N910C Root Sorunu + Odin failed hatası (YARDIM)

Sponsorlu Bağlantılar

Fuad199219

Üye
ben dedim gibi yukledin ? dn5 note 5 romu? ben note 5 romu yuklemisem.super.cok beyendim.prosta super.
evet DN5 bende de odur.tavsiyye ederik.yuklersen pesman olmarsan

muhammedsk538

Üye
    Konu Sahibi
ben dedim gibi yukledin ? dn5 note 5 romu? ben note 5 romu yuklemisem.super.cok beyendim.prosta super.
evet DN5 bende de odur.tavsiyye ederik.yuklersen pesman olmarsan

Evet 4 parçalı rom u yükledikten sonra oldu.DN5 i yükledim çok memnunum.Ama bazı hatalar var.Arama gelirken cevap verince zil sesi aniden yükseliyor.Buna bi çare buldun mu ?

Fuad199219

Üye
bilmem.onu bende cozemedim.belki yeni versiyada duzeldirler.. android 6 ne zaman geliyo note 4 e?

muhammedsk538

Üye
    Konu Sahibi
Şubatta gelecek miş

Fuad199219

Üye
nese hec inanmiram Subatta gelmegine.hala hic note 5 s6 ya gelmedi.

muhammedsk538

Üye
    Konu Sahibi
Ben şarj sorunu yaşıyorum şarj eskiden daha iyidi

Fuad199219

Üye
evet bencede oyle.bu gun fark etdim.. Sarj tez bitiyo
fark etdim tez isiniyo.

casusrobot

casusrobot

Üye
roota gerek yok vaz geçtim roottan

casusrobot

casusrobot

Üye
evet bencede oyle.bu gun fark etdim.. Sarj tez bitiyo
fark etdim tez isiniyo.

Şarj sorunu bendede var 4.4.4 e düşürüp sonra güncellemeleri telefon kendisi Wifi ile yaparsa tahmini olarak düzelir

Fuad199219

Üye
yok bende DN5 romunda sarj sorunu vardi. Rootdan sonra sarj sorunu yasamadim.DN5den geri dondum simdi guzel.rootlu

seyhan_38

seyhan_38

Üye
Birader eger root atmak istiyosan ve odinden faild veriyorsa bunun sebeb ayarlara gir pesine guvenlige tikla orda Etkinlestirme kilidi var aciksa kapat onu ondan hata veriyor bn kapattim oldu root

metin bozlar

metin bozlar

Üye
Arkadaşlar N910C 5.1.1 sürümü cihazımı root etmek istedim ne var ki bunun için denemediğim yol kalmadı.Önce twrpyi yükleyip ordan da kernel flashliyacaktim ama twrp yi ne kadar flashlasam da twrp recovery modda açılmıyor eskisi açiliyor...yeniden rom yükle dediler bu sefer de rom flashlarken odin den sürekli failed hatası alıyorum..Odin sürümü güncel etkinleştirme kilidi kapalı usb hata ayıklama açık..drivelar yüklü rom sağlam ama bi türlü yükleyemedim.Yardım ederseniz cok minnettar olurum.
Eğer halen çözmediysen cf root var onu kur üzerine twrp root kur ama 2.8.7.0 var ondan başkasını kabul etmiyor.aynı şekilde 6.0.1 e yükle kabul ediyor ama dil ingilizce oluyor twrp de öyle kullanmak zorundasın birde geç açılıyor twrp sistem biçimlendirme yaptığında sanki silmiyor gibi ama aktif kullana biliyorsun

SM-N910C ile uygulamasından gönderildi.

Üst Alt