İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Peki dostum hala opera tarayici gelmedi mi.Yapacaklarini soylemislerdi.

endera

Üye
Arkadaslar brnde yezz billy 4.7 model winphone var. acaba buna turkce destekli win 8.1 nasil rom atarim

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Swarm'da birkaç gündür sorun yaşıyorum. Arkadaş ekleyemiyorum. Ekle butonuna basınca sol üst köşedeki mobil veri ve wifi simgelerinde bir ok beliriyor. Sorunun kaynağı nedir bilemiyorum. Kaldırdım yeniden kurdum durum yine aynı. Bilgisi olan var mı?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

@papakudioflu Abi bu haberin doğruluğu nedir? Sana gelen bi bilgi var mı bununla ilgili.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
İyi de patentleri dahil her şeyi satmamış mıydı bunlar Microsoft'a? Kaldı ki Microsoft Nokia'yı satın alırken isim hakkını da satın almadı mı?
anlaşmanın bitmesine az kaldı demek ki arka planda hazırlıklar yapılıyor, sözleşme bittiğinde Nokia eski değerini bir şekilde kazanmak istiyor

HAM ZA

HAM ZA

Üye
dostlar yeri değil cidden özür diliyorum fakat bir sualim olacak sizlere,ben yeni lumia 830 aldım fakat l925'de karşılaşmadığım bir hata alıyorum. hata şu ki mağaza da bazı kategorilere giriyorum sonuç yok diyor. mesela popüler ücretsiz oyunlar diyorum sonuç yok dedi, popüler ücretsiz uygulamalar diyorum orada da 30 tane uygulama falan çıkıyor. sizde karşılaştınız mı bu hata ile? ne yapmalıyım? tavsiyeleriniz neler?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
dostlar yeri değil cidden özür diliyorum fakat bir sualim olacak sizlere,ben yeni lumia 830 aldım fakat l925'de karşılaşmadığım bir hata alıyorum. hata şu ki mağaza da bazı kategorilere giriyorum sonuç yok diyor. mesela popüler ücretsiz oyunlar diyorum sonuç yok dedi, popüler ücretsiz uygulamalar diyorum orada da 30 tane uygulama falan çıkıyor. sizde karşılaştınız mı bu hata ile? ne yapmalıyım? tavsiyeleriniz neler?
Şu an genel sorun. Herkeste böyle. Yakında düzelir.

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
.

Son düzenleme:
Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Wp 8.1 mağazasında sıkıntı var.Hızlı bağlantılar kısmında herhangi bir kategoriye basınca sonuç yok diyor.Arkadaşımın 535inde de aynı sorun var.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Wp 8.1 mağazasında sıkıntı var.Hızlı bağlantılar kısmında herhangi bir kategoriye basınca sonuç yok diyor.Arkadaşımın 535inde de aynı sorun var.
Yabancı sitelerde haber olarak verildi.
MS'den kaynaklı geçici bir sorun.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
8.1 deki dinamik kilit ekranı uygulamasının tam adı neydi bir tane daha vardı microsoft'un kendi uygulaması beta olan hani bilen varsa yazarmı

kamil5028347

kamil5028347

Üye
8.1 deki dinamik kilit ekranı uygulamasının tam adı neydi bir tane daha vardı microsoft'un kendi uygulaması beta olan hani bilen varsa yazarmı

Live lockscreen beta olması lazım ama mağazada yok

mTalk'tan gönderildi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Live lockscreen beta olması lazım ama mağazada yok

mTalk'tan gönderildi
acaba 8.1 de gözüküyor mu windows 10 pc ve mobilde gözükmüyor, bu arada bir tane daha vardı harita falan ekleniyordu onun adı neydi

kamil5028347

kamil5028347

Üye
acaba 8.1 de gözüküyor mu windows 10 pc ve mobilde gözükmüyor, bu arada bir tane daha vardı harita falan ekleniyordu onun adı neydi

Tetra lockscreen

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Scorp yakında Windows platformu içinde yayınlanacak.

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve kaygisiz43
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Scorp yakında Windows platformu içinde yayınlanacak.

İlk başta video izleme özelliğini verirler scorp çekme özelliği için android gibi bayağı bekletirler

mTalk'tan gönderildi

Üst Alt