Esendağlı
Üye
O zaman düşer mi o fiyatlara,benim 1520 sıfırı 1400 ikinci el ise minimum 900 ₺ şuan.Yani üç sene sonra![]()
O zaman düşer mi o fiyatlara,benim 1520 sıfırı 1400 ikinci el ise minimum 900 ₺ şuan.Yani üç sene sonra![]()
Misal yani, Surface Phone ve Windows 10 Mobile güncellemesi beklentileri karşılarsa bu cihazlar iki sene iki bin liranın altını zor görür.O zaman düşer mi o fiyatlara,benim 1520 sıfırı 1400 ikinci el ise minimum 900 ₺ şuan.
İnş.karşılar.(gerçi o zaman benim de bütçeyi aşar ama olsun)Misal yani, Surface Phone ve Windows 10 Mobile güncellemesi beklentileri karşılarsa bu cihazlar iki sene iki bin liranın altını zor görür.
w10 gelişsin ben 1520 yi 2 sene daha kullanırım.Zaten Windows 10 Mobile istenilen seviyeye gelirse özellikle Lumia 930 ve Lumia 1520 sahiplerinin yeni bir cihaz almaları sadece lüks olur.İnş.karşılar.(gerçi o zaman benim de bütçeyi aşar ama olsun)w10 gelişsin ben 1520 yi 2 sene daha kullanırım.
evet arkadaşlar malum yurtdışında yeni lumialar çıkmaya başladı alıp inceleyenlerin görüşlerini merak edenlerimiz olmuştur mutlaka
nette gezerken buna rastladım telefonu alan bir arkadaşın yaşadığı sıkıntılar
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu sorunlara bakarsak o zaman en iyi performanslı çalışan amiral gemi 1520 ve 930 benim gözümdeevet arkadaşlar malum yurtdışında yeni lumialar çıkmaya başladı alıp inceleyenlerin görüşlerini merak edenlerimiz olmuştur mutlaka
eskimeyen amirallerBu sorunlara bakarsak o zaman en iyi performanslı çalışan amiral gemi 1520 ve 930 benim gözümde

Abi 2550 TL verip alacağımız amiral gemi modelinde böyle gıcırdamalar oluyorsa kalite iyi değil bence. Bide aksesuarları katarsak Mozo kapaklar 157 Tl civarında ve Ups kargo dahil 205 Tl yi buluyor. Dock kulaklık vs falan hiç birşey yok Telefon kullanmaktan çok masraf yaptırmaya yarıyor. O paraya daha iyi bi telefon alınabilirKapak nedeniyle öne çıkan malzeme kalitesi sorunuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızçözülür, ancak asıl sorun işletim sisteminin halen düzene oturmamış olmasında...

Aynen En iyi iki modeleskimeyen amiraller![]()
en son çıkan ve en iyi özelliklere sahip olan model Lumia 950xl ama malzeme kalitesi Lumia 520 ile yarışır dahası tasarımı da kötüselamlar . şimdi bin anlamadım amiral hangisi oldu
1520 desem 950xl çıktı beğenilmedi
yok yok amiral 640 XL![]()
Aynı temizlikte 640 xl 600 lira ikinci eli lumia 1520 1200 1300 lira ? WP alan adam büyük ihtimal telefona fazla para vermek istemeyen adamdır 1520ye o para verilmez kanımca saygılaren son çıkan ve en iyi özelliklere sahip olan model Lumia 950xl ama malzeme kalitesi Lumia 520 ile yarışır dahası tasarımı da kötü
Lumia 640xl ise Orta seviye bir cihaz ona para vereceğine Lumia 1520 al daha iyi
Lumia 1520 ve 930 ise 2013ün sonunda ve 2014ün ilk döneminde çıkan modeller bu cihazlar Nokia tarafından yapılan son üst seviye cihazlar
tasarımda en iyi modeller bunlar özellikler her ne kadar geri gibi görünse de wp ile sıkıntı çıkmıyor şahsen Lumia 1520 ve 930un yeni modellerden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum fiyatını sonuna kadar hak ediyor
1520 her konuda hakediyor fiyatınıAynı temizlikte 640 xl 600 lira ikinci eli lumia 1520 1200 1300 lira ? WP alan adam büyük ihtimal telefona fazla para vermek istemeyen adamdır 1520ye o para verilmez kanımca saygılar
hiç bir Lumia 52 kullanıcısının gıcırdayan kapak ya da ucuz görünüm şikayetine rastlamadımCihazı elime almadım ama malzeme kalitesi olarak ta kıyaslama yaptığınız cihaz 520 biraz fazla abartmıyor musunuz![]()
Lumia 1520 sıfırı bugünlerde 1350 1400 civarı ama ikinci el 600-900 arası yani pek te fiyat farkı yok sıfır 640 ile 1520 karşılaştırıldığında 1520 her halükarda öne çıkarAynı temizlikte 640 xl 600 lira ikinci eli lumia 1520 1200 1300 lira ? WP alan adam büyük ihtimal telefona fazla para vermek istemeyen adamdır 1520ye o para verilmez kanımca saygılar
Malzeme kalitesi kötü sistem şuanda kötü fiyatı TR nazarında kötü kısacası kötü oğlu kötü...Arka kapak malzemesinin kotu olduğunu daha önce TR'de ilk inceleme fırsatı olan DH'nin adminleri aktarmıştı.Kaldı ki L1520 hissiyatı yok demişlerdi.Nokia malzemeden çalmıyordu ve samsunga plastik diye laf atıyorduk ( ben dahil) şimdi git 2400 TL note 5 al malzeme kalitesi o biçim.Samsung bazı durumlarda kendisini geliştiriyor veya kullanıcıların sözünü dinleyip aksiyon alıyor.MS ne yapıyor olanı geri alıyor ve kullanıcılarıda karşısına almış oluyor.evet arkadaşlar malum yurtdışında yeni lumialar çıkmaya başladı alıp inceleyenlerin görüşlerini merak edenlerimiz olmuştur mutlaka
Aynı temizlikte 640 xl 600 lira ikinci eli lumia 1520 1200 1300 lira ? WP alan adam büyük ihtimal telefona fazla para vermek istemeyen adamdır 1520ye o para verilmez kanımca saygılar