TeknoSeyir?

yok whatsapp grubuTeknoSeyir?

950lerden daha iyi daha sağlam görünüşlü,Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kayakçı mı bu adamlarMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ram düşük onuda 3 yapsınlar snap 820 li cihaz çıkarsınlar bakalımsıfr snap 820 hatrına alınır da sene sonunda gelir
Mis gibi cihaz olmuş bence. Lumia 1520'nin ön kamerası hiç iyi değil. On kamera kesinlikle güçlendirilmeli. 6" ekran 2K için harika olur 1080p bile böylesine güzelken. Windows 10 ile birlikte 3GB ram de tadından yenmez. Geriye kalansa, güzel bir tasarım ve tamamlanmış, verimli çalışan bir işletim sistemi!Çok ilginç bir cihaz olmuş . 12 mp ön kamera , 6 inç falan . Sanki görünüşü çok kaba olacakmış gibi bir algı oluştu nedense .
Mis gibi cihaz olmuş bence. Lumia 1520'nin ön kamerası hiç iyi değil. On kamera kesinlikle güçlendirilmeli. 6" ekran 2K için harika olur 1080p bile böylesine güzelken. Windows 10 ile birlikte 3GB ram de tadından yenmez. Geriye kalansa, güzel bir tasarım ve tamamlanmış, verimli çalışan bir işletim sistemi!
Bence senin alınganlığın üstünde şuan. Benim mesajımda da sana yönelik her hangi bir eleştiri yok ki zaten. Ben 1520 cihazımı çok severek kullanıyorum ve eksik olduğunu düşündüğüm yada biraz daha iyi olmasını istediğim yönleri var. Ve bu bunları - kağıt üstünde de olsa - yukardaki görselde gördüm. Sen kaba bir cihaz gibi geldi bana demişsin bende 1520den yola çıkarak 1520deki eksiklerin yukarda giderilmiş olduğunu görerek bence mis gibi olmuş dedim. Herhangi bir şeyi savunduğum yada seni eleştirdiğim bir yanı yok. Fanboyluk yapacak bir durumda yok zaten ortada dediğin gibi ortaya çıkmış bir telefon yok en başında zaten.Ben kötü cihaz diye birşey mi demişim ? Zaten kurduğum cümleyi anlamamış olduğun son cümlenden belli .
'' Geriye kalansa, güzel bir tasarım ve tamamlanmış, verimli çalışan bir işletim sistemi! ''
Ben zaten ne demişim bak yukarıda '' Sanki görünüşü çok kaba olacakmış gibi bir algı oluştu ''
Bu forumdakilere bişeyler oldu . Hiçbir konuda ne eleştiri ne de yorum yapabiliyorum artık bu forumda . İlla forumdan biri gelip microsoftun bir numaralı avukatı gibi benim söylediklerimle alakasız birşeyler söyleyip savunmaya çalışıyor . Yahu ben daha 3 gün önce 640 xl siparişi verdim kardeşim için . Kime neyi savunuyorsunuz anlamıyorum ki ? Forumdan soğudum artık yemin ediyorum . Ağzımı açtığım anda biri gelip yoruma yeşilleniyor . Daha cihazın bir tane görseli yok sadece teknik özellikleri sızmış nerden anladın mis gibi olduğunu savunmak için savunmayın gözünüzü seveyim . Ben teknik özellikleriyle ilgili bir yorum mu yapmışım okuduğunu da mı anlamıyorsun güzel kardeşim .
Bence senin alınganlığın üstünde şuan. Benim mesajımda da sana yönelik her hangi bir eleştiri yok ki zaten. Ben 1520 cihazımı çok severek kullanıyorum ve eksik olduğunu düşündüğüm yada biraz daha iyi olmasını istediğim yönleri var. Ve bu bunları - kağıt üstünde de olsa - yukardaki görselde gördüm. Sen kaba bir cihaz gibi geldi bana demişsin bende 1520den yola çıkarak 1520deki eksiklerin yukarda giderilmiş olduğunu görerek bence mis gibi olmuş dedim. Herhangi bir şeyi savunduğum yada seni eleştirdiğim bir yanı yok. Fanboyluk yapacak bir durumda yok zaten ortada dediğin gibi ortaya çıkmış bir telefon yok en başında zaten.
Yok bişey uzamaz zaten de kırgınlığa gerek yok yani. Dediğin gibi bakalım tasarım nasıl olacak. Sana bir eleştirim yok o yüzden işin sonunda aynı noktaya geliyoruz işte ikimizde. Hayırlısı.İyi de güzel kardeşim ben sana 1520 den memnun musun ya da 1520 de eksik olan yönler bunda var mı diye sormuşmuyum ? Ve ya yukarıda söylediklerimin teknik özelliklerle herhangi bir alakası var mı ? Sen benim söylediğim şeylerden alakasız birşey söylemişsin ve bunu benim yorumumu alıntılayarak yapmışsın . Bu da benim yazdıklarıma cevap olarak yazdığın anlamına gelir . Ben tasarım olarak nasıl yapacaklar acaba çok ilginç 6 inç bir telefonda 12 mp çözünürlükte kamera kaba durmayacak mı diye düşünerek o yorumu yaptım . Ama sen başka şeylerden bahsedip en sonunda zaten benim söylediğime gelmişsin . Geriye kalan güzel bir tasarım demişsin . Ben zaten onu diyorum işte tasarımı nasıl olacak acaba diye merak ediyorum . Pek rastlanan bişey değil 12mp ön kamera . Her neyse karşılılı olarak birbirimizi anlayamıyoruz . Çok ta uzamasın iyi forumlar .
Birtek sen değilsin kardeşim. Bende gereksiz olduğunu her zaman savunurum. 6" bir cihaz için İnsan gözünün fark edemeyeceği boyutlar bunlar. Hani koskoca 106" gibi bir TV ekranı olsa fark edersin. Cebe sığan bir aletin 2K ya da 4K ekranı olsa ne olur olmasa ne olur. Komiklik. Düşünsenize biri size diyor ki, 3000 TL para verdim ama GÖREMİYORUM2k erkanın günümüz teknelojisinde gereksiz olduğunu savunan bir tek ben miyim? Gereksiz yani.Batarya iyileştirmedikleri sürece ve 2k nın telefonda yediği gücü azaltmadıkları sürece saçma.Gösterişten başka bir şey değil