Haber Windows 10 Mobile ile Gelecek Yeni Modeller

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Birtek sen değilsin kardeşim. Bende gereksiz olduğunu her zaman savunurum. 6" bir cihaz için İnsan gözünün fark edemeyeceği boyutlar bunlar. Hani koskoca 106" gibi bir TV ekranı olsa fark edersin. Cebe sığan bir aletin 2K ya da 4K ekranı olsa ne olur olmasa ne olur. Komiklik. Düşünsenize biri size diyor ki, 3000 TL para verdim ama GÖREMİYORUM :kop::kop2:
Batarya sorununu hallettikten sonra olur ama şuan batarya hd/Fhd ekranlara bile zar zor yeterken daha doğrusu yetmezken bence de gereksiz .

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Birtek sen değilsin kardeşim. Bende gereksiz olduğunu her zaman savunurum. 6" bir cihaz için İnsan gözünün fark edemeyeceği boyutlar bunlar. Hani koskoca 106" gibi bir TV ekranı olsa fark edersin. Cebe sığan bir aletin 2K ya da 4K ekranı olsa ne olur olmasa ne olur. Komiklik. Düşünsenize biri size diyor ki, 3000 TL para verdim ama GÖREMİYORUM :kop::kop2:

Zaten donanım çılgınlığı android işletim sistemiyle zirve yaptı. Yazılım donanım uyuşmazlığını gidermek için hayvan gibi donanımı yükseltmeyle geçici çözüm yolu buldular. 2k ve 4k tamamen mobil cihazlar için gereksiz özellikler. İnsan gözü küçücük ekranda nasıl o derinliği yakalayacak sorgulayan yok gibi. Özellik olsun hayvan gibi para saçmaya çok meraklı bir kitle var neticede.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, ceza87 ve suyunsesi
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 650 yakında

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 650 yakında

220 dolar yapıyor. TR'de 999 yada 1099 TL olur heralde.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 650 için 1 Şubat'ı bekliyoruz.

0MG90

0MG90

Üye
Zaten donanım çılgınlığı android işletim sistemiyle zirve yaptı. Yazılım donanım uyuşmazlığını gidermek için hayvan gibi donanımı yükseltmeyle geçici çözüm yolu buldular. 2k ve 4k tamamen mobil cihazlar için gereksiz özellikler. İnsan gözü küçücük ekranda nasıl o derinliği yakalayacak sorgulayan yok gibi. Özellik olsun hayvan gibi para saçmaya çok meraklı bir kitle var neticede.
Tekno markete gidip Z5 Premium 'da albüm uygulamasını açıp resimleri ve videoları tek tek gezin anlarsınız.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Tekno markete gidip Z5 Premium 'da albüm uygulamasını açıp resimleri ve videoları tek tek gezin anlarsınız.

Peki kullanmadığım özellikler ve donanım için o parayı vermeye değer mi?

web de gezen ve forumlarda takılan (25 tl lik sınırsız ama hız düşümlü) , Facebook, twittera arada bir giren birine sence 2000 ve üzeri telefon al incele kullan demek ne kadar mantıklı?

Şahsen işiçi gören ikinci elden bütçeme ve ihtiyaçlarıma karşılayacak uygun fiyatlı cihazları kovalarım ve denk düşerse de alırım.

Halen lafımın arkasındayım. Özellik olsun diye tonla para verecek meraklı bi kitle var ortada.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
0MG90

0MG90

Üye
Peki kullanmadığım özellikler ve donanım için o parayı vermeye değer mi?

web de gezen ve forumlarda takılan (25 tl lik sınırsız ama hız düşümlü) , Facebook, twittera arada bir giren birine sence 2000 ve üzeri telefon al incele kullan demek ne kadar mantıklı?

Şahsen işiçi gören ikinci elden bütçeme ve ihtiyaçlarıma karşılayacak uygun fiyatlı cihazları kovalarım ve denk düşerse de alırım.

Halen lafımın arkasındayım. Özellik olsun diye tonla para verecek meraklı bi kitle var ortada.
Kullanmadığınız özellikler var diye, sadece webde geziyor diye firmalar yeni özellikler katmayacak mı? Böyle bi saçmalık mı olur?

Tamam siz karşı çıkmaya devam edin.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Kullanmadığınız özellikler var diye, sadece webde geziyor diye firmalar yeni özellikler katmayacak mı? Böyle bi saçmalık mı olur?

Tamam siz karşı çıkmaya devam edin.

Teknoloji geliştiren firmalara değil teknolojiyi kullanamayacak olmasına rağmen satın alan kullanıcı kitlesine söylemiş lafı. :)

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve Aybin.Kilic
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
650'nin tanıtımı şubat ortalarına doğru ertelendi.

ON9

ON9

Üye
sistemi adam etseler de devam etsek. Yine sistem fos çıkacak gidip samsung alacam diye ödüm kopuyor resmen. Son aylarda flortleşmeye başladık da ;)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
sistemi adam etseler de devam etsek. Yine sistem fos çıkacak gidip samsung alacam diye ödüm kopuyor resmen. Son aylarda flortleşmeye başladık da ;)

Samsung sa Note serisi , iphone de S serilerinin gideri var. Diğer modellerini kaale almaya değmez.

ON9

ON9

Üye
Samsung sa Note serisi , iphone de S serilerinin gideri var. Diğer modellerini kaale almaya değmez.
Aslında Artık niyetim 1000₺ustune çıkmamak. Hemen hepsi ile aynı şeyleri yapıyoruz. Dolayısıyla iphone lar devre dışı kalıyor. Android cephesinde de görüntülü konuşma desteği olduğu için Samsung olabilir. Sony'nin ara yuzu falan bana atari gibi geliyor. Samsungun 2015 ara yüzü baya güzel abime galaxy J5 almıştık 5-6 ay kadar önce. Şu ana kadar da daha bir donma kasma falan yaşamadı. Meylim var işin açığı. Ama önceliğim beklemek tam surumu gorene kadar 920'mi de biraz eskitebilmek. Bozulmuyor namussuz. ;)

stockton

Üye
Arkadaşlar şimdi 640XL'in özelliklerine ve fiyatına bakıyorum da 950XL'in bundan 1300 lira daha pahalı olacak olmasına sebep faktörler nedir, gerçekten anlayamıyorum. Sizce var mı böyle devasa bir fark bu 2 model arasında?

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar şimdi 640XL'in özelliklerine ve fiyatına bakıyorum da 950XL'in bundan 1300 lira daha pahalı olacak olmasına sebep faktörler nedir, gerçekten anlayamıyorum. Sizce var mı böyle devasa bir fark bu 2 model arasında?
E tabiki

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye

640 ile 950 arasında en az Kıvanç Tatlıtuğ ile İlker Ayrık arasındaki kadar fark var :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, suyunsesi, Esendağlı ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Vaio, 4 şubatta telefon duyuracak.

Ayrıca 24 şubatta Xiaomi Mi 5'in Windows 10 Mobile versiyonu da duyurulması bekleniyor.

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Bu arada vaio nun artık sony ye bağlı olmadığını da belirtelim.

Üst Alt