Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Elephone vowney diye model var yeni çıkmış. 5.5 inç 2k ekran. %15 fazla parlaklık ve %15 az pil tüketen ekran. Mediatek helio x10 cpu mt6595 çipsetli telefon, kısaca s810 dan çok daha iyi işlemci ve ısınma sorunu da yok, 4gb ram. 21mp kamera 8mp ön kamera. 0.15 saniye odaklama süresi. 120 FPS AĞIR çekim modu. parmak izi okuyucu telefon.. 4000 mAh. Ve bu telefon 300 dolar.

Ya şimdi beyler mantıklı olarak söyleyin, fiyatı da ele alarak bu telefon mu alınır yoksa 950 xl mi. Tamam bak ben aşırı lumia hayranıyım baya baya Şuan mecburi android kullansam da ama içim el vermiyor be abi, o kadar para dökeceğiz kamerasıyla övüne telefon yani lumia, en fazla 60 fps video çekecek.Windows phone aşığıyım ama kara vermeme yardım edin

dakamon

dakamon

Üye
Abime diyin de bu telefondan alsın :D

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
kayahan35

kayahan35

Üye
Elephone vowney diye model var yeni çıkmış. 5.5 inç 2k ekran. %15 fazla parlaklık ve %15 az pil tüketen ekran. Mediatek helio x10 cpu mt6595 çipsetli telefon, kısaca s810 dan çok daha iyi işlemci ve ısınma sorunu da yok, 4gb ram. 21mp kamera 8mp ön kamera. 0.15 saniye odaklama süresi. 120 FPS AĞIR çekim modu. parmak izi okuyucu telefon.. 4000 mAh. Ve bu telefon 300 dolar.

Ya şimdi beyler mantıklı olarak söyleyin, fiyatı da ele alarak bu telefon mu alınır yoksa 950 xl mi. Tamam bak ben aşırı lumia hayranıyım baya baya Şuan mecburi android kullansam da ama içim el vermiyor be abi, o kadar para dökeceğiz kamerasıyla övüne telefon yani lumia, en fazla 60 fps video çekecek.Windows phone aşığıyım ama kara vermeme yardım edin
Lumia 800 den bu yana wp kullanıyorum ama artık buraya kadarmış 3 ledi varmış iris tarayıcı continuum falan artık beni kandıramaz ms. Popüler uygulamalar bile gelmiyor mağazaya gelsede güncellenmiyor haliyle diğer platformlarda cihazlardaki uygulamalarla alakası olmuyor arkadaşımla ikimizde swarmı maçkoliği açıyoruz arada dağlar var. İosa geçip bu sıkıntılarla uğraşmaya son vereceğim :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

bende bundan bahsetmiştim.fiyat bakımından bu telefon daha iyi duruyor bizimkinlerin yanında

dakamon

dakamon

Üye
Bu gün otobüste birinde lumia 925 gördüm. Tekrar şunu söyledim lumiaların tasarım anlamında en güzel telefonuydu. Onun da üstüne çıkamadılar. Keşke 925 tasarımını devam ettirseler di.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve maydinmaydin
BelaMonte

BelaMonte

Üye
bende bundan bahsetmiştim.fiyat bakımından bu telefon daha iyi duruyor bizimkinlerin yanında
Normal ozellik olarakta daha iyi. Onun Windows phone olmasi benim için cok buyuk artisi. Ben magazayi sorun etmiyoum. Kullandigim uygulamalar belli. Ama iste kafayi yiyecegim simdiden düşünüyorum ne alsam diye ama ygs lys den sonra alacagim bi telefon baya var

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
L1520 hala iyi ve fiyat düştü 950XL ile kafa kafaya diyebiliriz işimize yarayacak bir çok özelliği karşılıyor

sahanemir

sahanemir

Üye
android platformu oldukdan sonra seçenek çok ..ve wp ile mukayese edilemez lansmanlar farklı.
ben bekliyorum şahsen 950XL yi başka bir ülkedeyim gelirse bilgi geçerim size,de..

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
sahanemir

sahanemir

Üye
Merak edenlere incelemek için..

Fiat'ına bakın isterseniz ☺

Son düzenleme:
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Lumiaları önceden görüyordum. Şimdi neredeyse kimsede yokk. Bu gidişlede olmayacak

sahanemir

sahanemir

Üye
Ben görüyorum hala kişilerin ellerinde rengarenk.dikkatimi çekiyor ve farkediyırum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Cihazlar USB OTG destekliyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, dark_13 ve ceza87
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 925 tasarımı korunarak bir cihaz yapsalar, 5.5" FHD ekran, 3300mah batarya, 20mp arka 5mp ön kamera koysalar, çokta uçuk olmayan bir işlemci koysalar, sistemi takılmadan kullanabileceğimiz. Şöyle temiz temiz 1800-2000 arası satsalar nolurduuuu :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 925 tasarımı korunarak bir cihaz yapsalar, 5.5" FHD ekran, 3300mah batarya, 20mp arka 5mp ön kamera koysalar, çokta uçuk olmayan bir işlemci koysalar, sistemi takılmadan kullanabileceğimiz. Şöyle temiz temiz 1800-2000 arası satsalar nolurduuuu :D

Bence sistem hız olarak oturdu.
Sadece görsel ve işlevsel bazı düzeltmeler yapılması ve kullanıcıların çok istediği bazı özelliklerin gelmesi gerekiyor. İnşallah bunları da çok bekletmeden hallederler.

Tasarım konusunda hak vermemek elde değil.
Ama yine de cihazın elde tutulduğunda, uzaktan göründüğünden daha iyi bir his vereceğini düşünüyorum. Tabi Mozo'nun deri arka kapağı takılı olduğu zaman :sirit:

Lumia 950 XL ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60

Üst Alt