byAndroid
Üye
Exynos 7580 cipseti baya iyiymiş ya. Sandığımdan daha iyi çıktıexynos 7580 octa core sm-j700f
Exynos 7580 cipseti baya iyiymiş ya. Sandığımdan daha iyi çıktıexynos 7580 octa core sm-j700f
bide rami 2gb olsa süper olacak. o cihaz muhtemelen multitasking yaparken sıkıntı çıkarıcakExynos 7580 cipseti baya iyiymiş ya. Sandığımdan daha iyi çıktı
Bilmiyorum sıkıntı yaşayan yok ama. A7 de 1.35-1.5 gb arası ram kullanıyormuşbide rami 2gb olsa süper olacak. o cihaz muhtemelen multitasking yaparken sıkıntı çıkarıcak
aşırı fazla ya.neyse j7 ilerde kasma ihtimali epey yüksek. rom desteğide sıfır valla baş gibi kalırız ortadaBilmiyorum sıkıntı yaşayan yok ama. A7 de 1.35-1.5 gb arası ram kullanıyormuş
pil performansı için diğer şeylerden feragat etmemek lazım aslında.Bencede fazla j7 içinde 400-500 mb ram kalıyor diyorlardı. Yeter aslındaaşırı fazla ya.neyse j7 ilerde kasma ihtimali epey yüksek. rom desteğide sıfır valla baş gibi kalırız ortadapil performansı için diğer şeylerden feragat etmemek lazım aslında.
benim s3de zaten exynos 4412 quad core 1.4 ghz işlemci var. overclock ile 1.7 ghz.1.8de reset atıyor ara sıra.
ya tabiki yeterde o cihaza 1050 tl oara verip facebook,instagram ve tapatalk arası multitasking yapamamak kötü olur bence.Bencede fazla j7 içinde 400-500 mb ram kalıyor diyorlardı. Yeter aslında
Onları çok rahat yaparsın. S3 minide bile yapıyordum onlarıya tabiki yeterde o cihaza 1050 tl oara verip facebook,instagram ve tapatalk arası multitasking yapamamak kötü olur bence.
J7 ye 1000 lira vermek vuruk arabaya sifir parası vermek gibi benceya tabiki yeterde o cihaza 1050 tl oara verip facebook,instagram ve tapatalk arası multitasking yapamamak kötü olur bence.
s3 mini bende kullandım şuanki s3den bile daha iyi multitasking performansı sergiliyordu. aynı anda 3-4 uygulama arka plana atıyordu. s3de ise yeniden açılmasini bekliyorsun. ilginç bir durumOnları çok rahat yaparsın. S3 minide bile yapıyordum onları

Aynen s3 te çok büyük ram problemi var. Rom değiştirenlerin ilk sorusu bu romda kaç mb ram boşta kalıyor gibisinden heps3 mini bende kullandım şuanki s3den bile daha iyi multitasking performansı sergiliyordu. aynı anda 3-4 uygulama arka plana atıyordu. s3de ise yeniden açılmasini bekliyorsun. ilginç bir durum![]()

aynen öyle. normal kullanımda sıkıntı olmuyor ama instagram,facebook,tapatalki ayni anda calistiramiyorsun. lmk devreye giriyorAynen s3 te çok büyük ram problemi var. Rom değiştirenlerin ilk sorusu bu romda kaç mb ram boşta kalıyor gibisinden hep![]()
OlurNote 4 alinabilicek en iyi telefon olarak düşünüyorum o zaman. Yaza kadar note 4 fiyatinda düşme olur mu ?
5s belkide 5 hic alinmaz alacaksan 6 al kardesPeki Iphone hakkında ne düşünüyosunuz 5 ve 5S.