.6.7 den farkı nedir?

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler memoli üstat, eline sağlık. Bunun Sygic Navi v15.6.7 den farkı nedir?
arkadasim normal Sygic navide fark yok yukarida gördügün gibi cesitli özelliklerinin gösterip kendi üzerinden indirip kullana bilmen.

• Beğen
Tepkiler: kempa

scm

Üye
üzerindende indirip maps klasörünün icine atabilirsin var oldugunu yazar üzerine yazdiracaksin..
bu cümleyi anlayamadım.
osm yi , tur.ta.2015.09 kalasörü veya maps klasörünün içine atabiliriz degilmi?
speedcams klasörünün içinde offlinespeedcams.dat dosyası var. Offline yazması programın kamera ikaz işlevinin kapalı olması anlamınamı geliiyor.
ta 2015.12 muhtemelen nezaman çıkar.
Emeginize teşekkür

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
bu cümleyi anlayamadım.
osm yi , tur.ta.2015.09 kalasörü veya maps klasörünün içine atabiliriz degilmi?
speedcams klasörünün içinde offlinespeedcams.dat dosyası var. Offline yazması programın kamera ikaz işlevinin kapalı olması anlamınamı geliiyor.
ta 2015.12 muhtemelen nezaman çıkar.
Emeginize teşekkür
osm yani 3d özelliğini kapsayan indirdiğin özelliği hangi ülkeninse o ülkenin mapsının içine atacaksın offline yazsada sabit radarların ayarkadıktan sonrada
haber verme özelliği var ama hepsini kapsamaya bilir çünkü sürekli yeniler eklenmekte ta ne zaman yenisini çıkartır kesin bir şey diyememde fazla uzun
süreceğini sanmıyorum genelde her üç dört ayda bir yenileniyor..

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşlar bu sürüm full mü yani lisanslımı birde galaxy S3 de çalışırmı deneyen varmı indirip dene dersiniz ama benim netim çok kötü indirmek bayağı zor oluyor

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu sürüm fu ll mü yani lisanslımı birde galaxy S3 de çalışırmı deneyen varmı indirip dene dersiniz ama benim netim çok kötü indirmek bayağı zor oluyor
çalışır arkadaşım ekstra Sygic klasörü var vede TR mapsı hazır onları indire bilirsin yada Sygic apk yükle
kendi üzerinden indirsin ama zippyshare üzerinden hızlı indire bilirsin

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
çalışır arkadaşım ekstra Sygic klasörü var vede TR mapsı hazır onları indire bilirsin yada Sygic apk yükle
kendi üzerinden indirsin ama zippyshare üzerinden hızlı indire bilirsin
Teşekkürler arkadaşım Sağol

• Beğen
orkun85

orkun85

Üye
çok daha iyi olmuş bu sürüm.birde dosyaları kendi indiriyor.:oke:ekleyen arkadaş sağolsun.

• Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşlar şimdiye kadar hiç sygic yüklemedim şimdi S3 cihazına yüklemek istiyorum burdakilerden hangisini yükleyeceğim full kullanabilmem için çok link var hepsinimi indirecem biri yardım etsin

egzantrik1453

Üye
Merhaba;
osm buildings de indirdiğim 3d dosyası sygicbuildings klasörü olarak pc üzerine açıyor. Bunun tur olarak alt klasörü var. En altta da tur.2dc dosyası var. Bunu olduğu gibi mi? Maps klasörüne atacağız. Yoksa en alltaki tur.2dc olarak mı? Atacağız. Anlamadım.

orhanblt

orhanblt

Üye
Tşk.

Son düzenleme:
  • Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba;
osm buildings de indirdiğim 3d dosyası sygicbuildings klasörü olarak pc üzerine açıyor. Bunun tur olarak alt klasörü var. En altta da tur.2dc dosyası var. Bunu olduğu gibi mi? Maps klasörüne atacağız. Yoksa en alltaki tur.2dc olarak mı? Atacağız. Anlamadım.
arkadaşım indirdiğin osm building klasörünün içine inen klasörü ac içindeki 2dc
alıp diğer maps klasörünün içindeki hangi ülkeninkini indirdiysen o ülkenin
mapsının içine atacaksın var desede üzerine yazdıracaksın..

• Beğen
Tepkiler: orkun85

holagram

Üye
teşekkürler, eline sağlık.

• Beğen

fagokmen

Üye
dostum spk yi note 5 telefona yükledim. aç dedim. karşıma şöyle bir hata çıktı. '' Hata. Google Playden indirilen kaynak dosyalar işlenirken bir hata oluştu''

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
dostum spk yi note 5 telefona yükledim. aç dedim. karşıma şöyle bir hata çıktı. '' Hata. Google Playden indirilen kaynak dosyalar işlenirken bir hata oluştu''
arkadasim google hesabindan play store üzerinden cikis yaptiysan yapar tabiki ülke ülkede degise bilir
benim ekledigim Sygic klasörünü indirip onun icinede atmak istedigin ülkelerin mapsini ekle öyle dene
problem cikartmamasi gerekir..

behzat

behzat

Üye
çok iyi teşekürler

• Beğen

Üst Alt