Tavsiye 2016 ocak ayında telefon fiyatları düşer mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

savaza

savaza

Üye
bende g4 almayı düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: wegas23

Invoke

Invoke

Üye
Hocam en fazla 1.500 TL bütçem var g3 32 gb de mi donma kasma var 3 gb ram var diye biliyorum bi de g4 düşerse tahminen ne zaman ne kadar düşer

3GB ramli olanda durum nasıl bilmiyorum açıkçası, ondan ne desem boş.

Piyasayı da takip etmiyorum. Ne zaman çıkar ne kadar düşer bilemiyeceğim ama şu an g3 alabildiğine göre g5 çıkıp tr de satışı başladıktan sonra aşağı yukarı g4 alabilir durumda olursun.

Ek1: Bu arada ram den ziyade işlemci ile alakalı olması lazım. 2K ekran, S800'e ağır geliyor.

Ek 2: Farklı markaların cihazlarını da inceleyebilirsin.

• Beğen

Emre

Üye
LG G3'te S801 var. alacaksan arada wipe çekmen lazım yoksa cihaz bir zaman sonra yavaşlayabiliyor.

wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi

Piyasayı da takip etmiyorum. Ne zaman çıkar ne kadar düşer bilemiyeceğim ama şu an g3 alabildiğine göre g5 çıkıp tr de satışı başladıktan sonra aşağı yukarı g4 alabilir durumda olursun.

Ek1: Bu arada ram den ziyade işlemci ile alakalı olması lazım. 2K ekran, S800'e ağır geliyor.

Inceledim aslında en uygunu G3 32GB geldi LG cihazları bi de hoşuma gidiyor hocam ya G4 konusuna da gelince G5 in ne zaman çıkacağı belirsiz ama öyle bi söylenti var çıktı G4 düştü diyene kadar yaklaşık 1 yıl geçer tahminim ? Bi de bana artık bu aralar cihaz lazım benim cihazım bozuldu 5800 ya düştüm yani durum ciddi :) kyk yi bekliyorum açıklanınca direk telefon alacam
LG G3'te S801 var. alacaksan arada wipe çekmen lazım yoksa cihaz bir zaman sonra yavaşlayabiliyor.
Öyle de kullanıcı dosyaları uygulamalar siliniyor diye biliyorum
Peki çok kasma , fazla ısınma , çatlama , donma gibi sorunlar meydana gelince garantiye yollarsak kabul edip kendileri yapar mi

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Yani düşmez hatta üstüne yükselmezse iyidir diyorsun

G3 32 GB amiral gemiliğinden düşer mi sizce ? Düşer ise aşırı bi fark olur mu performans da ?
Aynen öyle. iPhone'lar 2000 telsen giriş yapıyordu önceden o Zaman'lar dolar 2 tlden düşüktü Amerika'da da 650$dan giriş yapıyordu. Hala 650$ dan giriş yapıyor ama dolar neredeyse 3 TL. Bir de ülkenin aldığı vergi var.

wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi
tahminen G5 ne za
Aynen öyle. iPhone'lar 2000 telsen giriş yapıyordu önceden o Zaman'lar dolar 2 tlden düşüktü Amerika'da da 650$dan giriş yapıyordu. Hala 650$ dan giriş yapıyor ama dolar neredeyse 3 TL. Bir de ülkenin aldığı vergi var.
doların buyuk bı ekisi oluyor :ahtahminen G5 ne zaman çıkar :allalla:
Tahmınen G5 ne zaman çıkar ? G5 çıkarsa bile G4 un fıyattı tahmınen kaç aya düşer ve ne kadar düşer :allalla:
+Güncel
beyler tahminen yıl başında G3 32GB teknosa , vatan gibi yerlerde fiyatı düşer mi ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
tahminen G5 ne za

doların buyuk bı ekisi oluyor :ahtahminen G5 ne zaman çıkar :allalla:
Tahmınen G5 ne zaman çıkar ? G5 çıkarsa bile G4 un fıyattı tahmınen kaç aya düşer ve ne kadar düşer :allalla:
+Güncel
beyler tahminen yıl başında G3 32GB teknosa , vatan gibi yerlerde fiyatı düşer mi ?
G5 çıktıktan sonra kesinlikle düşer.

