Galaxy S5 Mini Galaxy S5 Mini SM-G800HQ G800H 5.1.1 lollipop root twrp

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galaxy S5 Mini SM-G800HQ G800H 5.1.1 lollipop root twrp
Samsung S5 mini G800H G800HQ cihazlar için Android 5.1.1 Lollipop yazılım sürümüne uygun kernel twrp root dosyalarıdır.
Gerekli dosyalar aşağıdan indirebilirsiniz.

Odin versiyon 10.7 sürümü kullanabilirsiniz.

Cihazınızı kapatın. Kapattıktan sonra “Güç + Ev (Home) + Ses Kısma” tuşlarına aynı anda basın. Download Mode açılacaktır. Ses açma tuşuna basarak kernel dosyaları yüklemeye devam edin, ardından telefon açıldıktan sonra Güç Home ve ses açma tuşuyla recovery modu açarak super su yüklenmesini yapın tamamdır.

Hayırlı olsun

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: qelbınıj, Dogus Pertez ve cubeyr

kimyaci97

kimyaci97

Üye
Telefon kafayı yiyor kapanıp açılmıyor!

kimyaci97

kimyaci97

Üye
Superuser çalışmadı daha doğrusu önce çalıştı sonra sorun başladı supersu görev yapmadı kapatıp açayım dedim teli bidaha acilmadi

qelbınıj

Üye
alla razı olsun senden inşallah

meosenturc

meosenturc

Üye
Reşwan selamlar, 5.1.1 yapma işleminde sorun olmadı ancak bu twrp yazılımı kurunca boot loop oluyor açılış sesinde kapanıyor telefon. sıfırdan tekrar atıcam stock romu bakalım nedir sorun.

Legends38

Üye
Kardes sana zahmet bunun bir videosunu felan ceksen kernel i odinden flashliyorum sonra twrp den supersuyu flashluyorum telefon brick oluyor reset mi atmam lazim ?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardes sana zahmet bunun bir videosunu felan ceksen kernel i odinden flashliyorum sonra twrp den supersuyu flashluyorum telefon brick oluyor reset mi atmam lazim ?
Arkadaşlar kaynak buradan alınmıştır, dosyalarında değişiklik yoktur, Emin olmak için konuda verilen dosyaları deneyin her iki konu da aynı, öncelikle xda forumda verilen dosyaları deneyin yükleme adımları aynı şekilde.

Bu arada belirtmek isterim ki pek kullanışlı değil, Bir süre kullanıp kaldırdım her yönüyle güzel ama tam oturmamış malum güncellemenin gecikmesinin sebebide şarj sorunu ve bazı buglar, normalde 2015 2. Çeyrekte çıkmış olması gerekirken sadece iki ülkeye geldi ve takılı kaldı. Bir süre daha bekleyip temiz kurulum yapıp keyfini çıkarın bence.

atakanokur

atakanokur

Üye
Arkadaşlar kaynak buradan alınmıştır, dosyalarında değişiklik yoktur, Emin olmak için konuda verilen dosyaları deneyin her iki konu da aynı, öncelikle xda forumda verilen dosyaları deneyin yükleme adımları aynı şekilde.

Bu arada belirtmek isterim ki pek kullanışlı değil, Bir süre kullanıp kaldırdım her yönüyle güzel ama tam oturmamış malum güncellemenin gecikmesinin sebebide şarj sorunu ve bazı buglar, normalde 2015 2. Çeyrekte çıkmış olması gerekirken sadece iki ülkeye geldi ve takılı kaldı. Bir süre daha bekleyip temiz kurulum yapıp keyfini çıkarın bence.
Yapmis olmak icin yapmislar bu romu. Kitkattan avantajlari 0 hicbi getirisi yok aksine performans dusuyor.

asadas74

asadas74

Üye
Telefon sürekli kendiliğinden açılıp kapanıyor. Root çalişmiyor

Üst Alt