tahmınen düşerse % kaç düşer veya kaç TL düşerPek düşmez türkiyede yuzde 60 dolar uzere den iphone satılıyor
lg4 iyidir tavsiye ederim ancak teknik arıza sonrasında tamir görünce düzen tutarmı bilemem ama bunu düşünmek mantıksız olur teknik arıza dan tamir gören çogu yeni nesil cihaz düzen tutmuyor zaten yani düşürüp kırmadıktan suya düşürmedikten sonra bu cihaz alınır bence..orası öyle haklısın zaten yarın veya pazartesi gidip alacam cihazı umarım sıkıntı çıkaran bı cıhaz olmaz
lg4 iyidir tavsiye ederim ancak teknik arıza sonrasında tamir görünce düzen tutarmı bilemem ama bunu düşünmek mantıksız olur teknik arıza dan tamir gören çogu yeni nesil cihaz düzen tutmuyor zaten yani düşürüp kırmadıktan suya düşürmedikten sonra bu cihaz alınır bence..orası öyle haklısın zaten yarın veya pazartesi gidip alacam cihazı umarım sıkıntı çıkaran bı cıhaz olmaz
mesela ben s3 neo aldım ama bir sene olmadı sonra bir baktım lg3 g4 çıktı onları alıp inceledim s3 neo basit geliyor bana satıp yenilemeyi düşündüğüm oluyororası öyle haklısın zaten yarın veya pazartesi gidip alacam cihazı umarım sıkıntı çıkaran bı cıhaz olmaz

G4 tabi kı de daha iyi biraz ayrıntılı ınceleyınce G3 ile arasında baya fark var ama fıaytı biraz uygun degil bana ögrenci adam olunca sıkıntı oluyorlg4 iyidir tavsiye ederim ancak teknik arıza sonrasında tamir görünce düzen tutarmı bilemem ama bunu düşünmek mantıksız olur teknik arıza dan tamir gören çogu yeni nesil cihaz düzen tutmuyor zaten yani düşürüp kırmadıktan suya düşürmedikten sonra bu cihaz alınır bence..
lg4 iyidir tavsiye ederim ancak teknik arıza sonrasında tamir görünce düzen tutarmı bilemem ama bunu düşünmek mantıksız olur teknik arıza dan tamir gören çogu yeni nesil cihaz düzen tutmuyor zaten yani düşürüp kırmadıktan suya düşürmedikten sonra bu cihaz alınır bence..
mesela ben s3 neo aldım ama bir sene olmadı sonra bir baktım lg3 g4 çıktı onları alıp inceledim s3 neo basit geliyor bana satıp yenilemeyi düşündüğüm oluyor![]()

g3 al o zaman g3 de gayet iyi benden demesiG4 tabi kı de daha iyi biraz ayrıntılı ınceleyınce G3 ile arasında baya fark var ama fıaytı biraz uygun degil bana ögrenci adam olunca sıkıntı oluyor![]()
![]()
![]()
Üs model cıkmadı pek durmuyor us model cikarsa 300 flan duşertahmınen düşerse % kaç düşer veya kaç TL düşer
aldım kardeşim de bıraz elımde durunca ısınma yapıyor bı de kamera da sihirli mod da odaklanma yapmıyorg3 al o zaman g3 de gayet iyi benden demesi
300 TL kadar düşer mi yaÜs model cıkmadı pek durmuyor us model cikarsa 300 flan duşer

kardeşim ısınmayı dert etme çoğu telefon ısınıyor adanalı biri olarak söylüyorum yazın uzanırken tlefon kullanmak bunaltıcı olabiliyoraldım kardeşim de bıraz elımde durunca ısınma yapıyor bı de kamera da sihirli mod da odaklanma yapmıyor
300 TL kadar düşer mi ya![]()
zaten eger bi catlama gibi sorunla karşılaşırsam dırek garantiye yollayacam kardeşim degişim isteyecem çatlama olursa bi de bu G3 de kamera da ki sihirli mod da foto çektikten sonra odaklanma yapmıyorkardeşim ısınmayı dert etme çoğu telefon ısınıyor adanalı biri olarak söylüyorum yazın uzanırken tlefon kullanmak bunaltıcı olabiliyor
inşaallah olmazzaten eger bi catlama gibi sorunla karşılaşırsam dırek garantiye yollayacam kardeşim degişim isteyecem çatlama olursa bi de bu G3 de kamera da ki sihirli mod da foto çektikten sonra odaklanma yapmıyor

çoook büyük bir sorun mu pekiilk sorun çıktı kardeş işte sihirli mod![]()
![]()