savaza

savaza

Üye
G5 çıkarsa ne zaman çıkar ne kadar bi fiyat farkı olur hem G3 hem G4
KARDEŞ İLLA G5 CIKACAK DİYE BİRŞEY YOK UNUTMA V10 ÇIKTI ŞUAN g5 çıkacak diye bir şart yok yani bunun yerine başka modeller devreye girdi
Düşünmeden al derim.
şuan elimde s3 neo var alalı bir sene olmadı biraz eskisinn alırım :D

g4 zaten şuan 1500 tl civarında gitti gidiyorda :)

wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi
KARDEŞ İLLA G5 CIKACAK DİYE BİRŞEY YOK UNUTMA V10 ÇIKTI ŞUAN g5 çıkacak diye bir şart yok yani bunun yerine başka modeller devreye girdi

şuan elimde s3 neo var alalı bir sene olmadı biraz eskisinn alırım :D

g4 zaten şuan 1500 tl civarında gitti gidiyorda :)
gitti gidiyor ya ben pek guvenemıyorum kardeş ya teknosa , vatan... gibi yerlerde elden almaktan yanayım o da daha bu akşam avm de sordum teknosa da G4 1799 TL olmuştu :) adamla konuştuk olabılecegi en iyi fıyata düştü dedi :)

savaza

savaza

Üye
gitti gidiyor ya ben pek guvenemıyorum kardeş ya teknosa , vatan... gibi yerlerde elden almaktan yanayım o da daha bu akşam avm de sordum teknosa da G4 1799 TL olmuştu :) adamla konuştuk olabılecegi en iyi fıyata düştü dedi :)
vallla bende arkadaşa aldım geçen aylarda 2000 tl ye almıştık

Fenomenon

Fenomenon

Üye
fiyatı niye düşsün ki tam tersine artar. çünkü yılbaşı falan filan diye bir sürü indirim yapılıyor. yılbaşı geçtikten sonra fiyatlar artar.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Aslında Aklıma Yeni Geldi Asgarı Ücret Arttı Bana Kalırsa KDVlerde Yukarı Çıkacaktır Diye Düşünüyorum Umarım Yanliş Düşünüyorumdur :hmmm

• Beğen
wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi
vallla bende arkadaşa aldım geçen aylarda 2000 tl ye almıştık
Şuan teknosa da 1800 tl kardeş
Aslında Aklıma Yeni Geldi Asgarı Ücret Arttı Bana Kalırsa KDVlerde Yukarı Çıkacaktır Diye Düşünüyorum Umarım Yanliş Düşünüyorumdur :hmmm
Mantıklı aslında zaten orda ki çalışan adam da öyle dedi ocaktan sonra fiyatlar artar dedi
fiyatı niye düşsün ki tam tersine artar. çünkü yılbaşı falan filan diye bir sürü indirim yapılıyor. yılbaşı geçtikten sonra fiyatlar artar.
Bu yıl yükselecek gibi dolar vergi derken yükselecek

savaza

savaza

Üye
arkadaşlar teknoloji ürünü alacağımız zaman fiyatın düşmesini beklemek biraz saçma fiyatların düşmesi 1 2 seneyi buluyor bir iki seneye de zaten alacağınız ürün size cazip gelmemeye başlıyor hakzızmıyım.

wegas23

wegas23

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teknoloji ürünü alacağımız zaman fiyatın düşmesini beklemek biraz saçma fiyatların düşmesi 1 2 seneyi buluyor bir iki seneye de zaten alacağınız ürün size cazip gelmemeye başlıyor hakzızmıyım.
orası öyle haklısın zaten yarın veya pazartesi gidip alacam cihazı umarım sıkıntı çıkaran bı cıhaz olmaz

• Beğen
Tepkiler: savaza

Üst Alt