İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar 2 lumia telefonum 2 tane de hattım vardı bunları kullanıyordum bu telefonlarda fakat bi nedenden dolayı iki telefonu sıfırladım ve simkartlarını ve sd kartlarını yer değiştirdim. Tabiki Microsoft hesaplarını da. Fakat şöyle bir sorunum oluştu. SD karttaki uygulamalar bir önceki telefondan kalma olduğu için diğer klasörüm 12 gb gibi bir şey. Bunu nasıl silebilirim. Her iki sd kartta da bu sorun var. Şimdiden teşekkürler.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Arkadaşlar 2 lumia telefonum 2 tane de hattım vardı bunları kullanıyordum bu telefonlarda fakat bi nedenden dolayı iki telefonu sıfırladım ve simkartlarını ve sd kartlarını yer değiştirdim. Tabiki Microsoft hesaplarını da. Fakat şöyle bir sorunum oluştu. SD karttaki uygulamalar bir önceki telefondan kalma olduğu için diğer klasörüm 12 gb gibi bir şey. Bunu nasıl silebilirim. Her iki sd kartta da bu sorun var. Şimdiden teşekkürler.

Bildiğiniz üzere WP kapalı kaynak olduğu için telefonun dosyalarına ulaşamıyor
Öncelikle telefondaki SD kartı çıkartıp micro sd adapter yada kart okuyucu yardımıyla bilgisayara takıp adımları izle

Başlat > Çalıştır > Cmd
Sürücü adını F: diye varsayıyorum.

f: Enter

attrib -s -h /s /d Enter

Daha sonra biraz uğraşacak (bekleyin) ve bittiğinde SD Kartın içine girdiğinizde WPSystem adlı bir klasör göreceksiniz

az düzenlemeyle birlikte alıntı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bildiğiniz üzere Snapchat Windows Phone platformunda üçüncü parti istemci uygulamalarına izin vermiyor. Fakat Microsoft'un Windows 10 Mobile güncellemesi ile dışarıdan APPX dosyalarını yüklemeye izin vermesi ile bu konuda yeni bir dönem başlayacak.

Söylentilere göre İos ve Android platformları için Snapchat uygulaması geliştiren Casper İO ekibinin Windows 10 Mobile için de açık kaynak kodlu olarak Snapchat uygulaması üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ogzhnoTr ve BLasTeaR
dakamon

dakamon

Üye
Bildiğiniz üzere WP kapalı kaynak olduğu için telefonun dosyalarına ulaşamıyor
Öncelikle telefondaki SD kartı çıkartıp micro sd adapter yada kart okuyucu yardımıyla bilgisayara takıp adımları izle

Başlat > Çalıştır > Cmd
Sürücü adını F: diye varsayıyorum.

f: Enter

attrib -s -h /s /d Enter

Daha sonra biraz uğraşacak (bekleyin) ve bittiğinde SD Kartın içine girdiğinizde WPSystem adlı bir klasör göreceksiniz

az düzenlemeyle birlikte alıntı.
Windows Mobile 10 da farklı lumiadaki sd kartı takınca diğer telefondan yüklenmiş uygulama dosyalarını siliyor ama 8.1 de silmiyor.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Windows Mobile 10 da farklı lumiadaki sd kartı takınca diğer telefondan yüklenmiş uygulama dosyalarını siliyor ama 8.1 de silmiyor.
Sende 8.1 mi yüklü? istersen güvenli şekilde sd kartı çıkarıp sonra takınca düzeltme ekranı gelecek oradaki yazıya anlam vererek hareket et.
Ayrıca illa silmek istiyorsan, yine söylediğim gibi sd karttaki verilerini pc'ye aktarıp kartı biçimlendirip tekrar verilerini alırsın. Bu sayede de uygulamalar silinmiş oluyor. :gul:
Bildiğiniz üzere Snapchat Windows Phone platformunda üçüncü parti istemci uygulamalarına izin vermiyor. Fakat Microsoft'un Windows 10 Mobile güncellemesi ile dışarıdan APPX dosyalarını yüklemeye izin vermesi ile bu konuda yeni bir dönem başlayacak.

Söylentilere göre İos ve Android platformları için Snapchat uygulaması geliştiren Casper İO ekibinin Windows 10 Mobile için de açık kaynak kodlu olarak Snapchat uygulaması üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

Güzel haber. Bu şekilde diğer uygulama/oyun geliştiricileri de faydalanır inşallah. :)

dakamon

dakamon

Üye

Orijinal uygulama mı yoksa 3. parti mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Orijinal uygulama mı yoksa 3. parti mi?
Açık kaynak kodlu üçüncü parti. Fakat uygulama mağazada yayınlanmayacak. Bu sayede de Snapchat'in uygulamayı engelleme şansı kalmayacak.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve BLasTeaR
dakamon

dakamon

Üye
Açık kaynak kodlu üçüncü parti. Fakat uygulama mağazada yayınlanmayacak. Bu sayede de Snapchat'in uygulamayı engelleme şansı kalmayacak.
Yahu işte sorun burada adam niye engelliyor neden kendisi yapmıyor neden önemsemiyor platformu. Sorunun kökü burada. Hesaplarımızı 3. şahıslarla paylaşmaktan başka bir şey yapmıyoruz. Yani kanımca üzülmemiz gereken şeylere sevinir olduk.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve erdal8142
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Yahu işte sorun burada adam niye engelliyor neden kendisi yapmıyor neden önemsemiyor platformu. Sorunun kökü burada. Hesaplarımızı 3. şahıslarla paylaşmaktan başka bir şey yapmıyoruz. Yani kanımca üzülmemiz gereken şeylere sevinir olduk.