Yok kardes coook buyuk bi sorun degil ama insanin aklina takiliyorçoook büyük bir sorun mu peki
LG G3 ile kamera odaklaması yapmak için ekstra br uygulamaya gerek yok. Refocus uygulaması gibi alanda derinlik hissi yaratmak için bazı bölümleri bulanıklaştırma işlemleri LG G3 ile çok basit. Kolaylıkla LG G3 stok kamerası ve özellikleriyle MAGIC ODAK yani sihirli odak fotoğraflarınıza derinlik verebilirsiniz.
LG G3 SİHİRLİ ODAK NASIL ÇALIŞIR?
LG G3 kamera uygulaması açın ve ekranın sol köşesindeki MOD düğmesine basın. Açılan menüde sihirli odak seçeneğini seçin ve odaklanın.
Çekeceğiniz resmi belirleyin veya sadece deklanşöre basın, bir kaç saniye içinde odaklama işlemine hazır hale gelecek. Daha sonra açılan menüde çektiğiniz resimde odaklanma noktasına dokunmanız yeterli. Veya sağ menüdeki çubuk aracılığı ile odak noktanızı ayarlayabilirsiniz.
Daha sonra hazırladığını resmi sağ üst köşeden kaydet ikonuna basarak kaydedebilirsiniz.
ALINTIDIR...
yaptim aynisini hatta yakin ile uzak mesafe den de odaklandim yine olmadikardeşim unutma o bir telefonn dslr fotoğraf makinası değil yani büyük bir sıkıntı değilse takılma oralara..Yok kardes coook buyuk bi sorun degil ama insanin aklina takiliyoryaptim aynisini hatta yakin ile uzak mesafe den de odaklandim yine olmadi
öyle ama sonuçta telefon o modu desteklıyor kardeş ondan takıldımkardeşim unutma o bir telefonn dslr fotoğraf makinası değil yani büyük bir sıkıntı değilse takılma oralara..
çok sükür aldım bi şekil de artık bakalım artık artacak mi düşecek miDüşmeyi bırak zam gelmezse iyi.![]()

zaten her seyi açıklıyor bu yazıEkonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin akıllı telefonlar, tabletler gibi ürünlere ek vergilerin geleceğini açıklamasının ardından teknolojik ürünlere yüzde 15 ila 30 arasında zam geleceği öğrenildi.
AKILLI TELEFONLARIN YENİ FİYATLARI
Bu belirlemelerden sonra piyasadaki akıllı telefonların yeni gelecek vergilerle birlikte yeni fiyatları hesaplandı. İşte akıllı telefonların yeni fiyatları....
İPHONE 6 - 16 GB FİYATI
Eski Fiyatı: 2.699 TL
Eklenecek olan vergi: 405 TL - 810 TL
Yeni fiyat aralığı: 3.104 TL - 3.509 TL
İPHONE 6 - 128 GB FİYATI
Eski fiyatı: 3.499 TL
Eklenecek olan vergi: 262 TL - 524 TL
Yeni fiyat aralığı: 3.761 TL - 4.023 TL
İPHONE 6 PLUS 16 GB FİYATI
Eski fiyatı: 3.099 TL
Eklenecek olan vergi: 464 TL - 928 TL
Yeni fiyat aralığı: 3.563 TL - 4.027 TL
İPHONE 6 PLUS 128 GB FİYATI
Eski fiyatı: 3.899 TL
Eklenecek olan vergi: 583 TL - 1.166 TL
Yeni fiyat aralığı: 4.482 TL- 5.065 TL
SAMSUNG GALAXY S6 32 GB
Eski fiyatı: 2.285 TL
Eklenecek olan vergi: 342 TL - 684 TL
Yeni fiyat aralığı: 2.627 TL - 2.969 TL
SAMSUNG GALAXY S6 EDGE 32 GB
Eski fiyatı: 2.740 TL
Gelecek olan zam: 411 TL - 822 TL
Yeni fiyat aralığı: 3.151 TL - 3.562 TL
SAMSUNG GALAXY NOTE 4 EDGE 32 GB
Eski fiyatı: 2.900 TL
Gelecek olan zam: 435 TL - 870 TL
Yeni fiyat aralığı: 3.335 TL - 3.770 TL
İPHONE 5S 16 GB
Eski fiyatı: 2.250 TL
Gelecek olan zam: 337 TL - 674 TL
Yeni fiyat aralığı: 2.587 TL - 2.924 TL
LG G4
Eski fiyatı: 2.100 TL
Gelecek olan zam: 315 TL - 630 TL
Yeni fiyat aralığı: 2.415 TL - 2.730 TL
HTC ONE M9
Eski fiyatı: 2.700 TL
Gelecek olan zam: 405 TL - 810 TL
Yeni fiyat aralığı: 3.105 TL - 3.510 TL
ZAMLAR 3 İLA 5 YIL ARASI YÜRÜRLÜKTE KALACAK
Öte yandan Ekonomi Bakanlığı, yapılacak olan vergi zammında Dünya Ticaret Örgütü mevzuatına uygun davranılacağının altını çizdi ve bu zammın 3 ila 5 yılarasında yürürlükte kalacağını açıklamıştı.