merhaba arkadaşlar bende lumia 1520 aldım.ama aklıma takılan bazı sorunlar var.mesaj sesi uygulama ses seviyelerini ayrı ayrı ayarlayamıyorum.facebook veya yotube üzerinden hd video izleyemiyorum ayıca videolarda hd seçeneğide hiç çıkmıyor.youtube dan video izlemek isteyince internet explere dan açıyor anlamış değilim.ayrıca bataryası da 13 saat falan gidiyor.telefon 6 aylık daha garantisi var bildiğim kadarıyla. fakat diğer kulanan arkadaşlar şarjın en az 2 gün gittiğini söylüyorlar. ekran öyle parlak değil gibi. fotoğraf kalitesi de bahsedilen gibi net ve canlı değil. bi sorun da şöyle bi arkadaşım beni bir gruba ekediğinin bildirimi düşüyor ekrana, açmak istediğimde explere ile açmaya çalışıyor, facebook uygulaması üzerinden açmıyor.son olarak ekrana nasıl şifre girebilirim.çok soru sorduğumun farkındayım kusura bakmayın ama yeni telefonu öğrenmek istiyorum.telefonu ikinci el garantili olrak aldım.ne gibi çözüm öneririsiniz bu sorunlarım hakkında.teşekkürler.işletim sistemim w10 mobile
Youtube için bunu kullanabilirsiniz
myTube!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi Youtube videoyu masa üstü görünüm ile demeyeceğim. Bakalım hd seçeneği çıkacak mı?
Facebook için Facebook veya Facebook betayı deneyebilirsiniz.
Ekrana şifre derken tuş kilidi açmak için mi şifrelemeden bahsediyorsun ?
youtube masa üstü görünüm :
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız