muammersefa
Üye
HTC Droid Dna Parça Siparişi
Merhaba arkadaşlar.Cihazımı biraz hor kullandığım için yıprandı ve bozuldu.Sorunlarım şunlar: cihazın ses açma,kapama ve güç düğmesi koptu bu problemi şu şekilde çözebiliyorum aliexpresste telefonum için batarya kapakları var satıcısına mail atıp sorunumu belirttim ve kapakta ses açma kapama tuşları ve güç düğmesinin entegre edildiğini söyledi.İkinci olarak cihazımın hoparlörü cızırtılıydı bende aklımı seveyim arka kapağı açıp hoparlörü kopardım çünkü kötü bi ses geliyordu.Şuan hiç çalışmıyor.Hoparlörüde aliexpress den alıp burda taktırmak istiyorum.Üçüncü olarak cihazımı Amerikadan aldım.Türkiye'ye geldiğimde haliyle kaydettirmem gerekti ama uğraşmadım 15 liraya imei attırdım.Cihazı bi süre dediğim başka sorunlarla kullandım ama sim ile ilgili bugüne kadar hiç sorun olmadı.Geçenlerde telefona orjinal romunu yükledim ve sim görmemeye başladı.Kurulum ekranında sim istiyor simi takıyorum görmüyor çıkarınca da lütfen sim kartınızı takın uyarısı beliriyor takıyorum uyarı gidiyor ama sim yine görmüyor.Bunun imei ile ilgili olabileceğini düşündüm.Sizce öylemidir? Ayrıca alacağım parçaların linklerini alta koyacağım kontrol edip parçaların uyup uymayacağını söylerseniz sevinirim.
Arka Kapak:
Hoparlör:
veya
Arka Kapak:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hoparlör:
veya