İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahim001

ibrahim001

Üye
evet ekran kilidi nasıl yapılır.bu ekran görüntüsü uygulamadan mı alınma.yoksa internet tarayıcısından mı aldınız.bi açıklar mısınız.facebook tan hd formatında video nasıl izlenir bilginiz var mı.
evet ekran kilidi nasıl yapılır.bu ekran görüntüsü uygulamadan mı alınma.yoksa internet tarayıcısından mı aldınız.bi açıklar mısınız.facebook tan hd formatında video nasıl izlenir bilginiz var mı.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Browser açıp ... Ayarlara girip masa üstü görünümüne alıp deneyin.
Ekran görüntüsü almak için ses açma + güç tuşuna basmanız yeterli.

Tarayıcıyı masa üstü kullandım. Youtube facebook Video açıp deneyin isterseniz
Kilit ekranı için ayarlar > kişiselleştirme > kilit ekranı > en alta in oturum açma seçenekleri > pin ekle
Uygulamaları kilitlemek için bunu kullanabilirsiniz

Smart App Lock

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: cemil baba
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@ibrahim001 lumia 1520 kullanıcılarına ekleyebilir misiniz?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bakalım ne zaman bu siteye Surface Phone Kullanıcılar Kulübü eklenecek :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bakalım ne zaman bu siteye Surface Phone Kullanıcılar Kulübü eklenecek :)
O listede kesinlikle olmak isterim, surfrace tabletleri gördükten sonra surfrace phone de kalite beklentisi de tavan yapıyor:)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft, Güldür Güldür Show'a sponsor oldu galiba. Herkeste Turuncu Lumia 930 var. :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, BLasTeaR ve BomberMAn TR01
cemil baba

cemil baba

Üye
MS bu işletim sistemini eğlence olsun diye yaptı herhalde. Androiddeki onenote uygulaması bizdekinden daha iyi. Bir de uygulama sisteme gömülü geliyor, mağaza da yok, herhangi bir yere görüş belirtemiyoruz:vur:duvar2:. WP den kaçanlar haklı. :sopa:
Arkadaşlar telefonu yeni aldım. Bataryası çok çabuk bitiyormuş gibi geliyor. Şarjdan çıkarınca birkaç dakika içerisinde %99a düşüyor. Uçak modunda 6 saatte %5 azalmış. 720 de böyle olmuyordu. Kalibrasyon gerekir mi?

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar mtalk dünden beri hata vermeye başladı maxicep foruma erişimde mi bir sorun var ? Yoksa uygulama mı cortladı :allalla:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar mtalk dünden beri hata vermeye başladı maxicep foruma erişimde mi bir sorun var ? Yoksa uygulama mı cortladı :allalla:
Uygulama tapatalk alt yapısını kullandığı için bir çok forum sitesi de şu anda tapatalk alt yapısını engellediği için sorun yaşanıyor. Yani sorun tapatalkta değil.

manialog

manialog

Üye
Beni de 820ye ekler misiniz

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
ibrahim001

ibrahim001

Üye
arkadaşlar lumia 1520 ile çekilen fotoğrafları bilgisayardan nasıl göreceğiz, fotoğrafa ait bir kaç tane format görünüyor 20 küsür mb.lık bir boyut görünüyor,bir de 1.7 mb.lık format görünüyor.bu normal mi.hangisi doha yüksek format anlamadım. fotoğrafları fotoğrafçıda bastırmak istersek nasıl alacak bu işlem.çünkü hafıza kartına girince fotoğraflar farklı bir formatta görünüyor.

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar lumia 1520 ile çekilen fotoğrafları bilgisayardan nasıl göreceğiz, fotoğrafa ait bir kaç tane format görünüyor 20 küsür mb.lık bir boyut görünüyor,bir de 1.7 mb.lık format görünüyor.bu normal mi.hangisi doha yüksek format anlamadım. fotoğrafları fotoğrafçıda bastırmak istersek nasıl alacak bu işlem.çünkü hafıza kartına girince fotoğraflar farklı bir formatta görünüyor.
Kamera ayarların 5+16MP seçmişsiniz. İki farklı çözünürlükte fotoğraf çekiyor. 5MP olanı telefondan paylaşmak için. 16MP olanı da RAW ya da DNG formatında baskı ve profesyonel işleme için kullanabilirsin.

ibrahim001

ibrahim001

Üye
Kamera ayarların 5+16MP seçmişsiniz. İki farklı çözünürlükte fotoğraf çekiyor. 5MP olanı telefondan paylaşmak için. 16MP olanı da RAW ya da DNG formatında baskı ve profesyonel işleme için kullanabilirsin.
öncelikle cevabın için teşekkürederim. doğru 5+16 yı seçtim. RAW ve DNG formalarını hafıza kartına atıp fotoğrafçıya götürürsem onlar basabilirler mi.bide ben bu formatları pc den açabileceğim tavsiye ettiğiniz bir program var mı acaba.

cemil baba

cemil baba

Üye
Camera roll klasöründeki .nar, .npo, ve .thm dosyaları nedir, ne işe yarar?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
öncelikle cevabın için teşekkürederim. doğru 5+16 yı seçtim. RAW ve DNG formalarını hafıza kartına atıp fotoğrafçıya götürürsem onlar basabilirler mi.bide ben bu formatları pc den açabileceğim tavsiye ettiğiniz bir program var mı acaba.
fotografçıda kaliteli bir şey bastırmak istersen bence dng yi seç bunu açmak için adobe photoshop gerekiyor cs6 falan öneririm en iyisi o

Üst Alt