Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

dakamon

dakamon

Üye
Şu deri falan kapaklar vardı ya onu keşke MS kendisi o şekil çıkarsaymış direk mağazaya gidince bana yanları metal görünümlü deri kapaklı modelden verin deseydik. Ben eminim TR ye gelecek o kapaklar belki ondan aylar sonra gelecek yada belki gelmeyecek

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Popüler WP cihazları ile Lumia 950 XL karşılaştırması:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cihazlar 28 Kasım'da Almanya'da raflardaki yerini alacak.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Geç diyorduk ama çok da sayılmaz.
Çoğu ülkede Aralık ayında satışa çıkıyor.
Bizde de Ocak'ın ilk yarısı olursa iyi olur.
En erken Almanya'da çıkıyor. Diğer Avrupa ülkelerinde 3 Aralık'ta satışta olacak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İçimizdeki İrlandalılara duyurulur :kop:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve maydinmaydin
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1320 sanki çok daha büyük duruyor o kadar fark beklemiyordum çerçeveden de kaynaklanıyor belki

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ohoo g4 ne zaman once cikti, lumia ne zaman cikti. Normalde goz kapali lumia daha iyi denmesi lazim..

ON9

ON9

Üye
g4 videoda bariz önde ama 950'nin odaklama sorunu var şimdilik. Fotoğraflarda ise gerçek renkleri 950'nin verdiği ortada. G4 ise bizdeki sararmanın değişik birmodunda. Mavileşme(morarma) var beyaz ve mavilerde çok bariz. Ama diyafram 1/1.8" olmasından ötürü renk bozulmasını saymazsak ışık miktarına bağlı çekimlerde rakiplerini tokatlar.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
g4 videoda bariz önde ama 950'nin odaklama sorunu var şimdilik. Fotoğraflarda ise gerçek renkleri 950'nin verdiği ortada. G4 ise bizdeki sararmanın değişik birmodunda. Mavileşme(morarma) var beyaz ve mavilerde çok bariz. Ama diyafram 1/1.8" olmasından ötürü renk bozulmasını saymazsak ışık miktarına bağlı çekimlerde rakiplerini tokatlar.
+1
Aynen katılıyorum. Piyasaya çıktıktan sonra, ilk yazılımsal güncellemeler ile videoda da üstünlüğü sağlamasını umuyorum. Ancak G4 ün video modunda kamera açısı bana daha geniş geldi. Daha uzak ve daha geniş alan kaydediyor.

ON9

ON9

Üye
+1
Aynen katılıyorum. Piyasaya çıktıktan sonra, ilk yazılımsal güncellemeler ile videoda da üstünlüğü sağlamasını umuyorum. Ancak G4 ün video modunda kamera açısı bana daha geniş geldi. Daha uzak ve daha geniş alan kaydediyor.
açı deyince aklıma geldi. Yazacaktım unutmuşum. Trenli sahnelerde dikkat ederseniz 950'de %90 ihtimal zoom kullanılmış. Bu da sensor boyutlarını dikkate aldığımızda kaliteyi %50-60 değiştiren bir olgu. Açı konusunda da katılıyorum size. Diyafram ile ilgili. 1.8 çok iyi bir telefon için. Özellikle yazılımı halletseler gece çekimlerinde baya iyi olması gerekir teoride.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
950XL düşük ışık ve 4K çekim örneği

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve 4MaGuS
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
şu odaklanma olayını çözemediler gitti. bende1520 ile demin akvaryumdaki balıkları çektim. telefon odaklanacak diye hiç birşey net olmadı nerdeyse. Sürekli odaklanmaya çalışıyor.

edit:
Bir de 950 xl OIS donanımsal olarak yok diye duydum doğru mu?
1520 de donanımsal olarak mevcut ama ayarlarsa yazılımsal olarak ayar konulmuş. Bu açılınca donanım devreye giriyor mu?

Son düzenleme:

Üst Alt