Dr.Watson
Üye
Hifi dac ne demek oluyor bilgi versen hocamHifi dac çiplerinin kralları olan sabre 9018 ve sabre 9602 mevcut V10'da.
Yani V10 şuan çok üst düzey bu konuda.
Hifi dac ne demek oluyor bilgi versen hocamHifi dac çiplerinin kralları olan sabre 9018 ve sabre 9602 mevcut V10'da.
Yani V10 şuan çok üst düzey bu konuda.
Yani ne anlama gelmis oluyor bu ?????Cihazda yüksek hassasiyetli 32 bit ses çipleri kullanılıyor diyebiliriz kısaca.
Arkadaşında dediği gibi kıyaslama açısından koydumHayirli olsun gule gule kullan hacim yanliz ekledigin ilk 2 resimde flas bellek var nedemek anlamadim ???
iPhone 6+ ile kıyaslandığında müzik kulaklıl ve hoparlör kalitesi konusunda nasıl buldunuz? Bu soru benim için ciddi önem arz ediyor. Hayırlı olsun bu arada.
(Bu cihazı tercih etmemdeki önemli faktörlerden biri HIFI DAC ses çipiydi) standart kulaklıkta pek bir fark yok Monster N Plus kulaklıkta Hifi dac 24 bit 192khz kodlanmış şarkılarda çok önemli farklılıklar gösteriyor dediğim gibi standar kulaklıklarda çok büyük bir farklar yok aralarında cihazın kendi hoparlörleri iphone 6 orta seslerde daha başarılı yüksek frekanslarda v10 daha başarılı (V10 daha tiz sesler veriyor)Supermis hoca ilerde oyun performansi ısınma bunlarida yazarsinArkadaşında dediği gibi kıyaslama açısından koydum
Flac sever olarak(Bu cihazı tercih etmemdeki önemli faktörlerden biri HIFI DAC ses çipiydi) standart kulaklıkta pek bir fark yok Monster N Plus kulaklıkta Hifi dac 24 bit 192khz kodlanmış şarkılarda çok önemli farklılıklar gösteriyor dediğim gibi standar kulaklıklarda çok büyük bir farklar yok aralarında cihazın kendi hoparlörleri iphone 6 orta seslerde daha başarılı yüksek frekanslarda v10 daha başarılı (V10 daha tiz sesler veriyor)
Edit: Hoparlör sesi yüksekliği G4 V10'dan daha yüksek ve daha kaliteli geldi bana.
Modern combat 5 oynuyorum G4 de ama cihazı şarja takıyorum kafa kafaya yetiyor en azından şarj azalmıyorSupermis hoca ilerde oyun performansi ısınma bunlarida yazarsin
ısınma tabiki oluyor ama henüz bir sorun olmadı zaten sistem sorun oluşmasına müsade etmez kendini kapatır
V10da fırsat bulursam kurup dener sizlerle paylaşırım.V10 da baya isinma var diyorsun peki edge ve 3g int girip dolasmada isinma nasil oluyor muV10da 15.20.oynadıgında kamaranın akasında ısınma baya var
Evet ama edgede okadar yok g4 tede okadar ısınma görmedim.v10.kulanıyorsan biraz oyun oyna ısındıgı göreceksin.oynadıgım oyunda okey oyunu.m9.dada aynı.ısınma oluyorduV10 da baya isinma var diyorsun peki edge ve 3g int girip dolasmada isinma nasil oluyor mu
Yorumlarini bekliycezBugün V10'u inceledim. Kenar malzeme harika bir his yaratıyor elinizde iPhone'da ki gibi elimden kayma olmadı. Arka malzeme bence cam malzemeden çok daha kaliteli ve sağlam hissi yaratıyor. Gelecek hafta içerisinde cihazı alacağım bende inşallah. Kısaca telefon fu ll+fu ll![]()
Hocam deneme bilgileri bekliyoruzModern combat 5 oynuyorum G4 de ama cihazı şarja takıyorum kafa kafaya yetiyor en azından şarj azalmıyorısınma tabiki oluyor ama henüz bir sorun olmadı zaten sistem sorun oluşmasına müsade etmez kendini kapatır
V10da fırsat bulursam kurup dener sizlerle paylaşırım.
Ewet aynen öyleTelefonu alan arkadaşlardan artıları ve eksilerini ayrıntulayan güzel bir inceleme bekliyoruz.
Başlıkla alakasız çok mesaj ve ayrı ayrı özelliklerden bahsedilmiş ama sanırım foruma katılan herkesin güzel bir kullanıcı inceleme beklentisi vardır sanıyorum. Özellikle 3g ve wifi ile ekran parlaklığını belirterek ekran süresini belirtirse ilgilenen çok kişiye yardımcı olmuş olur.
Almaktan vazgeçtim, G5'e kadar elimde mevcut olan cihazın yeterli olduğunu düşünüyorum.Yorumlarini bekliycez