Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bugün Microsoftun Windows 10 cihazlar etkinliği var değil mi? @papakudioflu

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
cihazı 2 defa 8.1 den güncelledim, iki defa da w10 da sıfırladım ancak hiç düzelmedi. önceki yapıya gore batarya kötü durumda. Umarım final böyle olmaz...

afwerker

afwerker

Üye
cihazı 2 defa 8.1 den güncelledim, iki defa da w10 da sıfırladım ancak hiç düzelmedi. önceki yapıya gore batarya kötü durumda. Umarım final böyle olmaz...
Bu yapıda batarya güzeldi 1520'de ama bu aralar baya bi ısınmadan kaynaklı bataryayı tüketir oldu. bende durum böyle

gkhntlbs

Üye

verdiğim linke bakabilirmisiniz?

salihoglu1

Üye
Şaka gibi, ekran görüntüsü alınamıyor, l820.Sizde de aynı saçmalık var mı?

YkPkY

YkPkY

Üye
Aylardır forumda kendimi paralıyorum bu sorun için.
Daha önce defaatle gündeme getirmiştim.
Maalesef bazı modellerde (Lumia 920, 820, 925 vb) böyle bir saçmalık var.
Telefon ekranı karardığında mobile hotspot bağlantısını kesiyor.
Hal böyle olunca kilit ekranı süresini sınırsız yapmak zorunda kalıyoruz.
Aptallığın daniskası...
Bunu defalarca twitter'dan Gabe yazdım ama gördü mü yada ilgilendi mi bilmiyorum.
Sorunun giderilip giderilmeyeceğini önümüzdeki bir iki yapı içerisinde ancak görürüz.

Öyle bi sorun yok bende arkadaşlar.daha az önce 2 saatlik film izledim laptopu bağlayarak.kopma dahi yok :)

mTalk'tan 920 gönderdi

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
En son preview kullanmıyor diye biliyorum ben :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kamil5028347
emz

emz

Üye
En son preview kullanmıyor diye biliyorum ben :D
:ehe :D Ben de :D
Abi geçtiyse de mesajın araya kaynamış:D
Baya yol hala sorunlar sorunlar dertler yalanlar gelecekmiş ler olacakmışlar yapacakmışlar falan yani geriye dönüp baktığımda pek değişen birşey yok altı üstü 4 - 5 özellik görünümde süslemeler var gerisi icraat yok hep umut hep umut ilk wp cihazım tarih oldu son cihazımda tarih oldu hala değişen elle tutulur bir mevzu yok neyse wp yi aramıyorum da demiyorum tabiki arıyorum ama en azından sorunsuz kullanmak var birde sürekli sorunla uğraşmak çözüm sunulmaması gibi olaylar var bak sadece lumia 930 2 hat yedim sırf internet kopmasından ms de sorunu anlatmadığım adam kalmadı tam 8 ay dilek olay sonuç? Yok ama aynı hatlar başka sistemde sorunsuz hatta roket gibi demekki birşeyler ters bir yer yapılıyor başka yer bozuluyor böyle nereye kadar..
Gelişmedi yalan olur daha önce de dedim hala diyorum sistem sıfırdan evrimin kanıtı :) Ncs İle lütfen cihazınızı 8.0 ilk wp sürümünü kurun flash atın. Sonra denim hatta wm 10 a kadar çıkan her sürün güncelle dedikçe gelecek kuracak. Mağazayı bir kenara koyun sürümleri tek tek kullanmaya başlayın. Elinizde eski lumia varsa eğer sürümü en eskiye kadar gider. X20 serisi yani :) bi deneyin bakalım neler olmuş görün:oke: Ama sistem hala tam değilistesi hala çıldırtıyor derseniz evet. Ama gelişmemiş haksızlık gibi geldi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile'ın da ömrü kısa sürdü. Destek 8 Ocak 2019'da bitiyormuş :hih:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

skynet

Üye
Win10 ile ilgili uygulamalarda güncellenmez oldu

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

Kendi kafalarına sıkıyorlar, bize teknoloji mi yok çokta tın, valla kafaya bi eserse evi komple dandroid yada ötekiyle donatırım keyfim bilir ms kim oluyor :)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Windows 10 tüm platformlar için son olmayacakmıydı ve bu sistemi sürekli güncellemelerle destekleyeceklerdi diye hatırlıyorum

mTalk'tan gönderildi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kendi kafalarına sıkıyorlar, bize teknoloji mi yok çokta tın, valla kafaya bi eserse evi komple dandroid yada ötekiyle donatırım keyfim bilir ms kim oluyor :)
İyi de Windows Phone 8.1 de 36 aydı bu da aynı :)

Windows 10 tüm platformalar için son olmayacakmıydı ve bu sistemi sürekli güncellemelerle destekleyeceklerdi diye hatırlıyorum

mTalk'tan gönderildi
Evet, Windows 11 olmayacak. Windows artık bir hizmet.
Mesela Windows Phone 8.1 desteği bile daha 11/07/2017 tarihinde kesilecek.

Son düzenleme:
Lumiance

Lumiance

Üye
4 sene destek süresi gayet uzun bence

• Beğen
Tepkiler: Sensation
serinaga

serinaga

Üye

Microsoft PC ortamı zannetti galiba mobil platformu :kop2: Yahu arkadaş kalkıpta ben şu tarihe kadar destek veririm dersen telefonlarda kim alır bu telefonları ya da işletim sistemini :allalla: Şahsen kendi fikrimi söyleyeyim L950 alma düşüncemi bir daha gözden geçirmem gerektiğini hatırlattılar sağolsunlar :)

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft PC ortamı zannetti galiba mobil platformu :kop2: Yahu arkadaş kalkıpta ben şu tarihe kadar destek veririm dersen telefonlarda kim alır bu telefonları ya da işletim sistemini :allalla: Şahsen kendi fikrimi söyleyeyim L950 alma düşüncemi bir daha gözden geçirmem gerektiğini hatırlattılar sağolsunlar :)

Öyle bir şey yok. Windows 10 Mobile tanıtılmadan önce de destek Windows Phone 8.1'in 2017'de bitecek deniyordu ama gördüğümüz üzere 2019'a çıktı. Örneğin 920'yi düşünün. 2012 sonlarında çıktı ama desteği 2019'da bitecek görünüyor, ilerisi var mı bilmem :ehe

• Beğen
Tepkiler: Lumiance
serinaga

serinaga

Üye
Öyle bir şey yok. Windows 10 Mobile tanıtılmadan önce de destek Windows Phone 8.1'in 2017'de bitecek deniyordu ama gördüğümüz üzere 2019'a çıktı. Örneğin 920'yi düşünün. 2012 sonlarında çıktı ama desteği 2019'da bitecek görünüyor, ilerisi var mı bilmem :ehe

920 için tamam, ama eğer 950'de 2019 ise düşündürücü, artık 2016 sayılırız, 4 yıldan az bir zaman, hoş telefon 4 yıl dayanır mı oda ayrı bir konu, ama peşinen süre vermesi yeni kazanacağı müşteri kitlesini düşündürür sanırım. Zaten yeni yeni bir şeyler çıkmaya başladı ...

Üst Alt