N910C Root Sorunu + Odin failed hatası (YARDIM)

Sponsorlu Bağlantılar

muhammedsk538

Üye
    Konu Sahibi
N910C Root Sorunu + Odin failed hatası (YARDIM)
Arkadaşlar N910C 5.1.1 sürümü cihazımı root etmek istedim ne var ki bunun için denemediğim yol kalmadı.Önce twrpyi yükleyip ordan da kernel flashliyacaktim ama twrp yi ne kadar flashlasam da twrp recovery modda açılmıyor eskisi açiliyor...yeniden rom yükle dediler bu sefer de rom flashlarken odin den sürekli failed hatası alıyorum..Odin sürümü güncel etkinleştirme kilidi kapalı usb hata ayıklama açık..drivelar yüklü rom sağlam ama bi türlü yükleyemedim.Yardım ederseniz cok minnettar olurum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: casusrobot

casusrobot

casusrobot

Üye
kardeşim aynı hataya bende düştüm yapman gerek şey 4 parçalı romu indirmek tek parça rom dosyasında hata alırsın 4 parçalı stock rom dosya linkini koydum

kardeşim aynı hataya bende düştüm yapman gerek şey 4 parçalı romu indirmek tek parça rom dosyasında hata alırsın 4 parçalı stock rom dosya linkini koydum

• Beğen
Tepkiler: Fuad199219

Fuad199219

Üye
Ayni Hata bende aliyom. dedigin gibi 4 parca stock romla hata cozulur ? yukleyim deneyim gorum..
abi verdiyin linkde rar icinde 4 parca var. AP parca hecmi 3.5GB nasil olur?

muhammedsk538

Üye
    Konu Sahibi
Ayni Hata bende aliyom. dedigin gibi 4 parca stock romla hata cozulur ? yukleyim deneyim gorum..
yapabildin mi kardaş ?

Fuad199219

Üye
yok. AP parcasinin hecmi 3.5GB die yapmadim.saklamisim bekliyom.sen yapa bildinmi? Sorunu coze bildin?

muhammedsk538

Üye
    Konu Sahibi
Yok yapmadim korluyorum artik brick olacak diye

Fuad199219

Üye
Brick diger model stock failin fleshlersen olur.bu kendi 910c stock brick olmaz.bence

muhammedsk538

Üye
    Konu Sahibi
E flashla o zaman sen ?

Fuad199219

Üye
Abi telefon bende degil o uzden gozluyom. 3-4gune gelicek kardesimde.geldikden sonra flashliyacam

muhammedsk538

Üye
    Konu Sahibi
Flashlayinca yazarsın buraya ?

Fuad199219

Üye
Tabi... yazicam..

casusrobot

casusrobot

Üye
kuzen dosya zaten o boyutta odini actigında ap yazan kısma tıkla ap olan 3,5 gb lik dosyayı seç bl için bl dosyasını cs için cs dosyasını csc için csc dosyasını seçip telefonunu sovland mıodda bagladıktan sonra starta bas işlem 5 dakka sürüyor ap dosyasını seçtiğinde odin yanıt vermiyor ancak sakin ol bekle dosyanın boyutunun büyük olmasından kaynakladıyor yazdıgım gibi yaparsan sorunun düzelir

3,5 gb normal romun boyutu dostum telefon 32 gb sistewmin çalışması için gerekli olan dosyalar o 3,5 gb içerisnde ne bekliyorsun 10 mb lik bir dosya ile stock rom kurmayı mı

Fuad199219

Üye
abi flashladim calisdi bende simdi root yapicam.bakiyim aliniyosa
abi bende alindi calisdi rootda yapdim

muhammedsk538

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyi en kısa zamanda yapacağım bende.

Fuad199219

Üye
Tesekkur konu cok komek oldu

muhammedsk538

Üye
    Konu Sahibi
Mesele sorunu çözmk bence konu misyonunu tamamladı teşkekkürler casusrobot ve fuad gardaşım :)

Fuad199219

Üye
:)

muhammedsk538

Üye
    Konu Sahibi
Kaç gündür farklı pc lerden internetlerden deniyorum bi türlü inmedi dosya indirme hatası veriyor alternatif bir link verenilir misin acaba ?

Fuad199219

Üye
saytina yer var verilen linki copyala 4-5reklam gecince link sorunsuz yuklenicek.ben oyle yapdim

muhammedsk538

Üye
    Konu Sahibi
Ve Nihayet telefonu rootladım hepinize çok teşekkür ederim :) Şimdi sıra geldi rom yüklemeye Dn5 Yüklemeyi dusunuyorum ne dersiniz önerir misiniz ?

Üst Alt