Güncllmenn ayrıntısı ne?Polonya orjinal romu kullananlar bi güncelleme kontrolü yapsın yeni güncelleme yayınlanmış
Model SM-N910C
Model name GALAXY Note 4
Country Poland
Version Android 5.1.1
Changelist 6035384
Build date Thu, 29 Oct 2015 23:32:39 +0000
Product code XEO
PDA N910CXXU2COJ5
CSC N910COXA2COJ5
ben henüz yüklemedim fırsatım olmadıGüncllmenn ayrıntısı ne?
Aynen bendede reset sorunu var5.1.1 de reset sorunu yaşayan var mı? Birde ön kameraya parmağımı koyduğumda yukarıdan aşağı hafif görünen ve sürekli yer değiştiren çizgiler görebiliyorum. Bu sorunları yaşayan var mı?
Bana hala geln birşey yokben henüz yüklemedim fırsatım olmadı
Bana da gelmedi. Tr romu yüklü. Acaba bu güncelleme reset sorununu ortadan kaldırmışmıdırBeyler 1 hafta önce türkiye romunun üstüne polonya romu attım ama format atmadm. Şimdi güncelleme herkese gelmiş bana gelmedi acaba format atsam banada gelr mi?
Csc kodu XEO ise gelir TUR koduna gelmez.Beyler 1 hafta önce türkiye romunun üstüne polonya romu attım ama format atmadm. Şimdi güncelleme herkese gelmiş bana gelmedi acaba format atsam banada gelr mi?
Ben şuan kullanıyorum gayet güzel,hızlı fakat batarya konusunda mükemmel diyemeyeceğim.Özelleştirme açısından tatmin edici.Googy max kernel kullanıyorum ve memnunum.Tek bir sorunu var temalar kısmında temayı seçince status bar temadan etkilenmiyor.Rengini vs kendiniz ayarlamanız gerekiyor.Onun dışında gayet güzel tavsiye ederim.Sixperience v4 romu yükleyen varmı yükleyen varsa yorumlarını alabilirmiyiz