Bu yapıda batarya güzeldi 1520'de ama bu aralar baya bi ısınmadan kaynaklı bataryayı tüketir oldu. bende durum böylecihazı 2 defa 8.1 den güncelledim, iki defa da w10 da sıfırladım ancak hiç düzelmedi. önceki yapıya gore batarya kötü durumda. Umarım final böyle olmaz...
Şaka gibi, ekran görüntüsü alınamıyor, l820.Sizde de aynı saçmalık var mı?
Aylardır forumda kendimi paralıyorum bu sorun için.
Daha önce defaatle gündeme getirmiştim.
Maalesef bazı modellerde (Lumia 920, 820, 925 vb) böyle bir saçmalık var.
Telefon ekranı karardığında mobile hotspot bağlantısını kesiyor.
Hal böyle olunca kilit ekranı süresini sınırsız yapmak zorunda kalıyoruz.
Aptallığın daniskası...
Bunu defalarca twitter'dan Gabe yazdım ama gördü mü yada ilgilendi mi bilmiyorum.
Sorunun giderilip giderilmeyeceğini önümüzdeki bir iki yapı içerisinde ancak görürüz.

O nasıl oldu?Öyle bi sorun yok bende arkadaşlar.daha az önce 2 saatlik film izledim laptopu bağlayarak.kopma dahi yok
mTalk'tan 920 gönderdi

belki iOS platformundan portlayacaklardır?İlk başta video izleme özelliğini verirler scorp çekme özelliği için android gibi bayağı bekletirler
mTalk'tan gönderildi

En son preview kullanmıyor diye biliyorum ben![]()
Ben de 

Gelişmedi yalan olur daha önce de dedim hala diyorum sistem sıfırdan evrimin kanıtıBaya yol hala sorunlar sorunlar dertler yalanlar gelecekmiş ler olacakmışlar yapacakmışlar falan yani geriye dönüp baktığımda pek değişen birşey yok altı üstü 4 - 5 özellik görünümde süslemeler var gerisi icraat yok hep umut hep umut ilk wp cihazım tarih oldu son cihazımda tarih oldu hala değişen elle tutulur bir mevzu yok neyse wp yi aramıyorum da demiyorum tabiki arıyorum ama en azından sorunsuz kullanmak var birde sürekli sorunla uğraşmak çözüm sunulmaması gibi olaylar var bak sadece lumia 930 2 hat yedim sırf internet kopmasından ms de sorunu anlatmadığım adam kalmadı tam 8 ay dilek olay sonuç? Yok ama aynı hatlar başka sistemde sorunsuz hatta roket gibi demekki birşeyler ters bir yer yapılıyor başka yer bozuluyor böyle nereye kadar..
Ncs İle lütfen cihazınızı 8.0 ilk wp sürümünü kurun flash atın. Sonra denim hatta wm 10 a kadar çıkan her sürün güncelle dedikçe gelecek kuracak. Mağazayı bir kenara koyun sürümleri tek tek kullanmaya başlayın. Elinizde eski lumia varsa eğer sürümü en eskiye kadar gider. X20 serisi yani
bi deneyin bakalım neler olmuş görün
Ama sistem hala tam değilistesi hala çıldırtıyor derseniz evet. Ama gelişmemiş haksızlık gibi geldi 

Kendi kafalarına sıkıyorlar, bize teknoloji mi yok çokta tın, valla kafaya bi eserse evi komple dandroid yada ötekiyle donatırım keyfim bilir ms kim oluyorWindows 10 Mobile'ın da ömrü kısa sürdü. Destek 8 Ocak 2019'da bitiyormuş
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İyi de Windows Phone 8.1 de 36 aydı bu da aynıKendi kafalarına sıkıyorlar, bize teknoloji mi yok çokta tın, valla kafaya bi eserse evi komple dandroid yada ötekiyle donatırım keyfim bilir ms kim oluyor![]()

Evet, Windows 11 olmayacak. Windows artık bir hizmet.Windows 10 tüm platformalar için son olmayacakmıydı ve bu sistemi sürekli güncellemelerle destekleyeceklerdi diye hatırlıyorum
mTalk'tan gönderildi
Windows 10 Mobile'ın da ömrü kısa sürdü. Destek 8 Ocak 2019'da bitiyormuş
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yahu arkadaş kalkıpta ben şu tarihe kadar destek veririm dersen telefonlarda kim alır bu telefonları ya da işletim sistemini
Şahsen kendi fikrimi söyleyeyim L950 alma düşüncemi bir daha gözden geçirmem gerektiğini hatırlattılar sağolsunlar 
Öyle bir şey yok. Windows 10 Mobile tanıtılmadan önce de destek Windows Phone 8.1'in 2017'de bitecek deniyordu ama gördüğümüz üzere 2019'a çıktı. Örneğin 920'yi düşünün. 2012 sonlarında çıktı ama desteği 2019'da bitecek görünüyor, ilerisi var mı bilmemMicrosoft PC ortamı zannetti galiba mobil platformuYahu arkadaş kalkıpta ben şu tarihe kadar destek veririm dersen telefonlarda kim alır bu telefonları ya da işletim sistemini
Şahsen kendi fikrimi söyleyeyim L950 alma düşüncemi bir daha gözden geçirmem gerektiğini hatırlattılar sağolsunlar
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Öyle bir şey yok. Windows 10 Mobile tanıtılmadan önce de destek Windows Phone 8.1'in 2017'de bitecek deniyordu ama gördüğümüz üzere 2019'a çıktı. Örneğin 920'yi düşünün. 2012 sonlarında çıktı ama desteği 2019'da bitecek görünüyor, ilerisi var mı bilmem![]()