-_SEFA_-
Üye
şef 7ayrı pc ye kurmayı deneyip de beceremeyen biri olarak sana minnettarım. Yok dedim olamaz dedim ayrı ayrı sürekli denedim ve hiç beceremedim. Bende de superonline fiber var. Geçen hafta 12. Yapıyı indirirken internet hatası verdi. Superonline dan indiremedim. Ancak farklı bi netten indi. Sende şimdi bunları yazınca bian internetimden soğudum. Çok çile çektirdi bana çok. nsu u bulana kadar deli etmişti bu hata beni. Neyseki sayende çözümü buldukVay bee uğraşa uğraşa, araştıra araştıra WDRT'nin neden karma değer hatası verdiğini çözdüm @Sensation @papakudioflu
Boşuna sıfırlamışım bilgisayarı...
Şimdi olaya dönersek.
En baştan beri hatanın bulunduğu log dosyasını inceliyorum; her seferinde hatanın uygulama kurulurken arka planda indirilip kurulan 3 dosyadan biri olan WinUsbDriversExt'den kaynaklandığını görüyorum. Bu dosyanın bütünlük doğrulamasında hatayla karşılaşıyor.
O üç dosya:
WinUsbCompatIdInstaller
WinUsbCoInstallers
WinUsbDriversExt
Üçünü de WDRT'den ayrı olarak indirip tek tek kuruyorum bana mısın demiyor.
İnternette belirtilen çözümleri deniyorum, tık yok.
O kadar uygulamayı, belgeyi kaybetmeyi göze alıp bilgisayarı sıfırlıyorum yine sonuç yok.
Bilgisayarı 10586'ya güncelledim, o arada WDRT'nin de 3.1.2 sürümü çıktı onu indirdim, yine yok.
Sürekli karma değer hatası.
En son şunu okudum:
Fixed!!! It was due to some internet problem. The same I tried installing by connecting to different internet (mobile hotspot) and successfully able to complete the installation. So this error is due to some internet service provider issue. Not with our system or the file. So try installing by connecting to alternate internet provider, it may solve your problem. All the Best!!!
Ve denedim.
Olay gerçekten internet servis sağlayıcıdan kaynaklanıyor... (Benimki Superonline)
WinUsbDriversExt telefondan hücresel veriyi kullanarak indirip bilgisayara attım.
Denetim masasından önceki sürümü kaldırdım ve yeni indirdiğimi kurdum.
Olay çözüldü, WDRT sorunsuz kuruldu.
Olay Superonline'ın söz konusu dosyayı bütünlük değerini koruyarak indirememesinden kaynaklanıyor.
Kurulurken aranan bütünlük (hash) değeri örtüşmediği için de kurulum sürekli hata veriyor.
Farklı bir internet yoluyla indirince mesele çözüldü.

galiba sorun tweak uygulamasından kaynaklanıyor. Biraz kurcalamak için yüklemiştim dün. Telefon bugün takıldı bi yerde. Soft reset attım, açılınca bildirim menüsünde gezinti çubuğu her zaman aktif falan yazıyordu. Ekranı alttan kaydırın yazıyordu. Yapmaz olaydım bi kaydırdım bi daha kapanmadı
8.1'e dönmeden bu sorunu halledebilir miyim ?