Ey ehli din, ümmeti müslimin. Bunlar tüm Google’ın paralel planlarıdır. Oyuna gelmeyin. Microsoft Bize yeter. :oke:
Kısacası Google ağası bu ve bu tür firmalara basıyor parayı susturuyor/engelliyor Wp için uygulama yapmasını.
Bu gereksiz konu için geçen sene az tartışma olmadı ya. :gul:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
güzel bir uygulama kurcalayıp durun :ehe

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve cemil baba
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
L1020 - Adama bakın hele :ehe

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve cemil baba
ellimin kori

ellimin kori

Üye
Arkadaşlar 620 ye çift tıkla uyandırma özelliği geldi mi?

EgeOgmen

EgeOgmen

Üye
Arkadaşlar elimde bi tane 1020 var enson windows güncellemesini kurduktan sonra normal olarak yeniden başladı ama nokia yazısından sonra tekrar kapanıyor sürekli böyle yapmaya başladı ne yapmam lazım birisi anlatabilir mi?

cemil baba

cemil baba

Üye
Liste devamlı güncelleniyor mu acaba? Eğer güncelleniyorsa 640 a yazın lütfen. Teşekkürler.

ibrahim001

ibrahim001

Üye
merhaba arkadaşlar bende lumia 1520 aldım.ama aklıma takılan bazı sorunlar var.mesaj sesi uygulama ses seviyelerini ayrı ayrı ayarlayamıyorum.facebook veya yotube üzerinden hd video izleyemiyorum ayıca videolarda hd seçeneğide hiç çıkmıyor.youtube dan video izlemek isteyince internet explere dan açıyor anlamış değilim.ayrıca bataryası da 13 saat falan gidiyor.telefon 6 aylık daha garantisi var bildiğim kadarıyla. fakat diğer kulanan arkadaşlar şarjın en az 2 gün gittiğini söylüyorlar. ekran öyle parlak değil gibi. fotoğraf kalitesi de bahsedilen gibi net ve canlı değil. bi sorun da şöyle bi arkadaşım beni bir gruba ekediğinin bildirimi düşüyor ekrana, açmak istediğimde explere ile açmaya çalışıyor, facebook uygulaması üzerinden açmıyor.son olarak ekrana nasıl şifre girebilirim.çok soru sorduğumun farkındayım kusura bakmayın ama yeni telefonu öğrenmek istiyorum.telefonu ikinci el garantili olrak aldım.ne gibi çözüm öneririsiniz bu sorunlarım hakkında.teşekkürler.işletim sistemim w10 mobile

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
merhaba arkadaşlar bende lumia 1520 aldım.ama aklıma takılan bazı sorunlar var.mesaj sesi uygulama ses seviyelerini ayrı ayrı ayarlayamıyorum.facebook veya yotube üzerinden hd video izleyemiyorum ayıca videolarda hd seçeneğide hiç çıkmıyor.youtube dan video izlemek isteyince internet explere dan açıyor anlamış değilim.ayrıca bataryası da 13 saat falan gidiyor.telefon 6 aylık daha garantisi var bildiğim kadarıyla. fakat diğer kulanan arkadaşlar şarjın en az 2 gün gittiğini söylüyorlar. ekran öyle parlak değil gibi. fotoğraf kalitesi de bahsedilen gibi net ve canlı değil. bi sorun da şöyle bi arkadaşım beni bir gruba ekediğinin bildirimi düşüyor ekrana, açmak istediğimde explere ile açmaya çalışıyor, facebook uygulaması üzerinden açmıyor.son olarak ekrana nasıl şifre girebilirim.çok soru sorduğumun farkındayım kusura bakmayın ama yeni telefonu öğrenmek istiyorum.telefonu ikinci el garantili olrak aldım.ne gibi çözüm öneririsiniz bu sorunlarım hakkında.teşekkürler.işletim sistemim w10 mobile

Youtube için bunu kullanabilirsiniz

myTube!

Şimdi Youtube videoyu masa üstü görünüm ile demeyeceğim. Bakalım hd seçeneği çıkacak mı?

Facebook için Facebook veya Facebook betayı deneyebilirsiniz.

Ekrana şifre derken tuş kilidi açmak için mi şifrelemeden bahsediyorsun ?

youtube masa üstü görünüm :
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Üst Alt