Sadece windows phone Hub sitesinden indirebiliyorsun ******* versiyonlarınıakrdaşlar pcden mağazadaki uygulamaları bedava indirebilceğimiz bi yöntem varmı baya ararstırdım hiçbişi yok en azından w10 için belkı sızın bılgınız vardır
Tam olarak bu şekilde.
Aslında Microsoft bir şeyi çok iyi yapıyor. Cihaz bazlı güncelleme yerine sistem bazlı güncelleme desteği sağlıyor. Misal Lumia 520 için ne kadar güncelleme desteği sağlanabilir. Yani çıkışından beş sonra Lumia 520'ye güncelleme vermek zorunda olduğunuzu düşünsenize! Ne yapacaksınız sistemi ona göre geliştireceksiniz. Bu da sistemin gelişen teknoloji ve ihtiyaçlar dahilinde yerinde sayması demek. Ama tutmuş Windows 10 Mobile güncellemesi üç boyunca destek alacak demiş. Bu sayede Windows 10 Mobile güncellemesi alacak cihazlarda üç yıl boyunca bu desteğe dahil edilmiş oluyor.
Bu noktadan sonra 2019 yılında Microsoft, mevcut Lumia cihazlarına güncelleme desteği vermezse herhalde kimsenin itiraz etme lüksü olmaz. Dile kolay Lumia 920 ve Lumia 820 tam 7 yıl boyunca güncelleme desteği almış olacak. Benim evde üç yıllık bir telefonum var mağazadan Whatsapp yüklenmiyor![]()

Lumia 950 ve 950XL w10m ile geldiği için yayınlanmaya başladı olarak kabul ediyorlar galiba.Microsoft Türkiye neyin kafasını yaşıyor? Kasım ayında yayınlanmaya başladı diyor. Hiçbir model için yayınlanmadı daha
İki modelde Türkiyede yok?Lumia 950 ve 950XL w10m ile geldiği için yayınlanmaya başladı olarak kabul ediyorlar galiba.
Diğer cihazların ilk bölümü içinse Aralık ayında başlayacak.

Zaten cümlenin başında Türkiye dememiş ki.İki modelde Türkiyede yok?![]()
Windows 10 Mobile'ın yaşam döngüsü 16 Kasım'daki AT&T lansmanı ile başladığı için Windows 10 Mobile güncellemesini Kasım ayında başlamış sayıyorlar.Lumia 950 ve 950XL w10m ile geldiği için yayınlanmaya başladı olarak kabul ediyorlar galiba.
Diğer cihazların ilk bölümü içinse Aralık ayında başlayacak.
Aslında o kadar gerideyiz ki. Tek teselli sistem stabilitesi. Oda sadece sistem. Ama oda efsane oluyor gibi. Yükleniyor yazılarıyla boğuşur oldum 8.1 deDiğer platformlardaki Facebook Messengeri görünce bizdeki ne kadar yavan kalıyor .Arkadaşda note 2 vardı öyle kurcalayayım dedim biri yazdı hoop bir yuvarlak belirdi ekranda tıkladı çat yazışma ekranı yazdı ve çıktı yuvarlağıda ekranın aşşağısına salladı peh dedim kendi kendime
Symbian cihazlarda ki uyguama gibi. Açıyorsun yukarda bağlanıyor-senkronize oluyor ibaresi çıkıyor. Şaka gibi sanki 2003 yılındayızFacebook Messenger konusundaki eleştiriye katılmamak elde değil.
Platformun kuşkusuz en berbat uygulaması.
Hani bazı uygulamalarda ufak tefek farklar var tamam da, Messenger resmen rezalet ötesi...
Cilalı taş devri uygulaması....
Sonunda!Az önce gelen güncelleme ile HERE Maps tekrar çalışmaya başladı![]()