xposed freamework ile wanamligt modulu ile gravitybox modulu istedigin renk ve degisikligi yapabilirsinArkadaşlar bu romun sevmediğim tek yanı pil simgesi ve mobil veri ok işaretlerinin beyaz olması gıcık oluyorum bunu farklı renge çevirme imkanı varmı
kartal kardeş sen bu romu kurarken nasıl kuruyosun stock tarzımı yok s5 tarzımı bide s5 phone sms kuruyomusun ya ben kurucamda hangisi daha stabil bilemiyorum bana yardımcı olursan sevinirimxposed freamework ile wanamligt modulu ile gravitybox modulu istedigin renk ve degisikligi yapabilirsin
ben stock kurdum,sana kalmis yanikartal kardeş sen bu romu kurarken nasıl kuruyosun stock tarzımı yok s5 tarzımı bide s5 phone sms kuruyomusun ya ben kurucamda hangisi daha stabil bilemiyorum bana yardımcı olursan sevinirim
hmm peki stock kurunca kilit ekranın mesaj gözükmüyor bide sendede öyle mi eğer s5 phone seçmezsen eğerben stock kurdum,sana kalmis yani
sen soyleyince bende biraz once s5 sms phone kurdum [emoji4]hmm peki stock kurunca kilit ekranın mesaj gözükmüyor bide sendede öyle mi eğer s5 phone seçmezsen eğer
evet gozukmiyorhmm peki stock kurunca kilit ekranın mesaj gözükmüyor bide sendede öyle mi eğer s5 phone seçmezsen eğer
romu kurduktan sonra bu gibi ozelliklerin istediginizi parca parca yukleyebiliyosunuzikon renk deģiştiremedim yeniden rom yüklemek zorunda kaldım bende stock kurdum sadece klavye S5 seçtim
S5 sms phone nasısen soyleyince bende biraz once s5 sms phone kurdum [emoji4]
S5 sms phone iyimisen soyleyince bende biraz once s5 sms phone kurdum [emoji4]
kurmaya gere yok ozaman şuan memnunums5 phone iyi ama arka planda çalışıyor hep bide kasma oluyor bazen aramalarda
Kasmayan buldum derken? Bizimle de paylaşır mısın ?aynen ben kasmayan buldum bide romdaki aromayı kaldırdım romu yeniden yarattım bakalım nasıl olacak![]()
kardeş denedim olmadı durduruldu ahtası aldım malesef ama bulursam başka olursa sizinlede paylaşırımKasmayan buldum derken? Bizimle de paylaşır mısın ?
Dostum agni kernel yukledim son surum olan v5.9.6r3 u ram ekranini actigimda 831 degilde 828 toplam ram gosteriyor ayrica bu knock on olayinda tek tiklamayla ekran aciyor bunu cift tiklama yapabiliyoz mu?ramden feragat ediyor evet ama guzelde oldu s5 mod sms ,biraz deneyelim olmazsa stock moda donerim