Rygebin
Üye
Farklılıklar var diyebilirim . Ama aşırı da değil tabii.Ie nin devami gibi mi. Yoksa daha farkli bir tarayici mi?
Farklılıklar var diyebilirim . Ama aşırı da değil tabii.Ie nin devami gibi mi. Yoksa daha farkli bir tarayici mi?
Ntv bile benden iki gün sonra yazmış bu haberiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@papakudioflu Abi bu haberin doğruluğu nedir? Sana gelen bi bilgi var mı bununla ilgili.

İyi de patentleri dahil her şeyi satmamış mıydı bunlar Microsoft'a? Kaldı ki Microsoft Nokia'yı satın alırken isim hakkını da satın almadı mı?Ntv bile benden iki gün sonra yazmış bu haberi
Nokia C1’e Ait Olduğu İddia Edilen Yeni Bir Görsel Sızdırıldı - MaxiCep
anlaşmanın bitmesine az kaldı demek ki arka planda hazırlıklar yapılıyor, sözleşme bittiğinde Nokia eski değerini bir şekilde kazanmak istiyorİyi de patentleri dahil her şeyi satmamış mıydı bunlar Microsoft'a? Kaldı ki Microsoft Nokia'yı satın alırken isim hakkını da satın almadı mı?
Şu an genel sorun. Herkeste böyle. Yakında düzelir.dostlar yeri değil cidden özür diliyorum fakat bir sualim olacak sizlere,ben yeni lumia 830 aldım fakat l925'de karşılaşmadığım bir hata alıyorum. hata şu ki mağaza da bazı kategorilere giriyorum sonuç yok diyor. mesela popüler ücretsiz oyunlar diyorum sonuç yok dedi, popüler ücretsiz uygulamalar diyorum orada da 30 tane uygulama falan çıkıyor. sizde karşılaştınız mı bu hata ile? ne yapmalıyım? tavsiyeleriniz neler?
umumi ise o zaman beis yok sağolun bunu niçin yaptıklarını da anlamış değilim ayrıcaŞu an genel sorun. Herkeste böyle. Yakında düzelir.
Yabancı sitelerde haber olarak verildi.Wp 8.1 mağazasında sıkıntı var.Hızlı bağlantılar kısmında herhangi bir kategoriye basınca sonuç yok diyor.Arkadaşımın 535inde de aynı sorun var.
8.1 deki dinamik kilit ekranı uygulamasının tam adı neydi bir tane daha vardı microsoft'un kendi uygulaması beta olan hani bilen varsa yazarmı
acaba 8.1 de gözüküyor mu windows 10 pc ve mobilde gözükmüyor, bu arada bir tane daha vardı harita falan ekleniyordu onun adı neydiLive lockscreen beta olması lazım ama mağazada yok
mTalk'tan gönderildi
acaba 8.1 de gözüküyor mu windows 10 pc ve mobilde gözükmüyor, bu arada bir tane daha vardı harita falan ekleniyordu onun adı neydi
Scorp yakında Windows platformu içinde yayınlanacak.