Sygic_v15.6.7_2Go (premium versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

superfresh

Üye
dostum spk yi note 5 telefona yükledim. aç dedim. karşıma şöyle bir hata çıktı. '' Hata. Google Playden indirilen kaynak dosyalar işlenirken bir hata oluştu''
Ben de bir öneride bulunayım; önce sygic e ait herşeyi silin.(Dosya, apk vs.) Daha sonra önce yedek almak şartı ile telefonda 'device/nng ' dosyasını bulun ve silin. Şimdi sıfırdan sygic i yükleyin, güle güle kullanın.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
arkadaşlar bana bu konuda yardım edecek biri yokmu ihtiyacım olan programları kendim indireceğim proğram hangi parçaları indireceğim ve hangisini hangisinin içine atacağım bana açık net bir şekilde anlatabilirmisiniz

superfresh

Üye
arkadaşlar bana bu konuda yardım edecek biri yokmu ihtiyacım olan programları kendim indireceğim proğram hangi parçaları indireceğim ve hangisini hangisinin içine atacağım bana açık net bir şekilde anlatabilirmisiniz
İnternet sıkıntınız yok ise sadece apk yı kurun ve internete bağlı olarak programı çalıştırın.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
İnternet sıkıntınız yok ise sadece apk yı kurun ve internete bağlı olarak programı çalıştırın.
internet sıkıntılı cafeden şunları indirdim
strict v/5.6.7 APK rar
sygic klasör rar
import.rar sygic / map
3d olan haritalar part 1 ve part 2 buları nasıl yüklemem hangisini nereye atacağım

• Beğen
Tepkiler: memoli6767

superfresh

Üye
internet sıkıntılı cafeden şunları indirdim
strict v/5.6.7 APK rar
sygic klasör rar
import.rar sygic / map
3d olan haritalar part 1 ve part 2 buları nasıl yüklemem hangisini nereye atacağım
İlk önce apk rar ise dışarı çıkarın ve telefonun download dosyasına kopyalayın. Sygic klasörünü rar dan çıkarın telefona kopyalayın. Daha sonra apk yı kurun ilk aşama bunlar.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
İlk önce apk rar ise dışarı çıkarın ve telefonun download dosyasına kopyalayın. Sygic klasörünü rar dan çıkarın telefona kopyalayın. Daha sonra apk yı kurun ilk aşama bunlar.
Teşekkürler arkadaşım deneyeceğim inşallah olur

corus54

corus54

Üye
Eline saglik memoli kardeş

• Beğen
muratbt

muratbt

Üye
Emeklerinizden dolayı çok teşekür ederim
Ama bazıları indirilmiyor indirme
yapmadığım halde bana
(Sen maksimum ulaştı.
Bu saat için olası ücretsiz
indirme sayısı bir saat
içinde tekrar deneyin
ya da bizim birini satın
alın ) diyor
tekrar çok teşekürederim

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Emeklerinizden dolayı çok teşekür ederim Ama bazıları indirilmiyor indirme yapmadığım halde bana (Sen maksimum ulaştı. Bu saat için olası ücretsiz indirme sayısı bir saat içinde tekrar deneyin ya da bizim birini satın alın ) diyor tekrar çok teşekürederim

arkadaşım zippyshare üzerinden olanıda indire bilirsin..

ahmet meço

ahmet meço

Üye
En güzel paylaşım bu olmuş teşekkürler

• Beğen

scm

Üye
sd karttanda çalışırmı

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
sd karttanda çalışırmı
çalışır arkadaşım sd karta taşıyacaksın tlf,nun Android 4.2.2 üzeriyse naviyi açtıgında kopyalansınmı diye
sorar ok,le kopyalayıp açılır Android/data/com.sygic aura /files /Sygic olarak göreceksin baktığında tabiki bu
Android 4.2.2 den aşagıdaki tlf,larda sd karta taşıdığında direk açılır kopyalama yapmaz..

susuz deniz

Üye
selamün aleykum tablette saygıc yüklü. Premium yapmam için ne yapmalıyım . Hayırlı akşamlar.

• Beğen
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
selamün aleykum tablette saygıc yüklü. Premium yapmam için ne yapmalıyım . Hayırlı akşamlar.

Aleykümselam
Data.Base dosyasını indirip zipten çıkardıktan sonra, zipten çıkan Sygic klasörünü telefon hafızasına at, ardından linkteki apk yi indirip yükle. en son programı açıp haritalardan istediğin ülkeyi indirip kullansan yeterlidir.

• Beğen
Tepkiler: susuz deniz ve memoli6767
Eren_ismail

Eren_ismail

Üye
dostum programı açıyorum en az 8.4 mb bosna hersek indiriyorum sonra senden aldığım tur.nt.2015.12 ve wcl + concenti dğiştiriyorum tamam.
herşey güzel buraya kadar ama wifi yada mobil veri açınca harita kayboluyor sokaklar yok boş arazideyim harita yükle diyor bana tekrar bakıyorum türkiye yok indir diyorum.
tur.ta.2015.09 u indiriyor.yani nt haritasını kullanınca internet açılmıycak mı? teşekkürler

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
dostum programı açıyorum en az 8.4 mb bosna hersek indiriyorum sonra senden aldığım tur.nt.2015.12 ve wcl + concenti dğiştiriyorum tamam.
herşey güzel buraya kadar ama wifi yada mobil veri açınca harita kayboluyor sokaklar yok boş arazideyim harita yükle diyor bana tekrar bakıyorum türkiye yok indir diyorum.
tur.ta.2015.09 u indiriyor.yani nt haritasını kullanınca internet açılmıycak mı? teşekkürler
arkadasim son cikan bu istersen buna gec ben ilakide bunda kalacagim dersende ben tekrar bakarim neleri nasil yapman gerektigine
ona göre bilgi vere bilirim

YENi Sygic Navi v16.0.10 Apk+tomtom(ta) 2015.12+HERE(nt)2015.12 Maps

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
usta linklerin çoğu ölü yenileme imkanın varsa rica etsem daha yeni sürümleri var tabi bunun gibi değil premium full sonsuz değil onlar degilmi

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
usta linklerin çoğu ölü yenileme imkanın varsa rica etsem daha yeni sürümleri var tabi bunun gibi değil premium fu ll sonsuz değil onlar degilmi
arkadaşım bunlar eski versionlar yenileri var onları indirirsin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ibrahim ok

Üst Alt