Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
şu odaklanma olayını çözemediler gitti. bende1520 ile demin akvaryumdaki balıkları çektim. telefon odaklanacak diye hiç birşey net olmadı nerdeyse. Sürekli odaklanmaya çalışıyor.

edit:
Bir de 950 xl OIS donanımsal olarak yok diye duydum doğru mu?
1520 de donanımsal olarak mevcut ama ayarlarsa yazılımsal olarak ayar konulmuş. Bu açılınca donanım devreye giriyor mu?
yanlış 5 yönlü ois teknolojisi var 1520 de 3 yönlüydü yani daha gelişmişi ayrıca birde yazılımsal olarakta ayar mevcut isterseniz aç kapa şeklinde kontrol edilebiliyor

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

volumezoom

volumezoom

Üye
Lumia 950 xl de ne tür bir kamera var sorusunun cevabı:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Düşük ışıkta 4K video performansı:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

sahanemir

sahanemir

Üye

Bu ve bundan iyi camerası varsa bence yeter de artar diyorum bu resimi bugün gündüz çektim..

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
ON9

ON9

Üye
videoda 1.20'den sonra havada uçuşan beyaz cisimler var UFO galiba. Müthiş olmuş kamera bu arada

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hem düşük ışık, hem 4K. Bence oldukça başarılı. Bizim gibi dizi yada film çekmeyecek sıradan insanlar için çok abartı fazla bile yani :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 950'nin kamerasından

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve bulutsuzgece
remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar çok garip bu durumla karşı karşıyayım :) L930'da gezinti çubuğu aktif :D galiba sorun tweak uygulamasından kaynaklanıyor. Biraz kurcalamak için yüklemiştim dün. Telefon bugün takıldı bi yerde. Soft reset attım, açılınca bildirim menüsünde gezinti çubuğu her zaman aktif falan yazıyordu. Ekranı alttan kaydırın yazıyordu. Yapmaz olaydım bi kaydırdım bi daha kapanmadı :D yardımcı olabilecek var mıdır acep :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hem düşük ışık, hem 4K. Bence oldukça başarılı. Bizim gibi dizi yada film çekmeyecek sıradan insanlar için çok abartı fazla bile yani :)
1520 İle 4K çektim 3 kere 2 tanesinde yolda bıraktı videolar 5-10 sn sonra kapandı ben çektiğimi sanarken umarım 950 böyle olmaz

sahanemir

sahanemir

Üye
4 k derken hangi çözünürlük oluyor bu kaç fps.

sahanemir

sahanemir

Üye

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Başka bir düşük ışık örneği:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
zaakaan

zaakaan

Üye
Satışa çıkıp, Türkiye'ye gelsin 950XL benim telefonu servise yollayacağım. Değişim kesin, çünkü bu telefon kafayı yedi. Ekranı açıyorum kendiliğinden arama tuşuna basılmış gibi Yandex açıyor, geri tuşuna basılmış gibi MultiTasking ekranını açıyor, bir video açıyorum durduruyor. Arada tuşlar tepkisiz oluyor ne kadar basmaya çalışsam da tepki vermiyor. Sim girişi de sıkıntılı zaten ben çok çıkarıp takmadığımdan aldığım zaman sorun etmemiştim ama netice de bir sorun var orada da. Ellerinde 1520 kalmamıştır. 950XL göndersinler bana. Şimdi göndersem 930 gelir falan o olmaz tabi. Garantisi de var biraz daha, bakalım bekleyeceğiz. İnşAllah 950XL'ı bedavaya getirebilirim. :D

• Beğen
Tepkiler: ON9
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Satışa çıkıp, Türkiye'ye gelsin 950XL benim telefonu servise yollayacağım. Değişim kesin, çünkü bu telefon kafayı yedi. Ekranı açıyorum kendiliğinden arama tuşuna basılmış gibi Yandex açıyor, geri tuşuna basılmış gibi MultiTasking ekranını açıyor, bir video açıyorum durduruyor. Arada tuşlar tepkisiz oluyor ne kadar basmaya çalışsam da tepki vermiyor. Sim girişi de sıkıntılı zaten ben çok çıkarıp takmadığımdan aldığım zaman sorun etmemiştim ama netice de bir sorun var orada da. Ellerinde 1520 kalmamıştır. 950XL göndersinler bana. Şimdi göndersem 930 gelir falan o olmaz tabi. Garantisi de var biraz daha, bakalım bekleyeceğiz. İnşAllah 950XL'ı bedavaya getirebilirim. :D

format at düzelir

alaca61

Üye
Anlaşıldı. Lumia950nin ne zaman geleçeği bellimi fiyatı nedir bilgisi olan varmı

alaca61

Üye
Sağol elimdeki tel iyiçe takozladı yaptırdıkça dağılıyo ozamana kadar dayanmaz 950 ye eş değer önerebileceğiniz bir telefon varmı

Üst Alt