Kısaca çok bekleriz bu memlekette
phasan Üye Koradam' Alıntı: Kısaca çok bekleriz bu memlekette Genişletmek için tıkla ... 50 yıl beklerız
Koradam Üye phasan' Alıntı: 50 yıl beklerız Genişletmek için tıkla ... Siyasete girmek istemem ama maalesef :/
savaza Üye eski bir telefoncu ve teknik servis olarak konusuyorum televona 1000 tl den fazla para verilmez
onurcngzhn34 Üye savaza' Alıntı: eski bir telefoncu ve teknik servis olarak konusuyorum televona 1000 tl den fazla para verilmez Genişletmek için tıkla ... bende teknik serviste çalışıyorum. o verdikleri 2000-3000tllil telefonlar servislerde ne halde bilseler.
savaza' Alıntı: eski bir telefoncu ve teknik servis olarak konusuyorum televona 1000 tl den fazla para verilmez Genişletmek için tıkla ... bende teknik serviste çalışıyorum. o verdikleri 2000-3000tllil telefonlar servislerde ne halde bilseler.
wegas23 Üye Konu Sahibi phasan' Alıntı: Herşey zam Genişletmek için tıkla ... Simdi iyi ki de almisim diyom daha artacak fiyatlar
phasan' Alıntı: Herşey zam Genişletmek için tıkla ... Simdi iyi ki de almisim diyom daha artacak fiyatlar
savaza Üye wegas23' Alıntı: Simdi iyi ki de almisim diyom daha artacak fiyatlar Genişletmek için tıkla ... ula 2015 de niye yeni bir telefon almadım diyip bir sigara yakacamm onada zamm gelmişşşş onurcngzhn34' Alıntı: bende teknik serviste çalışıyorum. o verdikleri 2000-3000tllil telefonlar servislerde ne halde bilseler. Genişletmek için tıkla ... teknik serviste gördüüm en sağlam telefonlar NOKİA ya aitti bildiğin taştı
wegas23' Alıntı: Simdi iyi ki de almisim diyom daha artacak fiyatlar Genişletmek için tıkla ... ula 2015 de niye yeni bir telefon almadım diyip bir sigara yakacamm onada zamm gelmişşşş onurcngzhn34' Alıntı: bende teknik serviste çalışıyorum. o verdikleri 2000-3000tllil telefonlar servislerde ne halde bilseler. Genişletmek için tıkla ... teknik serviste gördüüm en sağlam telefonlar NOKİA ya aitti bildiğin taştı
wegas23 Üye Konu Sahibi savaza' Alıntı: ula 2015 de niye yeni bir telefon almadım diyip bir sigara yakacamm onada zamm gelmişşşş teknik serviste gördüüm en sağlam telefonlar NOKİA ya aitti bildiğin taştı Genişletmek için tıkla ... Tüh keşke alsaydin kardeş ona da zamm gelmiş
savaza' Alıntı: ula 2015 de niye yeni bir telefon almadım diyip bir sigara yakacamm onada zamm gelmişşşş teknik serviste gördüüm en sağlam telefonlar NOKİA ya aitti bildiğin taştı Genişletmek için tıkla ... Tüh keşke alsaydin kardeş ona da zamm gelmiş
savaza Üye beyler konu dışı ama fotoğrafa ilgisi olan arkadaşlarınızı facebook fotoğraf grubuma davet edermisiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız KADRAJ
beyler konu dışı ama fotoğrafa ilgisi olan arkadaşlarınızı facebook fotoğraf grubuma davet edermisiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız KADRAJ