zaakaan
Üye
Ben faturalı hattım olmadığından operatörden alamamıştım aldığım dönem. Şimdi alabilirim ama, sonucu görelim düşüneceğim ama telefonum ilk gün ki gibi geri gelirse sıkıntı yok, değiştirmem. Insider'a kayıt olduğum günden beridir sıkıntı yaşıyorum. 8.1'e döndüm, sıfırladım yine devam etti sorun. Sorunu halletsinler değişim olmamasına razıyım ben.Hafi bakalım inşallah.
Aslında operatörler telefonu (kutusuyla) alıp istediğin telefona indirim yaparak sahip olma imkanı tanıyorlar.
Mesela Vodafone bana bu teklifi sundu. Servis muhabbeti olmazsa bu şekilde deneyeceğim artık. x)
Mikrodalga fırında ısıtılarak gönderildi.

Tabiiki öyle demem biliyorum tam olarak tanıtılmadığını ama yani lumia 1520 den bu yada 2 3 yıl bekletmiş, az daha bekletip s820 ile çıkarsaymış. Lg g2 ile lumia 1520 aynı işlemci olmasına rağmen lg g2 1520 den 2 kat daha iyi performans veriyor oyunlarda. Kötülemiyorum kesinlikle, bende lumia aşığıyım. Sadece 6 aya kadar inşallah 820 li bir telefon çıkarırda alırım. Üniverste sınavına hazırlandığım için lumia 1520 mi sattım ve tekrar sınavlardan sonra lumia ile devam etmek istiyorum. Babamda s6 edge var, 3 4 ay önce aldı. Ben ondan neredeyse bir sene sonra daha yeni telefon alacağım, ve aldığım telefonunda s6 edgeden daha iyi performans vermesini istiyorum