Esendağlı
Üye
Kesinlikle...yeni çıkan cihazları gördükçe elimde ki 1520 yi daha çok seviyorum1520 her konuda hakediyor fiyatını

Kesinlikle...yeni çıkan cihazları gördükçe elimde ki 1520 yi daha çok seviyorum1520 her konuda hakediyor fiyatını

Çok yanlış düşünüyorsun.
L1520 2. eli 850~1.000 ₺'den başlıyor. Sıfırı 1.300~ ₺'den başlıyor. Sen cihazın özelliklerini ve kullanım deneyimi edindin mi ki aradaki farkı 640 XL ile kıyaslayıp o para verilmez diyorsun?
bence bulunur ilk çıktıgı zamanlarda ben 1200 e aldım 1.5 ay kullanılmışını şimdi ise her türlü alınabilir. en basiti garantisi bitmek üzere olsa bile cihazda donanımsal arızalar var deyip anakart değişimi yaptırabilirsin garantiden2.el 1 2 aylık 1520yi 850e bulamazsınız 1000e bile zor

Çok yanlış düşünüyorsun.
L1520 2. eli 850~1.000 ₺'den başlıyor. Sıfırı 1.300~ ₺'den başlıyor. Sen cihazın özelliklerini ve kullanım deneyimi edindin mi ki aradaki farkı 640 XL ile kıyaslayıp o para verilmez diyorsun?
Tamamen haklısın iphone 7 yi bekleyeceğim yada samsung alacağı tabi 920 bozulmazsaMalzeme kalitesi kötü sistem şuanda kötü fiyatı TR nazarında kötü kısacası kötü oğlu kötü...Arka kapak malzemesinin kotu olduğunu daha önce TR'de ilk inceleme fırsatı olan DH'nin adminleri aktarmıştı.Kaldı ki L1520 hissiyatı yok demişlerdi.Nokia malzemeden çalmıyordu ve samsunga plastik diye laf atıyorduk ( ben dahil) şimdi git 2400 TL note 5 al malzeme kalitesi o biçim.Samsung bazı durumlarda kendisini geliştiriyor veya kullanıcıların sözünü dinleyip aksiyon alıyor.MS ne yapıyor olanı geri alıyor ve kullanıcılarıda karşısına almış oluyor.
920? bozulmak? güldürme beni 920nin muskası var (nokia)Tamamen haklısın iphone 7 yi bekleyeceğim yada samsung alacağı tabi 920 bozulmazsa

Güldürdün Kardeş920? bozulmak? güldürme beni 920nin muskası var (nokia)![]()
adamlar haygan gibimm telefon yapmışlar hiç bişey olmaz 
6'telefonu(1520)kılıfsız ve cam korumasız kullanıyorum çok şükür cihazım hala sapasağlam,nokia gerçekten çok sağlam cihazlar yapıyordu.Güldürdün Kardeşadamlar haygan gibimm telefon yapmışlar hiç bişey olmaz
![]()
pil ömrü şahane performans on numara tasarım o biçim sen düşün yani Lumia 930un boyutu falan çok iyi olmasına rağmen pili biraz hafif kaçıyor 2600 yerine 3000 mah falan olsa çok iyi olurduşu 1520 yi savunan arkadaşlar neyin derdindeler ki..... 6 inç lik bir cihazı siz nerede taşıyorsunuz ya ... ben taşıyacak bi yer bulamadığımdan telefon gözüyle bile bakamıyorum![]()
Valla büyük rahatlığına alıştıktan sonra küçükler cok sevimsiz geliyo. Uzun sure kullanmadan anlayabilecegin bisey değil bu olayşu 1520 yi savunan arkadaşlar neyin derdindeler ki..... 6 inç lik bir cihazı siz nerede taşıyorsunuz ya ... ben taşıyacak bi yer bulamadığımdan telefon gözüyle bile bakamıyorum![]()

Keşke 2600 olsapil ömrü şahane performans on numara tasarım o biçim sen düşün yani Lumia 930un boyutu falan çok iyi olmasına rağmen pili biraz hafif kaçıyor 2600 yerine 3000 mah falan olsa çok iyi olurdu
yani kısacası sevilmeyecek tek şeyi boyutu da alışıyor insan (ufak telefona ek olarak hayvan gibi powerbank taşıyacağına büyük telefon taşı daha iyi)

Gayette taşınıyor vallaşu 1520 yi savunan arkadaşlar neyin derdindeler ki..... 6 inç lik bir cihazı siz nerede taşıyorsunuz ya ... ben taşıyacak bi yer bulamadığımdan telefon gözüyle bile bakamıyorum![]()

6 inç bile bazılarına alışınca küçük gelir kardeşim sıkıntı yokGayette taşınıyor valla![]()
Çok şık ve çok kaliteli bir cihaz o yüzden büyük olması inan ki sorun olmuyor,alışıyorsun.şu 1520 yi savunan arkadaşlar neyin derdindeler ki..... 6 inç lik bir cihazı siz nerede taşıyorsunuz ya ... ben taşıyacak bi yer bulamadığımdan telefon gözüyle bile bakamıyorum![]()
2600 değil miydi ya 2300 müydü yoksa tam hatırlamıyorumKeşke 2600 olsa![]()
zamanında fiyatı biraz tuzluydu 2100 yerine 1800 falan olsaydı Lumia 925 yerine alırdım onu ama pişman değilim bu cihaz da çok güzel sadece pili biraz hafifÇok şık ve çok kaliteli bir cihaz o yüzden büyük olması inan ki sorun olmuyor,alışıyorsun.
925 yerine değişimden geldiği için bana Lumia 1520 fiyatı hiç sorun etmiyorumBüyüklüğünden Değilde Bence Fiyatı Biraz Yüksek 0 Fiyatına Bişey Diyemem Ama 0 ı o fiyatlardayken 2 eline
6 inç bile bazılarına alışınca küçük gelir kardeşim sıkıntı yok

bize denk gelmiyo ki öyle ☺keşke bizede beleşten verseler ☺ amaa nerdeee925 yerine değişimden geldiği için bana Lumia 1520 fiyatı hiç sorun etmiyorum![]()